- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
Sagolun nereye gidecegimi bilmiyorum oyle bi alisilmidligim varki ilmek ilmek dokurken herseyimi paylastim kosup yine size geliyorum cunku beni bizi taniyan bi sozmissiniz hb.... baskalarina anlatirken ama soyleydi boyleydi derken buluyorum kendimi ama size yazarken sadece hissettiklerimi... sonunda psikologa basladim hatta simdi ciktim minubusteyim... cok ilgili konustuk ... zeynebimin resmine bakmak istedi bu bile benim icin cok onemli... ve beni ik bulismada cozdu... resimlerini tutuyosun vidyolarini izliyosun her firsatta fokundugu dusundugun tek yer ona gidiyosun kader oldugu biliyosun ama icindekilerle ve hrkesle catisiyosun bebegini buyuturken korkuyosun dedi... acinin evrelerini anlatti. Sende hepsinden var o yuzden yukun cok agir ama hayat devam ediyo o yuzden ilac veriyolar kabul evresine cabuk gecebilmen icin ama sen istemiyosan vermicem dedi. Anlattim olayi son gunumuzu hafta sinunu ona nasil zor kavustugumuzu sen onu basi bos birakmadinki kendini suclayasin dedi. Evet sen actin cami ama kader denen seye inaniyosak burda inanmaliyiz dedi. Esimden konustuk . Birlikte gitmemizi istedi. Bi daha randevu verdi...
Ve yaz dedi konusmak istedigin her an bana yaz burda bbirlikte degrlendirelim dedi ...
Iste oyle dualariniz icin sonsuz tesekkur ederim ne diyim ki allah razi olsun hepinizden
çok iyi yapmışsın cnm.
ve istediğin her zaman yaz bize yaz bana yaz nereden istersen yaz yazmak öyle iyi geliyor ki insana yazamasan da karala..
bir dönem bende gitmiştim psikoloğa ondan kalma bir şey duygularımı yazarak daha iyi anlatabiliyorum..çünkü okuyorum üstünden..
kendini suçlama bu kendine yaptığın büyük haksızlık çünkü.
derler ya olacağı varmış olmuş. orada olmasa başka yerde ama olacakmış.. bilseydin açar mıydın.
psikolog ile daha iyi olacağını düşünüyorum..