2014 Şubat Anneleri

Slm kizlar hayirli ramazanlar..Bezden kurtulan arkadaslara hayirli olsun..darisi diger arkadaslara..biz uc ay oldu kurtulali..mina istekli oldugu icin bizim icin rahat gecti..cok sukur hic uyurken bezlemedim..ama ne olur ne olmaz alez serdim yatagina...

4.gün..
Başardık galiba:halay::halay::halay:
İlk iki gün yakalayıp yakalayıp götürdüm başarımızı buna bağlıyorum söylemesini beklemedim yani şimdi artık çiş geldi diyor mesane kontrolü başladı kaka için de aynı kontrolü gösteriyor uykularında da tamamen kuru...
Bugün de önce ben önce ben yapıcam deyince çok hoşuna gitti oturup sayıyoruz tüm aile bireylerini o da tuvalete yapıyor bu da şu da diye...:confused::confused::confused:
Gittiğim yerlerde o aparatları nerden bulucam ya isterse ya oturmazsa diye tuvaleti kullanmayı uygun gördüm babası almıştı geçen ay bir kez denemiştik o dönemde klozet içine koyduk koyduk da sallanınca ürktü çocuk çok yanlış şeyler bunlar:eek: bacağını açıp elini de tutunca sorun olmuyor bizim toto büyük biraz:KK76:
Şaklabanlık kolay olmuyor klozete elliyor çişte de yıkıyoruz popoyu yorucu biraz bol sulu işler çoğu zaman uğraşmıyorum direkt bıcu bıcı:KK200:
Arkadaşlar bunları anlatırken yardımcı olmaya çalışıyor aklıma gelenleri yazıyorum:nazar: hepinize kolay gelsin

4.gün..
İlk iki gün yakalayıp yakalayıp götürdüm başarımızı buna bağlıyorum söylemesini beklemedim yani şimdi artık çiş geldi diyor mesane kontrolü başladı kaka için de aynı kontrolü gösteriyor uykularında da tamamen kuru...
Bugün de önce ben önce ben yapıcam deyince çok hoşuna gitti oturup sayıyoruz tüm aile bireylerini o da tuvalete yapıyor bu da şu da diye...:confused::confused::confused:
Gittiğim yerlerde o aparatları nerden bulucam ya isterse ya oturmazsa diye tuvaleti kullanmayı uygun gördüm babası almıştı geçen ay bir kez denemiştik o dönemde klozet içine koyduk koyduk da sallanınca ürktü çocuk çok yanlış şeyler bunlar:eek: bacağını açıp elini de tutunca sorun olmuyor bizim toto büyük biraz:KK76:
Şaklabanlık kolay olmuyor klozete elliyor çişte de yıkıyoruz popoyu yorucu biraz bol sulu işler çoğu zaman uğraşmıyorum direkt bıcu bıcı:KK200:
Arkadaşlar bunları anlatırken yardımcı olmaya çalışıyor aklıma gelenleri yazıyorum:nazar: hepinize kolay gelsin
Tebrik ederiz canim ne mutlu sana bizde aynı durumdayız geceleri kutu kalkıyor ama yinede gece bez takıyor çünkü aramızda ve dağınık yatiyo alezimizi tutturamiyo yatak uslanir komplo çarşaf değişimi zor oluyo.o kaka neymiş öyle ya büyük insan gibi:KK70:aciyo diyo sonra başarıyo.ama dışarı çıkarken dolmusa bincegimizde falan takıyorum mecbur gelir söyler ama nereye yaptirayim :halay:

4.gün..
Tek kullanımlık katlanır lazımlıklar var. Dışarda çok ile yarıyor. Bir kere kullanıp atıyorsun

Kızlar sicaktan kimse yazmıyor mu ne yapiyosun uz Burasi yaniyo ne yapcaz böyle bi havuzumuzda yok in serinle deniz yakın ama sicakta git gel sorun Allah im yardım et gece gündüz klima fatura patlicak
Valla bizde de klima açık hep... Şimdi şişme havuz alacağım. Sitenin bahçesine koyayım da girsin bizimki... Bahçe sulanan hortumlarla dolduracağım. Hem oyun hem rahatlar... Gerçi ne zaman girse çiş yapıyor havuza :)

Valla bizde de klima açık hep... Şimdi şişme havuz alacağım. Sitenin bahçesine koyayım da girsin bizimki... Bahçe sulanan hortumlarla dolduracağım. Hem oyun hem rahatlar... Gerçi ne zaman girse çiş yapıyor havuza :)
Bizim burasi cok. Sicak..ben kizima sisme havuz aldim..bugun balkona kurdum mina baya eglendi..mina suyu cok seviyor..gecen babasina diyor baba biz ne zaman denize giricek..allah izin verirse bayramdan sonra tatile gitmeyi düsünüyoruz..

Bizde şişme havuz kuruyoruz balkona napalım yapay havuza idare ediyoruz dün 2 saat oynadı aksamuzeri denize gittik çok güzeldi ama kıyıda oynadı girmedi derinlikten korktu yorgunluk valla

Günaydın anneler ;
29. ayımız kutlu olsun.
Bizim papatya artık iyice dillendi , inanılmaz bir gevezelik var kendi kendine oynuyor. oynarken bile konuşuyor..
17 temmuzda Bodruma tatile gidiyoruz kısmetse , bu sene tatilde neler olur bakalım görceğiz..
geçen sene koala gibi kucağımda taşıdım bu sene de öyle olabilir :)
3 gün evde kaldım hastaydım ikimizde inanılmaz mutlu mesut geçirdik işe gelmek zor geldi ne yalan söyleyim.
keşke hep yanında olabilsem. :)

Günaydın anneler ;
29. ayımız kutlu olsun.
Bizim papatya artık iyice dillendi , inanılmaz bir gevezelik var kendi kendine oynuyor. oynarken bile konuşuyor..
17 temmuzda Bodruma tatile gidiyoruz kısmetse , bu sene tatilde neler olur bakalım görceğiz..
geçen sene koala gibi kucağımda taşıdım bu sene de öyle olabilir :)
3 gün evde kaldım hastaydım ikimizde inanılmaz mutlu mesut geçirdik işe gelmek zor geldi ne yalan söyleyim.
keşke hep yanında olabilsem. :)
Canim gecmis olsun..minada cok geveze olmus..canim annem guzel annem sarkisini soyluyor..mini mini kus sarkisi soyluyor.diyor anne sana bosey soyluyeyim soyle kizim diyorum bana sarki soyluyor...kizim tam bi babaci..benim babam yakisikli babam diye hitap ediyor babasini...minada cocuklarla oynamayi cok seviyor..bide ona kizdigimda bana diyor anne ben sende kustum..masalllah kuzucuklarimiza..ya bide kizim bana adim hitap ediyor..

Canim gecmis olsun..minada cok geveze olmus..canim annem guzel annem sarkisini soyluyor..mini mini kus sarkisi soyluyor.diyor anne sana bosey soyluyeyim soyle kizim diyorum bana sarki soyluyor...kizim tam bi babaci..benim babam yakisikli babam diye hitap ediyor babasini...minada cocuklarla oynamayi cok seviyor..bide ona kizdigimda bana diyor anne ben sende kustum..masalllah kuzucuklarimiza..ya bide kizim bana adim hitap ediyor..

yavrum maşallah mina ya .. :)
büyüdükçe birlikte bir şeyler yapmak ayrıca güzel oluyor.beraber vakit geçirmek konuşmak.
her akşama yeni bir kelime öğrenmiş buluyorum. çok şükür yavrularımıza :D

Tatildeyiz biz...:KK50:iyi bayramlar herkese
Tuvalet eğitimini de başarıyla geçtik...Sorun yok çok rahatız:KK31:

Bizde tuvaleti bitirdik dışarı bile bezsiz çıkıyoruz tatile eylülde cikcaz inşallah iyi bayramlar herkese

ikinize de geçmiş olsun çok büyük kolaylık valla..
gerçi arada yine oyuna dalıp yada çok sıkıştırıp tutamamak oluyor ama olsun ona razıyım..

Herkese selam şu an hastanede refakatçi koltugundan size yazıyorum babam yine hastalandı 73 yaşında Ciğerleri su topluyor nefes alamiyo yandan delip hortumla suyu boşaltmaya calisiyolar yarın yoğun bakıma alcaklar bana dua edin kizlar aklıma kötü şeyler geliyo zaten annem yok köksūz kalmak istemiyorum duaya ihtiyacım var lütfen

Herkese selam şu an hastanede refakatçi koltugundan size yazıyorum babam yine hastalandı 73 yaşında Ciğerleri su topluyor nefes alamiyo yandan delip hortumla suyu boşaltmaya calisiyolar yarın yoğun bakıma alcaklar bana dua edin kizlar aklıma kötü şeyler geliyo zaten annem yok köksūz kalmak istemiyorum duaya ihtiyacım var lütfen

Caniiim, cok cok gecmis olsun. Aklina kotu seyler getirme, umarim baban cabucak toparlanip ayaga kalkar..

canim gecmis olsun allah yardimciniz olsun insallah

selam arkadaslar takip ediyorum. bayadir yazamadim siteye giriste sıkınti yasadim. bide haksever arkadasimiza cok üzüldüm girip bisey yazamadim buraya. aallah sabir versin. bu arada hamile oldugumu ögrendim bilen arkadaslar vardir beni oglum tupbebek tedavisiyle 4. denemede oldu bu kendiliginden oldu cok sasirdik zor olucak 2 cocukla ama onunda kardesi olsun isterdim tabi ama hazirliksiz oldu sizinle paylasmak istedim herseyi burda konustuk 2. bebekleri olanlar var hayirli olsun

Back