Amin ins pitim..oglumda çok cektim halende cekiyom yemesi İçmesi uyumasi ..hareketliliği
![KK17 :KK17: :KK17:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk17.gif)
.ins kizim tam tersi olur.
![Eek! :eek: :eek:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk10.gif)
ama muhammed emirim halen bana çok düşkün
![KK53 :KK53: :KK53:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk53.gif)
o huyunu abisinden alsın
![KK45 :KK45: :KK45:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk45.gif)
hep annecim annisim desin
inşallah canım Allah gönlüne göre verir, ya ben de özeniyorum sizleri görünce ama benim iş, aile ortamım hiç müsait değil, daha kendimize gelemeden 2. bir bebek, şu an hiç doğru karar değil...bilmiyorum belki de 2. hiç olmayabilir...bakalım 2-3 sene daha geçsin şartlarımız iyileşirse düşüneceğiz, annem 2.ye bakamayacağını söylüyor haklı kadıncağız çok yoruldu, ya da onu bir kaç sene dinlendirirsek belki bakabilir mi bilmiyorum. ama bakıcı ya da yardımcı ihtiyacımız var, ben eve en erken 18,30 da geliyorum, yoruluyorum, haftasonunu kendime ayırmak istiyorum ,olmuyor, daha tek başıma bir arkadaşımla dışarı çıkıp sohbet etmişliğim, çay kahve içmişliğim yok. kuaföre, hamama, alışverişe... giderken o da ayda yılda 1 hep kızımı babasına ya da anneannesine bırakmak zorundayım.
bir de ben anneme uzakta oturyorum her sabah eşim alıyor annemi, ya da biz çocuğu ona bırakıyoruz, benim anneme yakın bir yere taşınmam şart o baksın ya da bakmasın. bakıcı olsa bile arada gelir kontrol eder, eli üstümüzde olur.
bir de ben yemek konusunda kızımda çok sorun çektiğim için inşallah ikinci çocuğum olursa önce sağlıklı hayırlı uğurlu bir evlat olsun sonra da iştahlı olsun nolur diye dua ediyorum. ilk doğduğunda biberona alıştırıcam, emzik de mama da vericem, bir de en geç 1 yaşında emzirmeyi kesicem. kararım budur valla. ha bir de 10 kilo daha vermeden hamile kalmak istemem, hamileliğimde de maximum 6-7 kilo alıcam, yoksa al bak 2 senedir toparlayamıyorum, kendimeden nefret ettim ya bakımsızlıktan şişmanlıktan, saçım döküldü, rengim soldui gözümün feri gitti, yaşlandım resmen, giydiğim bile yakışmıyor eskinden endamımla bile bir bakanı bir daha döndürüp baktıran ben...şimdi hiç beğenmiyourm kendimi