Bugun ayse sare icin mama sandalyesini cikarttim bizimle sofraya oturdu
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
(( gecen ramazan karpuz oluyodu yer gok
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
( ayse sare karpuzu cok seviyo ellerini sıkıp titriyo... karpuzu sevmiyorum artik...mercimek corbasini... ispanagi yogurtlu... yumurtayi rafadan... canim aciyo... sofra kalabalikti aglayamadik... ufugun gozleri halka halka oldu benim bogazim dugum... mama sandalyesinin tablasinda yedigi herseyin izi var... yazlik tisortlerde seftali karpuz lekeleri.... yazlik esyalarimizi saklamislardi gunes kremini istedim getirdiler... sandaletler... altlari otuyo.... sabahlari ekmek almaya sut almaya gittigimizde butun sokak cinlardi... iyiki tasindik... ayse sare gulunce sesi geliyo... kusunca aglayinca ... tipki onun gb hic uyku bilmiyo... ben en cok anne olmayi istedim bu hayatta gormedigim anne sevgisini gostermek... sevilmedigim kadar cok sevilmek istedim... bi gun yuzu gormedim... uykusuz istahsiz kusmuklar icinde bikac ay ... hayallerimi gomdum yuregime.... acimi sevgimi...umutlarimi... zorluyorum simdi ayni umutlari su kucuk bedene yuklemeye... aynisi...ama o degil.... uzgunum kizginim .... adi konmamis duygularlayim... sacma sapan bu hayatta hicbisey olmamis gb devam ediyorum... bazen birinin bakisinda buluyorum o duyguyu... acimami desem yoksa kinama mi aklindan gecenleri tahmin etmeye calisiyorum.... gulsem suc olur aglasam acirlar diye sıkısmis duygularimla sacmaliyorum cogu zaman....coraplar... ayakkabilar... bi dunya oyuncak ... ani aci ... gecen seneki bu gunler... su onumuzdeki sayili gunler... bunca seye ragmen gunde 1-2 saat uyudum diye hayiflanan dilimi kopartasim var....tukenen bedenimi gomesim...sinirlenen ofkenen icime betin dokesim var.... ben anne olmak istedim ....iyi anne ... cok iyi anne.... inanamiyorum.... inanamiyorummm ...
ozur dilerim