2014 Şubat Anneleri

Canım çok tatlı gorunuyorlar maşallah... Bizde de kedi var bahsetmiştim. Bizimki de zavallı hayvanı çığlık atarak kaçırıyor. Hayvan zaten çok korkak hangi deliğe gireceğini şaşırıyor. Bir de kulağını kuyruğunu çekiyor. Allahtan çocuklara birşey yapmıyor hayvanlar. Ama bence çocuğun hayvanla buyumesi çok güzel. Her yer tüy oluyor gerçi çok temizlik gerekiyor. Ama haftada iki temizlik yapılıyor zaten. Zor yani anlayacağın:)
Tüy dokmuyo canim cok sukur yoksa istemezdim bilerek bu cinsi seçtik york shire terier başında kurdela Tokası oluyo tüyleri yere kadar uçuşu ya onlardan küçük cins buyumucek

Canım çok tatlı gorunuyorlar maşallah... Bizde de kedi var bahsetmiştim. Bizimki de zavallı hayvanı çığlık atarak kaçırıyor. Hayvan zaten çok korkak hangi deliğe gireceğini şaşırıyor. Bir de kulağını kuyruğunu çekiyor. Allahtan çocuklara birşey yapmıyor hayvanlar. Ama bence çocuğun hayvanla buyumesi çok güzel. Her yer tüy oluyor gerçi çok temizlik gerekiyor. Ama haftada iki temizlik yapılıyor zaten. Zor yani anlayacağın:)
BENİMDE ABİMİN kedisi var.
1 hafta anneme bıraktı bizim kızla kaldılar.. :)
kedi normalde göbeğine dokundurmaz şimdi yatıp sevdiriyor.
pilates topunu atıyor tut diyor zavallı hayvana :D

Ne güzel canim biz cis öğrenmedik daha söylemeyi hiç yapiveriyorahatsız oluyo bezinden aciyo diyo inşallah hemen öğreniriz bizde aksamlari parka gidiyoruz beraber kaydirak tepelerinde oynuyoruz birde köpeğimız var bahsetmiştim ya doğum gününde aldık 3 aydir bizimle ceylin çok seviyo ismi alis ama o bebek diyoruz ceylinde adını bebi koydu sabahtan aksama bebi bebi hayvanin canını çıkarıyo biyiklarmi cekilmiyo ayağına mi basilmiyo kucakta tasinip hikaye mi anlatmiyo neler neler mama bitti su bitti haber veriyo resminde koyuyim bide onu çıkarıyorum dışarı isim çoğaldı bir elimde ceylin bir elimde bebi park gülü oldum valla bizden de böyle haberlerEki Görüntüle 1840716

Tipsiz bal bocegi :nazar::KK68:

hamilelikte beraber , bebeklikte beraber , aci günde tatli günde beraber....simdi cocuklukta beraber olucaz. zor zamanlar bizi bekliyor. artik birey oluyorlar ve ben daha once her istediğimi yapan oglumun artik surekli karsi ciktigini goruyorum.zor zamanda beraber...

Kızlar selam. İstanbul'da hayvanat bahçesi bilen var mı? Biz ataşehir'deki botanik parkına gittik. Devekuşu kaz ordek tavşan var ama başka hayvanlar yok. Darıca dışında daha yakın bilen varsa yazarsanız sevinirim. Bizim kız ineği mor sanıyor. Milka ineği dışında inek görmediği için :) biraz hayvan gorsun istiyorum

Kızlar selam. İstanbul'da hayvanat bahçesi bilen var mı? Biz ataşehir'deki botanik parkına gittik. Devekuşu kaz ordek tavşan var ama başka hayvanlar yok. Darıca dışında daha yakın bilen varsa yazarsanız sevinirim. Bizim kız ineği mor sanıyor. Milka ineği dışında inek görmediği için :) biraz hayvan gorsun istiyorum

Selam cnm.
Doğa diye bir yer var
http://cekirdekaile0506.blogspot.com.tr/2015/04/hafta-sonu-kacamag-doga-ciftligi.html burası işte..

Kızlar daha önce bahsetmiştim burada. Oğlum 45 günlük oldu. Zaten azcık olan sütüm iyice azaldı. Bir de beni emince kusuyor mamayı kusmuyor. Anlamadım neden olduğunu. Takmayayım diyorum olmuyor. Zaten kızımı toplam 3 ay mama takviyeli emzirmiştim. Bunda da aynı problem var. Emzir gelir diyorlar. Ya sanki ben olan sütü yerlere dokuyorum. Yok işte. Sağsam toplam en fazla 30 cc çıkıyor. Zaten tek meme ameliyatlı hiç sut gelmedi. Ben de 2 ay emmişim. Ama insan takıyor işte kafasına. Mama verirken sanki zehir veriyorum. Herkes de soruyor emziriyor musun diye. Sanane diyesim geliyor. Çok can sıkıcı

Bir de her annenin bebeğine yetecek kadar sütü olur diyorlar. Gelsinler de gorsunler nasıl yetecekmiş. Olmuyor işte. Millet 20 dk emzirir. Ben bir saat emzirsem çocuk açlıktan ağlıyor. Mamayı verince kıtlıktan çıkmış gibi saldırıyor. Kolay sanki her dakika memeyi ağzına dayamak ve yetmediğini anlayıp arkasından mama hazırlamak...

Kızlar daha önce bahsetmiştim burada. Oğlum 45 günlük oldu. Zaten azcık olan sütüm iyice azaldı. Bir de beni emince kusuyor mamayı kusmuyor. Anlamadım neden olduğunu. Takmayayım diyorum olmuyor. Zaten kızımı toplam 3 ay mama takviyeli emzirmiştim. Bunda da aynı problem var. Emzir gelir diyorlar. Ya sanki ben olan sütü yerlere dokuyorum. Yok işte. Sağsam toplam en fazla 30 cc çıkıyor. Zaten tek meme ameliyatlı hiç sut gelmedi. Ben de 2 ay emmişim. Ama insan takıyor işte kafasına. Mama verirken sanki zehir veriyorum. Herkes de soruyor emziriyor musun diye. Sanane diyesim geliyor. Çok can sıkıcı

canım merhaba seni çok iyi anlıyorum çünkü benim de tek göğsüm öyleydi, hiç dolmuyordu anlıyordum, sonra sağınca bir baktım ki 20 cc geliyor. zaten sütüm çok yağlı değildi kilo aldırmıyordu. buna rağmen tek memeyle idare ettik. şu an biliyorum ki benim tek memeyle çocuk doymayacak dolayısıyla en başından mamaya ve biberona alıştırmayı düşünüyorum. senin mutluluğun ve rahatlığın her şeyden daha önemli, o hissi yavruna verebilmen önemli. kendini kötü hissetme sakın. o her rannenin sütü bebeğine yeter tezi, sağlık sorunu olmayan meme yapısı süt kanalları gelişmiş olan kişiler için geçerli. sen ameliyat geçirmişssin mesela özel bir durumun var. ben ameliyat olmadım ama tek mememde süt kanalı yetersiz.bu o kadar belli ki. buna rağmen uğraşıp didinip emzirmeye gayret ediyorsun. bir de bebeğin anne sütü alınca kusması acaba anne sütüne alerjisi mi var gibi bir soru getirdi aklıma. ama bunun için yavrucağı testlere sokmak falan anlamsız, mamayı kabul ediyor ve karnını doyuruyorsa afiyet olsun yarasın, doktorunuzla görüşüp emzirmeye devam etme konusunda nihai kararı beraber verebilirsiniz canım. sana öncesinde sütünü arttımak için birtakım besinler çaylar önerebilir, bunları mutlaka denemişsindir zaten, her şeyin hayırlısı dediğim gibi mutlu anne mutlu bebek,

Bir de her annenin bebeğine yetecek kadar sütü olur diyorlar. Gelsinler de gorsunler nasıl yetecekmiş. Olmuyor işte. Millet 20 dk emzirir. Ben bir saat emzirsem çocuk açlıktan ağlıyor. Mamayı verince kıtlıktan çıkmış gibi saldırıyor. Kolay sanki her dakika memeyi ağzına dayamak ve yetmediğini anlayıp arkasından mama hazırlamak...

MERHABA ,
takma kafana diyeceğim bende ama sütün gelmemesini takma gelmiyor ise ver mamayı önemli olan aç kalmaması değil mi ?
her anne evladını emzirmek kendi sütü ile beslemek ister ama sen sağlıkla yanındasın.. varsın sütünü emmesin senin kokun ile mamasını içsin..
bende ilk zamanlar kızımda çok takmıştım kafama mama yediğinde oturup ağlıyordum. bide tabi gelen giden sorunca..
iyice deliriyordum doğrusu benim sütüm ile büyümesi ama ben mama veriyorum diyordum..kendi kendimee.
2 ay mama ile büyüdü eee ne oldu öyle de oldu böule de büyüdü..

esra demir esra demir canım aynı sorunları ben de yaşamıştım tek derdin bu olsun. Mama zehir değil sen de eksik anne değilsin . Bir fotoğraf gordm beni çok etkiledi. Ne gereksiz şeylere uzuluyrz dedim
Screenshot_2016-06-09-18-30-05.png

Bugun ayse sare icin mama sandalyesini cikarttim bizimle sofraya oturdu :((( gecen ramazan karpuz oluyodu yer gok :(( ayse sare karpuzu cok seviyo ellerini sıkıp titriyo... karpuzu sevmiyorum artik...mercimek corbasini... ispanagi yogurtlu... yumurtayi rafadan... canim aciyo... sofra kalabalikti aglayamadik... ufugun gozleri halka halka oldu benim bogazim dugum... mama sandalyesinin tablasinda yedigi herseyin izi var... yazlik tisortlerde seftali karpuz lekeleri.... yazlik esyalarimizi saklamislardi gunes kremini istedim getirdiler... sandaletler... altlari otuyo.... sabahlari ekmek almaya sut almaya gittigimizde butun sokak cinlardi... iyiki tasindik... ayse sare gulunce sesi geliyo... kusunca aglayinca ... tipki onun gb hic uyku bilmiyo... ben en cok anne olmayi istedim bu hayatta gormedigim anne sevgisini gostermek... sevilmedigim kadar cok sevilmek istedim... bi gun yuzu gormedim... uykusuz istahsiz kusmuklar icinde bikac ay ... hayallerimi gomdum yuregime.... acimi sevgimi...umutlarimi... zorluyorum simdi ayni umutlari su kucuk bedene yuklemeye... aynisi...ama o degil.... uzgunum kizginim .... adi konmamis duygularlayim... sacma sapan bu hayatta hicbisey olmamis gb devam ediyorum... bazen birinin bakisinda buluyorum o duyguyu... acimami desem yoksa kinama mi aklindan gecenleri tahmin etmeye calisiyorum.... gulsem suc olur aglasam acirlar diye sıkısmis duygularimla sacmaliyorum cogu zaman....coraplar... ayakkabilar... bi dunya oyuncak ... ani aci ... gecen seneki bu gunler... su onumuzdeki sayili gunler... bunca seye ragmen gunde 1-2 saat uyudum diye hayiflanan dilimi kopartasim var....tukenen bedenimi gomesim...sinirlenen ofkenen icime betin dokesim var.... ben anne olmak istedim ....iyi anne ... cok iyi anne.... inanamiyorum.... inanamiyorummm ...

ozur dilerim

Bugun ayse sare icin mama sandalyesini cikarttim bizimle sofraya oturdu :KK43:(( gecen ramazan karpuz oluyodu yer gok :KK43:( ayse sare karpuzu cok seviyo ellerini sıkıp titriyo... karpuzu sevmiyorum artik...mercimek corbasini... ispanagi yogurtlu... yumurtayi rafadan... canim aciyo... sofra kalabalikti aglayamadik... ufugun gozleri halka halka oldu benim bogazim dugum... mama sandalyesinin tablasinda yedigi herseyin izi var... yazlik tisortlerde seftali karpuz lekeleri.... yazlik esyalarimizi saklamislardi gunes kremini istedim getirdiler... sandaletler... altlari otuyo.... sabahlari ekmek almaya sut almaya gittigimizde butun sokak cinlardi... iyiki tasindik... ayse sare gulunce sesi geliyo... kusunca aglayinca ... tipki onun gb hic uyku bilmiyo... ben en cok anne olmayi istedim bu hayatta gormedigim anne sevgisini gostermek... sevilmedigim kadar cok sevilmek istedim... bi gun yuzu gormedim... uykusuz istahsiz kusmuklar icinde bikac ay ... hayallerimi gomdum yuregime.... acimi sevgimi...umutlarimi... zorluyorum simdi ayni umutlari su kucuk bedene yuklemeye... aynisi...ama o degil.... uzgunum kizginim .... adi konmamis duygularlayim... sacma sapan bu hayatta hicbisey olmamis gb devam ediyorum... bazen birinin bakisinda buluyorum o duyguyu... acimami desem yoksa kinama mi aklindan gecenleri tahmin etmeye calisiyorum.... gulsem suc olur aglasam acirlar diye sıkısmis duygularimla sacmaliyorum cogu zaman....coraplar... ayakkabilar... bi dunya oyuncak ... ani aci ... gecen seneki bu gunler... su onumuzdeki sayili gunler... bunca seye ragmen gunde 1-2 saat uyudum diye hayiflanan dilimi kopartasim var....tukenen bedenimi gomesim...sinirlenen ofkenen icime betin dokesim var.... ben anne olmak istedim ....iyi anne ... cok iyi anne.... inanamiyorum.... inanamiyorummm ...

ozur dilerim
Canım benim siz ailecek çok büyük bir sınavdan geçiyorsunuz eşinle sana Allah im çook büyük sabır versin yeriniz cennet olsun kendimi yerine koyuyorum bir an anlıyorum cok içten yaşıyorum ne diyim nasıl teselli edeyim bilemiyorum seni tek ferahlatcak rabbim hep dua ediyorum hepimiz için hep diyorum çok şükür tekrar kızın oldu ilaç gibi sizi aile yaptı sen çok iyi bir annesin istediğin gibi davran ister gül ister ağla kimseyi düşünme sıkma kendini yaşayan sensin kınayan insanı hayatından çıkar Allahım bunu unutturcak acı gostermesin inşallah her zaman yaz buraya bizimle konuş

esra canım bırak milleti yetmiyor sa mama ver inan ven kambur gibi dolandim muhammed i emzirmek için 2 saat emerging yine doymaz di ne ağlarım milletin sütü aktardı benimki bomboş bide kendimi anlatırdim en son kriz geçirdim kötü anne sütünü vermedi memesi bozulacak ya diyen oldu kendimi odaya kilitledim çıkmadim dışarıya ondan sonra evde ki Herkesi kovdum bildiğim gibi besledim şükür bir sıkıntı olmadı şimdi yasitlarindan uzun boylu sağlıklı bir oğlum var sen kimseyi takma nasıl biliyorsun öyle yap inan kimse senin kadar iyi düşünemez bebeğini

Bugun ayse sare icin mama sandalyesini cikarttim bizimle sofraya oturdu :((( gecen ramazan karpuz oluyodu yer gok :(( ayse sare karpuzu cok seviyo ellerini sıkıp titriyo... karpuzu sevmiyorum artik...mercimek corbasini... ispanagi yogurtlu... yumurtayi rafadan... canim aciyo... sofra kalabalikti aglayamadik... ufugun gozleri halka halka oldu benim bogazim dugum... mama sandalyesinin tablasinda yedigi herseyin izi var... yazlik tisortlerde seftali karpuz lekeleri.... yazlik esyalarimizi saklamislardi gunes kremini istedim getirdiler... sandaletler... altlari otuyo.... sabahlari ekmek almaya sut almaya gittigimizde butun sokak cinlardi... iyiki tasindik... ayse sare gulunce sesi geliyo... kusunca aglayinca ... tipki onun gb hic uyku bilmiyo... ben en cok anne olmayi istedim bu hayatta gormedigim anne sevgisini gostermek... sevilmedigim kadar cok sevilmek istedim... bi gun yuzu gormedim... uykusuz istahsiz kusmuklar icinde bikac ay ... hayallerimi gomdum yuregime.... acimi sevgimi...umutlarimi... zorluyorum simdi ayni umutlari su kucuk bedene yuklemeye... aynisi...ama o degil.... uzgunum kizginim .... adi konmamis duygularlayim... sacma sapan bu hayatta hicbisey olmamis gb devam ediyorum... bazen birinin bakisinda buluyorum o duyguyu... acimami desem yoksa kinama mi aklindan gecenleri tahmin etmeye calisiyorum.... gulsem suc olur aglasam acirlar diye sıkısmis duygularimla sacmaliyorum cogu zaman....coraplar... ayakkabilar... bi dunya oyuncak ... ani aci ... gecen seneki bu gunler... su onumuzdeki sayili gunler... bunca seye ragmen gunde 1-2 saat uyudum diye hayiflanan dilimi kopartasim var....tukenen bedenimi gomesim...sinirlenen ofkenen icime betin dokesim var.... ben anne olmak istedim ....iyi anne ... cok iyi anne.... inanamiyorum.... inanamiyorummm ...

ozur dilerim

Canım sana hep yazmak istedim ama ne yazacağımı bilemedim. Gerçekten çok buyuk bir sınav. Ama sen çok güçlü bir annesin. O gücü görecek ayşe sare. Guçlu anne, guçlu çocuk demek... Senin kimseden ozur dilemen için bir neden yok. Allah dağına göre kar verir derler. Sen çok güçlü bir dağsın. Herkesin bir derdi var. Sen bu yazdıklarınla yaşadıklarınla hepimize ders verdin. Ölüm giden için değil geride kalanlar için zor. Çünkü Zeynep şimdi cennette. Sen özlem yaşadığın için bu durumdasın. Allah yar ve yardımcın olsun. Boş laf ettiysem affett. Seni çok seviyoruz

Canım sana hep yazmak istedim ama ne yazacağımı bilemedim. Gerçekten çok buyuk bir sınav. Ama sen çok güçlü bir annesin. O gücü görecek ayşe sare. Guçlu anne, guçlu çocuk demek... Senin kimseden ozur dilemen için bir neden yok. Allah dağına göre kar verir derler. Sen çok güçlü bir dağsın. Herkesin bir derdi var. Sen bu yazdıklarınla yaşadıklarınla hepimize ders verdin. Ölüm giden için değil geride kalanlar için zor. Çünkü Zeynep şimdi cennette. Sen özlem yaşadığın için bu durumdasın. Allah yar ve yardımcın olsun. Boş laf ettiysem affett. Seni çok seviyoruz
Yok canim estagfurullah ben kenfime kizfim kizdim hala tukenmeye hakkim varmis gb yorulmaktan sikayet edebilmeye hakkim varmis gb sizin onunuzde kizdimki bikez daha sımsıkı sarilin icinize cekin kokularini diye aynilar kuzumla zeynebimle okuyorum dediklerinizi hayal ediyirum... encok ayse sareyle nasil olcaklardi merak ediyorum... ozliyorum mm... birazdan esim uyaninca gidicem bi toprak bi cicek basina gelmisime gecmisime .... sonra yavrum cennette burda degil deyip teselli edicez birbirimizi aslinda tirnagini bile atmayip sakladigim kuzumun bedeni saci herseyini vermek istemezdim ama sahibi aldi caresizim... sonra cikip markete gidicez su alicaz bez alicaz ekmek eve gelip devam edicez... hergun binkez bogulmak gb hergun bin kez ameliyat olmak gb hr saniye her esya ... hrkesle olan anilar... bunca seye ragmen ben 2saat uyudum diyebiliyorum ya size bisey diyemem canim sadece insan bisure tutuyo kendini ya beraber tutalim istedim yanlis anlama nolur

Bugun ayse sare icin mama sandalyesini cikarttim bizimle sofraya oturdu :KK43:(( gecen ramazan karpuz oluyodu yer gok :KK43:( ayse sare karpuzu cok seviyo ellerini sıkıp titriyo... karpuzu sevmiyorum artik...mercimek corbasini... ispanagi yogurtlu... yumurtayi rafadan... canim aciyo... sofra kalabalikti aglayamadik... ufugun gozleri halka halka oldu benim bogazim dugum... mama sandalyesinin tablasinda yedigi herseyin izi var... yazlik tisortlerde seftali karpuz lekeleri.... yazlik esyalarimizi saklamislardi gunes kremini istedim getirdiler... sandaletler... altlari otuyo.... sabahlari ekmek almaya sut almaya gittigimizde butun sokak cinlardi... iyiki tasindik... ayse sare gulunce sesi geliyo... kusunca aglayinca ... tipki onun gb hic uyku bilmiyo... ben en cok anne olmayi istedim bu hayatta gormedigim anne sevgisini gostermek... sevilmedigim kadar cok sevilmek istedim... bi gun yuzu gormedim... uykusuz istahsiz kusmuklar icinde bikac ay ... hayallerimi gomdum yuregime.... acimi sevgimi...umutlarimi... zorluyorum simdi ayni umutlari su kucuk bedene yuklemeye... aynisi...ama o degil.... uzgunum kizginim .... adi konmamis duygularlayim... sacma sapan bu hayatta hicbisey olmamis gb devam ediyorum... bazen birinin bakisinda buluyorum o duyguyu... acimami desem yoksa kinama mi aklindan gecenleri tahmin etmeye calisiyorum.... gulsem suc olur aglasam acirlar diye sıkısmis duygularimla sacmaliyorum cogu zaman....coraplar... ayakkabilar... bi dunya oyuncak ... ani aci ... gecen seneki bu gunler... su onumuzdeki sayili gunler... bunca seye ragmen gunde 1-2 saat uyudum diye hayiflanan dilimi kopartasim var....tukenen bedenimi gomesim...sinirlenen ofkenen icime betin dokesim var.... ben anne olmak istedim ....iyi anne ... cok iyi anne.... inanamiyorum.... inanamiyorummm ...

ozur dilerim

ah cnm ne desem senin yüreğini dindirmeyecek biliyorum. okuyacaksın haklısın diyeceksin ama yok işte yine işe yaramayacak.
Yaşadığın duygunun ne karşılığı ve tarifi Rabbim düşmanıma bile yaşatmasın. sen iyi bir annesin ama bundan bahsetmek istemiyorum bile çünkü sık sık duyuyorsundur..
ben sana başka bir şey söyleyim SEN ŞANSLI BİR ANNESİN , SEN ALLAHIN SEVDİĞİ KULLARINDANSIN..
birini alan Rabbim diğerini kollarına yolladı seni yine boş bırakmadı. daha dün düşündüm kendi kendime sahurda Ağustos ayı gelmesin diye o günü hatırladım haberi aldığımı ve gecesinde apar topar hastanelik olduğumu annelik günlüğümde ilk kez o gün kızımı görmek istemedim. o gün gözlerimi açıp ağlayan kızıma bir şey yapamadım. sesini duydum ama kendimden değil şekilde yatıyordum...

Lütfen kızına odaklan Zeynep her daim dualarımızda. tabi ailecek sizde..
Ayşe Sare me haksızlık etme. önüne çıkan her anı seni kahredecek biliyorum. üzülme diyemem anlattığında ben bile üzülüyorum. ama dermanın yavrun olsun..

bu mübarak günde Rabbim yüreğinize su serpsin.. acınızı dindirsin inşallah.

dün gazetede begüm şen in röportajını okudum, oda 2 yıl önce oğlunu kaybetmişti. küçük oğlum için ayakta durmak zorundayım, küçük oğlum Can bir gün bana "sen eski annem değilsin artık" dediğinde bunu daha iyi anladım, diyor.daha bir çok şey,

ben bunu okuyunca hemen özgemiz geldi aklıma, yıllar önce kızını kaybeden kuzenim geldi aklıma,
oturup hıçkıra hıçkıra ağladım, Allah affetsin ama böyle büyük bir acı yok dünya üzerinde,
günlük yaşama devam etmek çok zor çünkü sen artık eski sen olmuyorsun...
biz bile artık eski biz değiliz, bir tarafımız yarım, hayatımız boyunca da öyle olacak

yazımı iyi dileklerle bitirmek istiyorum,
size dualarımı yolluyorum, mübarek Ramazan ayının hürmetine kabul olur inşallah,

Sagolun nereye gidecegimi bilmiyorum oyle bi alisilmidligim varki ilmek ilmek dokurken herseyimi paylastim kosup yine size geliyorum cunku beni bizi taniyan bi sozmissiniz hb.... baskalarina anlatirken ama soyleydi boyleydi derken buluyorum kendimi ama size yazarken sadece hissettiklerimi... sonunda psikologa basladim hatta simdi ciktim minubusteyim... cok ilgili konustuk ... zeynebimin resmine bakmak istedi bu bile benim icin cok onemli... ve beni ik bulismada cozdu... resimlerini tutuyosun vidyolarini izliyosun her firsatta fokundugu dusundugun tek yer ona gidiyosun kader oldugu biliyosun ama icindekilerle ve hrkesle catisiyosun bebegini buyuturken korkuyosun dedi... acinin evrelerini anlatti. Sende hepsinden var o yuzden yukun cok agir ama hayat devam ediyo o yuzden ilac veriyolar kabul evresine cabuk gecebilmen icin ama sen istemiyosan vermicem dedi. Anlattim olayi son gunumuzu hafta sinunu ona nasil zor kavustugumuzu sen onu basi bos birakmadinki kendini suclayasin dedi. Evet sen actin cami ama kader denen seye inaniyosak burda inanmaliyiz dedi. Esimden konustuk . Birlikte gitmemizi istedi. Bi daha randevu verdi...

Ve yaz dedi konusmak istedigin her an bana yaz burda bbirlikte degrlendirelim dedi ...

Iste oyle dualariniz icin sonsuz tesekkur ederim ne diyim ki allah razi olsun hepinizden

Back