2014 Şubat Anneleri

Anneler gününüz kutlu olsun güzel anneler... Benim bebiş de 18 günlük oldu. Annem de bugun evine gitti. Valla annem gidince içimden parça koptu. Zorlanırım diye değil de ne bileyim anne bir başka oluyor. Yanında destek oluyor. Sabahları ben biraz uyuyordum sayesinde. Alıyordu bebeği. Ben de gece uyumadığım için çok iyi geliyordu bana. Şimdi eksikliğini de hissederim. Hem de arkadaş gibiydi bana. Şimdi bfn mi oyle hissediyorum bilmiyorum ama çocukları büyütmek çok zor. Her anın tadını çıkarmak lazım ama küçük de yeni doğunca ben bunları nasıl buyuteceğim bunalımına girdim. Allah'a şükür ikisi de sağlıklı. Ama ne bileyim biraz fazla mukemmeliyetçiyiz heralde. Allah bebeklerimize sağlık uzun omur mutluluk versin
canim esram seninde anneler günün kutlu olsun. evet haklisin herseyi dusundugumuz icin isimiz zor oluyor. farkinda olmadan da kendimizi yipratiyoruz. mum gibiyiz. zor bir süreç seninki tam iyileşmeden birde sutum olucak mi bebek tutucakmi kardesi onu benimseyecek mi ..... canim şunu unutma biraz rahatligin zarari olmaz ve eğer bunalıp daralirsan burda biz variz. o süreci iyi bilirim.

canim esram seninde anneler günün kutlu olsun. evet haklisin herseyi dusundugumuz icin isimiz zor oluyor. farkinda olmadan da kendimizi yipratiyoruz. mum gibiyiz. zor bir süreç seninki tam iyileşmeden birde sutum olucak mi bebek tutucakmi kardesi onu benimseyecek mi ..... canim şunu unutma biraz rahatligin zarari olmaz ve eğer bunalıp daralirsan burda biz variz. o süreci iyi bilirim.
Canımmm çok sağol. Valla bunalınca buraya bakıyorum. Desteğiniz önemli. İnsan kendini yalnız hissetmiyor. Dediğin gibi rahat olmak lazım ama işte biraz da karakter meselesi... Son zamanlarda da kimse birşey yazmaz oldu buraya. Daha çok yazın kızlar. :)

selam kızlar ,nasılsınız? size bir şey soracağım. bebişlerinizi nasıl uyutuyorsunuz? benim gibi sallayan var mı? ne zaman bıraktırmayı düşünüyorsunuz ya da nasıl vazgeçirdiniz bu alışkanlıktan?

selam kızlar ,nasılsınız? size bir şey soracağım. bebişlerinizi nasıl uyutuyorsunuz? benim gibi sallayan var mı? ne zaman bıraktırmayı düşünüyorsunuz ya da nasıl vazgeçirdiniz bu alışkanlıktan?
Valla canım aglaya aglaya vazgecirdim bende salliyodum biliyosun kısa bi iş maceramiz oldu kreste hep sallanmak istedi öğretmenlerine Gına geldi mudur benle konuştu kaç yaşında artık boyle olmaz biz onun inadini kircaz dedi çok istedi Hayır bize kizdilar dedim agladi bi kaç gün sonra kendi uyumaya başladı gündüz de gecede kendi uyuyo

Canim ben hic kizimi sallamadim..kucukken emzirirken uyuyordum..sutten keserkende uyku egitimini verdim..simdi yatagina koyuyuyoru sutunu verip odadan cikiyorum uyuyor..

Canim ben hic kizimi sallamadim..kucukken emzirirken uyuyordum..sutten keserkende uyku egitimini verdim..simdi yatagina koyuyuyoru sutunu verip odadan cikiyorum uyuyor..
Ohh bayılıyorum siz gibilerine bizimki hala yanımızda ısrarla gitmiyo zaten odasında öyle yatsa kusursuz olcak maşallah dinleme düşünme konuşma yapıyo bizimki dinliyo anliyo dusunuyo cevap veriyo çok hoşuma gidiyo hep öyle gider inşallah

Merhaba anneler uyku olayı bizde de sıkıntılı. Benim kızım gündüz uyumuyor. Ama aksam iyi uyuyor maşallah. Kitap okuyorum sariliyorum o sekilde kendi yataginda uyuyor. yaklaşık 1aydan beri büyük yatakta yatıyor. Oyun parkında yatmayi hic istemiyor. Artık bende kenarlara yastık falan koyuyorum.

Ohh bayılıyorum siz gibilerine bizimki hala yanımızda ısrarla gitmiyo zaten odasında öyle yatsa kusursuz olcak maşallah dinleme düşünme konuşma yapıyo bizimki dinliyo anliyo dusunuyo cevap veriyo çok hoşuma gidiyo hep öyle gider inşallah

Canim darisi sizim basiniza...zamanla ceylinde ogrenir..

Merhaba anneler uyku olayı bizde de sıkıntılı. Benim kızım gündüz uyumuyor. Ama aksam iyi uyuyor maşallah. Kitap okuyorum sariliyorum o sekilde kendi yataginda uyuyor. yaklaşık 1aydan beri büyük yatakta yatıyor. Oyun parkında yatmayi hic istemiyor. Artık bende kenarlara yastık falan koyuyorum.
Benim kizim 8 uyaniyor oglende 1 gibi uyanir..aksamda 10 uyur..bazi cocuklar ogle uymazlar..mesala mina ogle uyumazsa aksam gibi yatar..

Canım uyku eğitimini nasıl verdin? Ben ağlatarak uyutmak istemiyorum hala ayağımda sallıyorum valla akşamları kabus gibi oldu bana. Kardeşi de olunca iyice zorlaştı. Kızımda zor da oğlumda oyle alıştırayım

emzirirken her daim meme de annemde ise biberonda

son 3 aydır falan ayağıma yatıyor biberonu alıyo ama sallatırmıyor bazen böyle öne arkaya hafif sallıyorum zıplatır gibi..

aslında yatıp kendisi uyusa mükemmel olur

Canım uyku eğitimini nasıl verdin? Ben ağlatarak uyutmak istemiyorum hala ayağımda sallıyorum valla akşamları kabus gibi oldu bana. Kardeşi de olunca iyice zorlaştı. Kızımda zor da oğlumda oyle alıştırayım
Canim ben sutten keserek uyku egitiminide verdim..ilk uc gun agladi...onu yatagina koydum pis pisladim uymadi aya kalkiyordu agliyordu ama ben sabirla dayandim..dusun ilk gun 45 dk surdu uyumasi..ikinci gunu uyumasi yine uzun surdu..ilk dort gun zor gecti...ama zamanla alisti...darisi sizin basiniza...oglusunu ve kizima optum..

Canim ben de hic sallamadim. Eskiden park yatagina birakip odadan cikardim kendisi uyurdu. Ama artik orda yatmak istemiyor. Odasinda yer yatagi var. Yanina uzanip beraber uyuyoruz. ;)

Kızlar selam Nasılsıniz geçen cuma tam size yazi yazmis ceylinin resmini atcaktim ki tabureyi yan devirdi üstüne düştü kaşinı yardı hepsi 2 sn de oldu kucağıma bi geldi açılmış beyaz et kan akıyo aklım çıktı hemen hastaneye koştum bant yapistirdilar kaynasın diye 3 4 gün su degmicek dendi.off sormayın işte böyle birde evde alçı badana işleri var 2 gündür babamda kalıyorum ceylinle ama yarın gitcez ev unufak alçı tozu nasıl temizlicem gözüm de büyüyo şu is bitse camlar silinecek perde yıkancak utulenecek takılcak off herseeyyy bana dua edin

Kızlar selam Nasılsıniz geçen cuma tam size yazi yazmis ceylinin resmini atcaktim ki tabureyi yan devirdi üstüne düştü kaşinı yardı hepsi 2 sn de oldu kucağıma bi geldi açılmış beyaz et kan akıyo aklım çıktı hemen hastaneye koştum bant yapistirdilar kaynasın diye 3 4 gün su degmicek dendi.off sormayın işte böyle birde evde alçı badana işleri var 2 gündür babamda kalıyorum ceylinle ama yarın gitcez ev unufak alçı tozu nasıl temizlicem gözüm de büyüyo şu is bitse camlar silinecek perde yıkancak utulenecek takılcak off herseeyyy bana dua edin

çok geçmiş olsun cnm ya iyice kudurdu bunlar :(

Canım çok geçmiş olsun allah bir daha göstermesin

Off cok gecmis olsun canim. Gozumuzun onunde duse kalka bir haller oluyorlar.. Temizlikte simdiden kolay gelsin.. Yakinda olsaydik, hepimiz bir el atardik ;)

Back