- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
HALA öksürük duruyor ama keyfi yerinde.Gecmis olsun nasıl odu fıstık havalarla beraber basladi hastaliklar
Öksürük bizdede basladimi zor geciyo balli süt seviyosa arada ılık icir istersenHALA öksürük duruyor ama keyfi yerinde.
ikisini ayrı ayrı ancakk yer içer karıştırsam uyuzluk yapar içmez :)Öksürük bizdede basladimi zor geciyo balli süt seviyosa arada ılık icir istersen
:)) bu yasta herseyi bilsinler aman haaa eksik kalirlar bizimkide uyuz ama balli sütü seviyoikisini ayrı ayrı ancakk yer içer karıştırsam uyuzluk yapar içmez :)
:)) bu yasta herseyi bilsinler aman haaa eksik kalirlar bizimkide uyuz ama balli sütü seviyo
Gecmis olsun canım öksürük surubunu ihmal etme bizdede öksürük uzun sürüyorarkadaşlar süt ve yumurta nın salgıları arttırdığı için geniz akıntısını arttırdığı ve öksürüğe iyi gelmediği söyleniyor,ama ben hep ballı süt içerdim ve boğazımı yumuşatırdı, benimki süt içmediği için genelde ıhlamur, tereyağlı pekmez, keçiboynuzu pekmezi ya da bal veriyorum. özellikle balı yedikten sonra boğazı yumuşuyor ve balgam çıkartır gibi öksürüyor ama çıkartamıyor balgamı. yumurta yediriyorum çünkü sabah başka ne vereceğim peynir yemiyor, yumurta zeytin ekmek salatalık vs...
öksürük için doğal tarifler var, soğan sarımsak ballı tarçınlı bir tarif var mesela,
ama ne yaptıysam bizim kızın öksürüğü geçmedi,
Evet canim zaman su gibi geciyor...senin kizin kac aylik oldu..oglusunun kardesiyle arasi nasildir..Selam tatlı anneler bebeklerimız yakında 3 yaşında olacak dün gibi daha doğumu allahım Hayırlı evlat etsin inşallah cümlesini Sizinkiler nasıl oğlum ve kızım iyi sizleri öpüyorum cooook
Canim benim kizimda cok cadi olmus..ben kizimi her sabsh 9 uyandiririm..oglede 2 uyur..aksamda 10 bucukta..gunduz biyere gitsem orda uyumasam aksam 8 uyur.Selam kızlar herkes yoğun heralde bemde öyle tabi bu kız çok cadi oldu bazen çok sinirleniyoruz inat tutturma vurma.gece 12 de zor yatiriyorum sabah 10 11 kalkıyo böyle duzenmi olur nasıl duzeltmeliyim gündüz uykusu yok bazende 5te siziyo saatler çok karıştı sizin düzenler nasıl yardım edin bana
Ne güzel bizimki nerdeee koca insan gibi kış günü 12 de ayaktami olur insan sabah kalkmiyo işlerim aksiyo gündüz uyumadim erken yatsin diyorum sacmaliyo huysuzlaniyo koluna dayanmış tv bakarken horlama sesi duyuyorum bebek değilki al ayağına salla uyusun kendibuyudugu için uyumucam diyo firliyo yataktan okula gitse de gündüz rahat etsem diye düşündüm bugünCanim benim kizimda cok cadi olmus..ben kizimi her sabsh 9 uyandiririm..oglede 2 uyur..aksamda 10 bucukta..gunduz biyere gitsem orda uyumasam aksam 8 uyur.
Hayirli olsun canım ev hanimligina hoşgeldin.bizimde uyku saatlerimiz öyleydi işte yenibyeni duzelttik.2. Çocuk dusunmuyodun artik kafana yattı heralde hayırlısı olsun bide oğlun olsun iki duyguyuda tat ben düşünmüyorum dahaSelammm herkese
ben işi bıraktım kızlar artık evdeyim size de evden katılacağım. istifa ettim çıktım olmuyordu artık 3 yaşa az kaldı Allahın izniyle
2.çocuk planım var hazır evdeyken bugün folik asit alayım başlayın diyorum yaza kadar ancak olur
uyku işinde bizde sıkıntılıyız sabah 9:30 da kalkıyor hava soğuk dışarı çıkamıyoruz mecbur öğlen uyuyor uyumazsa 6/7 gibi kötü bir satre uyuyor yoksa.
akşam 11 de yatsa şükür diyorum valla.
Canim hayirli olsun..bizde karar verdik 2.cocugun olmasina bence tam zamani..kizim cok istiyor kardesi olsun..anne benim kardesim olsun ben ona oyuncak alicam vs..bende folik aside basladim..Selammm herkese
ben işi bıraktım kızlar artık evdeyim size de evden katılacağım. istifa ettim çıktım olmuyordu artık 3 yaşa az kaldı Allahın izniyle
2.çocuk planım var hazır evdeyken bugün folik asit alayım başlayın diyorum yaza kadar ancak olur
uyku işinde bizde sıkıntılıyız sabah 9:30 da kalkıyor hava soğuk dışarı çıkamıyoruz mecbur öğlen uyuyor uyumazsa 6/7 gibi kötü bir satre uyuyor yoksa.
akşam 11 de yatsa şükür diyorum valla.
Hayirli olsun canım ev hanimligina hoşgeldin.bizimde uyku saatlerimiz öyleydi işte yenibyeni duzelttik.2. Çocuk dusunmuyodun artik kafana yattı heralde hayırlısı olsun bide oğlun olsun iki duyguyuda tat ben düşünmüyorum daha
Canim hayirli olsun..bizde karar verdik 2.cocugun olmasina bence tam zamani..kizim cok istiyor kardesi olsun..anne benim kardesim olsun ben ona oyuncak alicam vs..bende folik aside basladim..
Canim bende bu ay biraktim..ben korunmak icin hap kullaniyordum..benimde buyuk ihtimalle hemen olmaz..hadi insalllah beraber oluruz..gecen gun annannesine demis benim kardesim gelicek..bana kirmizi oyuncak kirmizi boya kirmizi hamur alicak demis..buarada kizim kirmizi renkge takmis..gecen gun babasina demis baba gri araban guzel degil..bize kirmizi araba al..kizimin dili papuc kadar olmus..gecen telefon satan dukkaninin onunnden gecti bana telefon alin..agliyarak onu eve getirdik..babasi diyor kizim telefona ne yapicaksin..arkadaslarimi aricam teyzemi aricam halami aricam...bi gulme tutmus bizi gorseydiniz..iyiki onlari dogurmusuz.sağol canım bakalım şuanda iyi gidiyor.
2.çocuk meselesi hala tam kafama yatmadı ama kızım çok istiyor öyle böyle değil valla her güne kardeş diye uyanıyor
evdeyken 2. çıksın aradan diyorum.
Hayırlısıyla bakalım kız erkek farketmez rabbim sağlıklı nasip etsin.
ooo bide beraber kalıyormuşuz yeniden bir arada ben daha korunmayı bırakmadım ilaca da başlamadım o ayrı️
Canim bende bu ay biraktim..ben korunmak icin hap kullaniyordum..benimde buyuk ihtimalle hemen olmaz..hadi insalllah beraber oluruz..gecen gun annannesine demis benim kardesim gelicek..bana kirmizi oyuncak kirmizi boya kirmizi hamur alicak demis..buarada kizim kirmizi renkge takmis..gecen gun babasina demis baba gri araban guzel degil..bize kirmizi araba al..kizimin dili papuc kadar olmus..gecen telefon satan dukkaninin onunnden gecti bana telefon alin..agliyarak onu eve getirdik..babasi diyor kizim telefona ne yapicaksin..arkadaslarimi aricam teyzemi aricam halami aricam...bi gulme tutmus bizi gorseydiniz..iyiki onlari dogurmusuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?