- 19 Ekim 2015
- 154
- 205
- 23
- 42
Canim malesef tirnak kemirme bizdede var..ben once uyariyordum kizim inanadima yapiyordu..simdi karismiyorum..ama yine yapiyor..bende ne yapacagimi bilmiyorum..arkadasimIn kizi da oyle yapiyordu..doktor demis sitresten oyle yapiyormus..bu yasta ne sitresi olur ya
Bizimde 30 ocak kostüm konusunda kararsızım çok sanmıyorum giyeceğini istiyo gibi ama kararsız kaldım kız olsa atlar kostüm olayına ama erkekte kısıtlı herseyAyy sorma heyecan başladı önce speedy yapıcak 24 ocak piti 4 şubat ben 8 Şubat bu seneki temamiz koca ayı ve maşa planimi yaptim giyilecekler alınacaklar menü çok heyecanlı
Kosla yı k öpürt canim lekeyi koy yedirerek yikarkende koşula koy extradan ise yariyo ne renk ki pantolonselaaaaaam,
doğum günümüze çok az kaldı kuzum 3 yaşında olacak bana kalsa her yıl kuzu tema yaparım ama prenses istedi karışık bir prenses konsepti oluşturduk.
hava çok karlı buralarda doya doya oynuyoruz hasta olmasak bari.
bide kızlar kızın pantolonuna , kahve dökülmüş çıkaramıyorum ne yapacağımı ya
Kosla yı k öpürt canim lekeyi koy yedirerek yikarkende koşula koy extradan ise yariyo ne renk ki pantolon
Doğum günü kiyafetimız nasil?denemek için evde hızlıca giydirdim içindeki pembe atletin rengine bakmayın çantasını da bakmayın bırakmadı elinden.haftasonu corabinla ayakkabisini aldik etekle gömlek evde vardı uymus mu kızlar başka üst mu baksam yorum yapın hadi
Sağol teyzesi hepsi şirin bunların Allah acılarını gostermesinpembe üzerinde baskı desenler var
kendi deterjanıyla yıkadım üstüne bebeklere özel leke çıkartıcı kullandım sonra omo ile yıkadım çıkmıyor
sanırım dökülür dökülmez müdahale etmem lazımdı
çok şirin olmuş bu kız.
Ayh allahım ne güzel büyüdü prenseslerimiz prenslerimiz Rabbim sağlıklı sıhhatli ömür nasip etsin hepsine
masallah findigima cokDoğum günü kiyafetimız nasil?denemek için evde hızlıca giydirdim içindeki pembe atletin rengine bakmayın çantasını da bakmayın bırakmadı elinden.haftasonu corabinla ayakkabisini aldik etekle gömlek evde vardı uymus mu kızlar başka üst mu baksam yorum yapın hadi
Hepimizkini canim sanada hayırlı olsun Allah kucağına almayi nasip etsin ayyy maraton baştan basliyo senin için hem güzel hem yorucumasallah findigima cok
yakismis..cok tatli bi kizin var..alllah bagislasin.
cok tskler canim..alllah yardimcimiz olsun..iki cocuk buyutmek zordur..Tek cocukta olmaz..en azinda kizim yalniz olmaz..insalllah her sey guzel gider canim..Hepimizkini canim sanada hayırlı olsun Allah kucağına almayi nasip etsin ayyy maraton baştan basliyo senin için hem güzel hem yorucu
harika canım çok sevindim/slm canlarim..nasilsiniz..kizlar ben gecen sali gunu hamile oldugumu ogrendim..bana supriz oldu..cunku korunmayi yeni biraktim.. haftaya allahin izniyle kalp atisini duyucaz..darisu isteyenlerin basina.
tskler canim.daeisi basina..canim ben kornmayi biraktigim 2.ayda hamile kaldim..doktorum demisti..korunmayi biraktigin zaman 3 ay sonra falan olursun.ben hap kullaniyordum..harika canım çok sevindim/
bende tam bundan korkuyorum işte korunmayı bırakır bırakmaz kalır mıyım diye.
Doğum günü kiyafetimız nasil?denemek için evde hızlıca giydirdim içindeki pembe atletin rengine bakmayın çantasını da bakmayın bırakmadı elinden.haftasonu corabinla ayakkabisini aldik etekle gömlek evde vardı uymus mu kızlar başka üst mu baksam yorum yapın hadi
bana da doktor gittiğimde öyle dedi hatta bu ay bile olabilir dedi ama ben korkumdan korunmayı bile bırakmadım daha folik içiyorun ama bira daha geçsin inştskler canim.daeisi basina..canim ben kornmayi biraktigim 2.ayda hamile kaldim..doktorum demisti..korunmayi biraktigin zaman 3 ay sonra falan olursun.ben hap kullaniyordum..
Bende bile heyecan var sende nasil olmasin Haftaiçi mi haftasonu mu yapicaksın bu sene prensestiniz dimi?resimleri bekliyorim bloğa şimdiden mutlu huzurlu bol gülmeli doğum günümüz olsunGünaydın herkese
doğum günümüze son 5 gün
çok heyecanlıyım bu sene olmam diyordum ama yine heyecan dorukta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?