Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Konuşması boşver sakin kafana takma kardeşimin oğlu da 31 aylik konusmuyo herkes bişey dedi üzüldü bir arkadaşı ben şuraya götürdüm devletin yeri haftada 3 gün eğitim oyun iyi geliyo dedi bizimki tamam dedi Orası da yanına bi görevli verip araştırma hastanesine gönderdi kulak göz psikolog hepsinden onay almaya çocuk konusmuyo diye. Meğerse heyet karşısına çıkıp engelli raporu aliniyomus öyle hizmet goruyomusun konuşma engeli evet ama başlık kocaman engelli raporu hemen vazgeçti döndü evine pırlanta gibi çocukları engelli yapcak lar devletten para alsınlar diye.yani canim kafaya takma Ergeç konuscaklar çok şükür sagliklilarOoo kizlar masallah bebislerinize.
Ezos hala konusmuyor, saka gibi
Bu kadar geveze bir annenin kizi, israrla konusmuyor![]()
Konuşması boşver sakin kafana takma kardeşimin oğlu da 31 aylik konusmuyo herkes bişey dedi üzüldü bir arkadaşı ben şuraya götürdüm devletin yeri haftada 3 gün eğitim oyun iyi geliyo dedi bizimki tamam dedi Orası da yanına bi görevli verip araştırma hastanesine gönderdi kulak göz psikolog hepsinden onay almaya çocuk konusmuyo diye. Meğerse heyet karşısına çıkıp engelli raporu aliniyomus öyle hizmet goruyomusun konuşma engeli evet ama başlık kocaman engelli raporu hemen vazgeçti döndü evine pırlanta gibi çocukları engelli yapcak lar devletten para alsınlar diye.yani canim kafaya takma Ergeç konuscaklar çok şükür sagliklilar
Ooo kizlar masallah bebislerinize.
Ezos hala konusmuyor, saka gibi
Bu kadar geveze bir annenin kizi, israrla konusmuyor![]()
Canım yarım gün verirsen sabahtan oglene kadar tercih et çünkü çoğu aktiviteler kahvaltıdan sonra olur geziler etkinlikler falan yada el becerisi sanat etkinlikleri 10 11 arası olur öğlen yemeği ve uyku ogleden sonra okuma yazma etkinliği küçük yaş boyama hamur gibi şeylerle geçer.servis kolaylik olur yağmuru çamuru soğuğu evinin önünden ver al sabah sen ver servise aksamuzeri annen sizin evde teslim alsın siz gelince evine gitsin herkes düzenine devam etsinm en uygun böyle olur.bizde hamur boyama çok yapıyoruz sıkıldı artık internetten siparis verdim Piramit gibi 2 çubuk büyükten küçüğü halkalar geçiyo ondan ona aktarcak bu tarz şeyleri seviyo artık bütün pelüş oyuncakları verdim ivir zivir artık hep eğitici oyuncak alcam tam ogrenme cagindalar çünkü
Canım sabah 9da kahvaltı oluyo peynir salatalık reçel yumurta bazen Menemen degisiyo süt bitki çayı tost liste veriyolar zaten 10.30 da meyve saati mevsim meyvesi 11.30 da öğlen yemeği küçük yaşın diğerleri 12 de yiyo sonra uyku uyku sonrası ikindi kahvaltisi kek puding puaça tarzı ve servis 5 te kalkıyor 6da okula dönüp güzergahı uyan personelleri alıyor yani servis 1 tane oda 5de ama konuşulur 6 servisiyle getirseniz falan öyle giden 1 2 çocuk var tabi öğretmenlerle gidiyo arkadaşları olmuyo.gelelim yemek konusuna ilgileniyolar yedirmeye calisiyolar ama ısrarla yemeyen çocuğu zorlamiyolar defterine doğruyu yazarlar az yedi yemedi gibi yalan atmazlar o zaman yine konuşalım öğretmenleri kim falan ben konuşurum onlarla sanada bilgi veririmevet canım seninle o konuştuğumuz yere arkadaşım 9 aylık kızını verecek bayram sonraıs işe başlayacak o da. benim de orası kafama yatar gibi oldu aslında ben evi konyaaltına taşımak istiyorum da eşim istemiyor. şimdi de hem kreş parası hem kira baya zorlanıcaz. diyorum ki sabah kreşe ben bırakayım 8 gibi akşam da servisle anneanesine bıraksınlar meltem mahallesi. eşim de oradan alır.çünkü ben 6-7 arası çıkıyorum eşim daha erken çıkıyor. kreş servisle kaçta bırakır acaba 5 te mi bırakır?
ya canım bir de bizimki iştahsız ya orada bir şey yemez de aç kalır diye korkuyorum. gerçi acıkınca yer yani o kadar da değil de, sevdiği şey olunca yiyor. mesela yemekler nasıl oluyor anlatır mısın biraz genel olarak?
sağol canım fiyat 1.300 olacakmış haziranda şimdi o dediğim arkadaş görüşmeye gitti de o söyledi. ben bir müsati zamanda birkaç yer gezip nihai kararımı vermek istiyorum bakalım hayırlısı yine o dönem konuşuruz özeldenCanım sabah 9da kahvaltı oluyo peynir salatalık reçel yumurta bazen Menemen degisiyo süt bitki çayı tost liste veriyolar zaten 10.30 da meyve saati mevsim meyvesi 11.30 da öğlen yemeği küçük yaşın diğerleri 12 de yiyo sonra uyku uyku sonrası ikindi kahvaltisi kek puding puaça tarzı ve servis 5 te kalkıyor 6da okula dönüp güzergahı uyan personelleri alıyor yani servis 1 tane oda 5de ama konuşulur 6 servisiyle getirseniz falan öyle giden 1 2 çocuk var tabi öğretmenlerle gidiyo arkadaşları olmuyo.gelelim yemek konusuna ilgileniyolar yedirmeye calisiyolar ama ısrarla yemeyen çocuğu zorlamiyolar defterine doğruyu yazarlar az yedi yemedi gibi yalan atmazlar o zaman yine konuşalım öğretmenleri kim falan ben konuşurum onlarla sanada bilgi veririm
Konuşması boşver sakin kafana takma kardeşimin oğlu da 31 aylik konusmuyo herkes bişey dedi üzüldü bir arkadaşı ben şuraya götürdüm devletin yeri haftada 3 gün eğitim oyun iyi geliyo dedi bizimki tamam dedi Orası da yanına bi görevli verip araştırma hastanesine gönderdi kulak göz psikolog hepsinden onay almaya çocuk konusmuyo diye. Meğerse heyet karşısına çıkıp engelli raporu aliniyomus öyle hizmet goruyomusun konuşma engeli evet ama başlık kocaman engelli raporu hemen vazgeçti döndü evine pırlanta gibi çocukları engelli yapcak lar devletten para alsınlar diye.yani canim kafaya takma Ergeç konuscaklar çok şükür sagliklilar
Evet canim anneanne hala bizimle. Onumuzdeki ay baslayacakti krese ama arada bayram tatili, bir de bizim isle ilgili bir yogunluk olacak. O yuzden agustos ayina sarkti. Yillik izindeyken baslayacak, umarim rahat alisir.. tuvaletini falan da hala soylemiyor zaten.sosyolojim kreşe başlatmadın değil mi daha? anneannesi mi bakıyor ezoş a?
Yok canim, zaten kafaya taksam da yapacak bisey yok, takmiyorum da
Essoglusu 2-3 kelimeyle isini bir sekilde hallediyor zaten
Benim asil derdim krese baslayinca zorlanacak olmasi. Ama yapacak bisey yok..
Evet canim anneanne hala bizimle. Onumuzdeki ay baslayacakti krese ama arada bayram tatili, bir de bizim isle ilgili bir yogunluk olacak. O yuzden agustos ayina sarkti. Yillik izindeyken baslayacak, umarim rahat alisir.. tuvaletini falan da hala soylemiyor zaten.
Konusmamasi bu yuzden biraz dert oldu bana. Orda zorlanmasindan korkuyorum. Parkta falan da diger cocuklara derdini anlatamayinca, hem sinirleniyor, hem de uzuluyor..
Cok gecmis olsun,Günaydın kızlar Nasılsıniz?ceylin biraz hasta dün su gibi burnu akiyodu akşamına ateş geldi gecede ateşliydi ama riskli değil calpol verdim 4 saat arayla birde burnunu sumkuremedigi ve çekemedigi icin oksuruk ve hırıltılı oldu yani ben buna yorum eşim de ondan olmaz usutmus işte hırıltılı hiç olmamıştı doktora götür diyo açıkçası götürmek istemiyorum hem cumartesi sistem belli sırt dinleyip boğaz bakıp evde olan surup lari yazıp cikcaz özel muayene parası çabası. Siz nedersiniz bide arka azilar geliyo alttan kanlı gorunuyodu azı da ateş yapar genel durum iyi şu anda keyfi yerinde
Canım bizim de olmuştu kış aylarında aynısı. Bu klasik grip gibi. Ama virüs zamanla enfeksiyona çevirebiliyor. Burnuna tuzlu su bol sıkarsan genzine gitmesini engelliyor. Ayrıca uyurken yastık koyıyor musun bilmiyorum ama kullanmıyorsan koy. Çünkü kafa biraz yuksekte olursa daha iyi uyur. Sümük yeşile donerse antibiyotik gerektiren durum olabilirGünaydın kızlar Nasılsıniz?ceylin biraz hasta dün su gibi burnu akiyodu akşamına ateş geldi gecede ateşliydi ama riskli değil calpol verdim 4 saat arayla birde burnunu sumkuremedigi ve çekemedigi icin oksuruk ve hırıltılı oldu yani ben buna yorum eşim de ondan olmaz usutmus işte hırıltılı hiç olmamıştı doktora götür diyo açıkçası götürmek istemiyorum hem cumartesi sistem belli sırt dinleyip boğaz bakıp evde olan surup lari yazıp cikcaz özel muayene parası çabası. Siz nedersiniz bide arka azilar geliyo alttan kanlı gorunuyodu azı da ateş yapar genel durum iyi şu anda keyfi yerinde
Ne güzel canim biz cis öğrenmedik daha söylemeyi hiç yapiveriyorahatsız oluyo bezinden aciyo diyo inşallah hemen öğreniriz bizde aksamlari parka gidiyoruz beraber kaydirak tepelerinde oynuyoruz birde köpeğimız var bahsetmiştim ya doğum gününde aldık 3 aydir bizimle ceylin çok seviyo ismi alis ama o bebek diyoruz ceylinde adını bebi koydu sabahtan aksama bebi bebi hayvanin canını çıkarıyo biyiklarmi cekilmiyo ayağına mi basilmiyo kucakta tasinip hikaye mi anlatmiyo neler neler mama bitti su bitti haber veriyo resminde koyuyim bide onu çıkarıyorum dışarı isim çoğaldı bir elimde ceylin bir elimde bebi park gülü oldum valla bizden de böyle haberlerSelam kızlar ,
28 aylık olduk çok şükür.. hatta geçti bile.. :) ocak doğumlu olunca :)
bizim minnoş bir afeti devran şeytana pabucu ters giydirir valla cümle kuruyoruz artık hem de fena
duyduğu kelimeyi unutmuyor. sonra dönüp bana kullanıyor bir de..
tuvalet işimizi de çözdük tamamen bitti artık çok şükür aman aman sıkıntımız yok.
geçen çişim çişim dedi avm ortasında işedi o ayrı tabionca günler geçirdik ilk kez böyle bir şey oldu.
akşamları hava da ısınınca birlikte parka gidip eğleniyoruz gündüz ayrı olmanın acısını çıkartıyoruz.
tabi hafta sonları da öyle :)
bizden böyle..
Ne güzel canim biz cis öğrenmedik daha söylemeyi hiç yapiveriyorahatsız oluyo bezinden aciyo diyo inşallah hemen öğreniriz bizde aksamlari parka gidiyoruz beraber kaydirak tepelerinde oynuyoruz birde köpeğimız var bahsetmiştim ya doğum gününde aldık 3 aydir bizimle ceylin çok seviyo ismi alis ama o bebek diyoruz ceylinde adını bebi koydu sabahtan aksama bebi bebi hayvanin canını çıkarıyo biyiklarmi cekilmiyo ayağına mi basilmiyo kucakta tasinip hikaye mi anlatmiyo neler neler mama bitti su bitti haber veriyo resminde koyuyim bide onu çıkarıyorum dışarı isim çoğaldı bir elimde ceylin bir elimde bebi park gülü oldum valla bizden de böyle haberlerEki Görüntüle 1840716
Ne güzel canim biz cis öğrenmedik daha söylemeyi hiç yapiveriyorahatsız oluyo bezinden aciyo diyo inşallah hemen öğreniriz bizde aksamlari parka gidiyoruz beraber kaydirak tepelerinde oynuyoruz birde köpeğimız var bahsetmiştim ya doğum gününde aldık 3 aydir bizimle ceylin çok seviyo ismi alis ama o bebek diyoruz ceylinde adını bebi koydu sabahtan aksama bebi bebi hayvanin canını çıkarıyo biyiklarmi cekilmiyo ayağına mi basilmiyo kucakta tasinip hikaye mi anlatmiyo neler neler mama bitti su bitti haber veriyo resminde koyuyim bide onu çıkarıyorum dışarı isim çoğaldı bir elimde ceylin bir elimde bebi park gülü oldum valla bizden de böyle haberlerEki Görüntüle 1840716
Günaydın artık oğlum iyice konuşuyor ama asla tuvalet eğitimi istemiyor kıyamet kopuyor Hayır bez bağla diyor burada havalar hala soğuk bende idrar yolunu ūşūtūr korkusuyla bıraktım zamana bide kızımız var hatırlarsınız oda 4. aya girecek abisi çok seviyor kardeşi ne kadar seviyordu diyoruz çooook diye bağırıyor sizlerde inş hersey yolundadir duş ile kalın kızlar.