- 25 Ocak 2014
- 1.004
- 1.676
- 408
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım çok geçmiş olsun..insallah en kısa zamanda sağlığına kavuşursun..dualarim seninle canım benim...Banada dua edin ms olduğumu öğrendim 1.5 aydır gözlerim bulanık goruyo 20 gun hastanede yattim kortizon kullanıyorum yüzüm kuşum aydın gibi şişti tamamen açılsın hiç bulanık kalmasın dua edin nolur çok zor
Canim teshis kesinlesti mi. Cok gecmis oldum, umarim kisa zamanda toparlanirsin...Banada dua edin ms olduğumu öğrendim 1.5 aydır gözlerim bulanık goruyo 20 gun hastanede yattim kortizon kullanıyorum yüzüm kuşum aydın gibi şişti tamamen açılsın hiç bulanık kalmasın dua edin nolur çok zor
Çok gecmis olsun tatlım rabbim şifalar versin insallahBelden sıvı aldirdım kesinleşti ms atak geçiriyorum gözden imtihan olmak çok zor hayat bulanık ceylinim le yinede ilgileniyorum herseyimi el yordamiyla yapıyorum azds olsa bulanık kalabilir ihtimali veriyolar nolur dua edin hepsi açılsın hiç kalmasın çok zor
Seni burda gördüğüm anda boğazım düyümleniyo inan nefes alamıyorum allahım sabır versin ve hep gel dök içini hatırlar mısın bilmem beni ama çook şey paylaştık hep paylaşalım mesleğine rahmet diliyorum güzel kardeşi nasıl büyümüştür inşallah iyidir sen nasılsın psikolojil destek alcam diyorsun gittinmiHepinizi ve sizinle konustugum herseyimi cok ozledim... burda anlattigim herseyi herseyi... gorustuklerim var gorusemediklerim icin buraya yazayim istedim duanizda oldugumu bilmek hissetmek iyi geliyo bize... cunku herseyimizi en iyi bilensiniz ilmek ilmek her dakkamizla... oyle iste allaha emanet
Sağlıcakla deyip gitmek yok nerdesiniz çocuklarımız büyüdü artık ek gıda uykusuzluk konuşmuyoruz ama daha çok konuşacak şey var buyrun paylaşalımÖyle duygulandım ki burayı görünce..
Bebeğimizi bekleyişimiz, aynı heyecanı farklı tonlarda paylaşmamız... Umarım hepiniz ve bebişleriniz iyidir..
Sağlıcakla dostlar..
Aynen oyle canim keske grup yeniden toplansa :)Sağlıcakla deyip gitmek yok nerdesiniz çocuklarımız büyüdü artık ek gıda uykusuzluk konuşmuyoruz ama daha çok konuşacak şey var buyrun paylaşalım
Allah sabır ve kolaylık versin benim 6 aylık bi oğlum daha oldu ilk başlar zordu yeni yeni toplandı hamileliğin bile ilkiyle alakası yoktu çok zordu ilk hamilelik rahat tabi ama şimdi evde bi çocuk var sorumluluklarım var şükür hakkından geldim şimdide zor zaten 2 çocuk ayrı telaş bunada şükürBugün aklıma geldi burası biz yeni kardeş bekliyoruz kızım çok hareketli bu aralar asi karşı çıkmalar çok sizin çocuklar nasıl
Canım geçmiş olsun hiç te bi bilgim yok bu hastalıkla ilgili nası tedavi süreci hareketlerin kısıtlandımı kıyamam kızın la be zor olmuştur o 20 gün hastane ne demek allahım ya üzülme bak herşey morelle başlar motelle biter kızın ve ailen için sabırlı olBanada dua edin ms olduğumu öğrendim 1.5 aydır gözlerim bulanık goruyo 20 gun hastanede yattim kortizon kullanıyorum yüzüm kuşum aydın gibi şişti tamamen açılsın hiç bulanık kalmasın dua edin nolur çok zor
Valla yazarsak toplanır ama aklımıza bile gelmezse kapanıp gitcez malesef ayrılmayın :) Al işte konu size sünnet... allahım meyvelerine cici bebe koysakmı koymasakmı diye kavga çıkmıştı burda hey gidi günler.... bizde olmadık hep derim ne safmısım yaptır işte bide benim oğlum 1 hafta yoğun bakımda kaldı 10 günlükken tıkandı ciğerlerde problem vardı ozaman orda anlamazdık doğduğunda yaptırcaktık büyüyünce düğün yap gezdir yani işte 2. Oldu hadi ayrım olmasın dedim bi dr bana ya 2 yaşa kadar yada 6 yaş sonrası demişti bizimkiler 3.5 civarı ufaklık 6 aylık sanırım bende kısmetse 6 yaş civarı yapcam öbürü 3 olur fena değil çok büyük sevmiyorum 10 yaşa kadar falan bekletmemAynen oyle canim keske grup yeniden toplansa :)
Benim oglusum masallah yemek yemesi uykusu vs duzenli zaten bebekliginden beri oyleydi. Lakin tek derdimiz sunnet konusu. Hala ettiremedik en uygun yas hangisi bilemiyorum. Neden dogar dogmaz sunnet ettirmedik cunku sunnetini hatirlasin giyinsin gezsin eglensin istedik. Dogru mu ettik bilmem.
Şimdi 2 tanemi var kız erkek? Benim 2 side erkek 3. Konusu gelmiyo bizde bunlara bile zor yetiyorum allah isteyene versinBu arada ben oglumdan sonra dusuk yaptim
Hem de ucuzdu dusuklerim..
Kazara kalinan bi hamilelikti ama hala unutamadim
Belki seneye 3. de yaparim diyorum bilemiyorum annelik guduleri iste![]()
Ay 6 da cok gec yahuValla yazarsak toplanır ama aklımıza bile gelmezse kapanıp gitcez malesef ayrılmayın :) Al işte konu size sünnet... allahım meyvelerine cici bebe koysakmı koymasakmı diye kavga çıkmıştı burda hey gidi günler.... bizde olmadık hep derim ne safmısım yaptır işte bide benim oğlum 1 hafta yoğun bakımda kaldı 10 günlükken tıkandı ciğerlerde problem vardı ozaman orda anlamazdık doğduğunda yaptırcaktık büyüyünce düğün yap gezdir yani işte 2. Oldu hadi ayrım olmasın dedim bi dr bana ya 2 yaşa kadar yada 6 yaş sonrası demişti bizimkiler 3.5 civarı ufaklık 6 aylık sanırım bende kısmetse 6 yaş civarı yapcam öbürü 3 olur fena değil çok büyük sevmiyorum 10 yaşa kadar falan bekletmem
Evet canim bi kiz bi erkek varŞimdi 2 tanemi var kız erkek? Benim 2 side erkek 3. Konusu gelmiyo bizde bunlara bile zor yetiyorum allah isteyene versin
Oyle dusunme. Sucluluk duygusuna kapilma hem de asla. Sen onlarin annesisin, onlar icin hep en iysiini istersin hepimizin isteyecegi gibi hem de. Mukemmel olmak zorunda degiliz. Olamayiz da. Benim oglan masallah ne bulsa yer, kayinvalidem de tikar agzina zatenKreş konumuz gündemde bu ay göndermek istiyorum kendileri yiyomu yemeklerini ne durumdasınıź bizimki yiyo sevdiği yemekleri sevmediklerini ben zorla yediriyorum kötümü yapıyorum bıraksam kendi haline daha az yiyo zaten bebek olduktan sonra genelde ben yediriyorum kıskanclık başladı anne be id3 yedir diyo kıyamıyorum oda bebek benim gözümde çok üzülüyorum ona anlatamam elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalışıyorum ama bazen eşım uyarıyo beni öbürünü severken öyle bakıyo ki bana çok düşkündür eşim diyo kendini kaybediyosun dikkat et diyo daha çok üzülüyorum dikkatsizligime ama diğeri 6 aylık oda ilgiye sevgiye aç arada kaldım ama eski tadımız yok oğlumla bunu biliyorum ona iyilik olsun derken hayatını mahvettim gibi geliyo....
Allah sabır ve kolaylık versin benim 6 aylık bi oğlum daha oldu ilk başlar zordu yeni yeni toplandı hamileliğin bile ilkiyle alakası yoktu çok zordu ilk hamilelik rahat tabi ama şimdi evde bi çocuk var sorumluluklarım var şükür hakkından geldim şimdide zor zaten 2 çocuk ayrı telaş bunada şükür
5 yada 6 iyi ya zaten eğer öyle düşünüyosan seneye yaza sünnet yapmayı düsündün sanırım tabi plan varsa bilemem ama sanki daha bilinçli olur gibi geliyo bana tabi çocuğa da baglı sakin bi çocuksa sorun çıkarmaz zaten en az 6 ay önce kestir iyilessin öyle eğlencesini yap burnundan gelir ay benim hiç yaptırayım yok korkuyorum bide ne bileyim garip biseyAy 6 da cok gec yahu![]()
Allah bağışlasın maşallah bizde 2. Belki kız olur dedik olmadı nasip değilmiş sen ondan 3. Yü düşünüyon yardım edenin var ne güzel benim aile başka şehirde tanıdik kimsede yok ikisinide tek başına büyüttüm hala yapıyorum ama zor böyleEvet canim bi kiz bi erkek var
Ama ne bileyim; annelik icgudulerim azdi bu ara sanirim.
Bi de ben calisiyorum, kizima ve ogluma kayinvalidem bakiyor.