- 21 Haziran 2013
- 573
- 603
- 108
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yaw aslında soyadim yaygın bi soyad ama uyum olmuyobenim soyadim güzel o yuzden her sey uyumlu. nehirinkide uydu mehmetali ninki de. kizkardesimin adi çimen soyadi otceken .... boyle de bir durum var.![]()
İnş oğlu ve kendisi iydir kısa zamanda yazar ins biseyleresra demir ne yapti acaba cok merak ediyorum.
Kızlar iyiyiz şükür. Dun sezaryenle dünyaya geldi oğlumuz. 3630 gram 52 cm. Süt emziriyorum ama arkasından mama veriyorum. Çünkü doymuyor. Ama dune göre bugun daha iyi sütüm. İnşallah çoğalacak mamaya gerek kalmayacak. Sabah hastaneden çıkacağız. Bakalım Zeynep Hanım nasıl karşılayacak? Daha önce hediyeler almıştım kardeşten diye. Yarın onları vereceğim. Kardeş hediye getirdi diye. İnşallah alışacak. Merak eden soran dualarını esirgemeyen herkese çok teşekkürler. İyi ki varsınız. Allah hepinize çocuklarıyla uzun ömür nasip etsin.
Kızlar iyiyiz şükür. Dun sezaryenle dünyaya geldi oğlumuz. 3630 gram 52 cm. Süt emziriyorum ama arkasından mama veriyorum. Çünkü doymuyor. Ama dune göre bugun daha iyi sütüm. İnşallah çoğalacak mamaya gerek kalmayacak. Sabah hastaneden çıkacağız. Bakalım Zeynep Hanım nasıl karşılayacak? Daha önce hediyeler almıştım kardeşten diye. Yarın onları vereceğim. Kardeş hediye getirdi diye. İnşallah alışacak. Merak eden soran dualarını esirgemeyen herkese çok teşekkürler. İyi ki varsınız. Allah hepinize çocuklarıyla uzun ömür nasip etsin.
Annemde çok istiyo pinar![]()
parka yiğenim götürmüş.orda bi genç bayan nehir diye kızına seslenmis..Aaa ne gusel ismi var demis
o gün bugundur aklına koymus bu ismi.
Çok kibar ve kulağa hoş geliyo diyo
en çok beğendiğim isim diye aklıma sokmaya calisiyo
![]()
Canim benim gözün aydin..allah anali babali büyütsün..merak etme insallah zeynep guzel karsilar..darisi yasakhayalin basina..Kızlar iyiyiz şükür. Dun sezaryenle dünyaya geldi oğlumuz. 3630 gram 52 cm. Süt emziriyorum ama arkasından mama veriyorum. Çünkü doymuyor. Ama dune göre bugun daha iyi sütüm. İnşallah çoğalacak mamaya gerek kalmayacak. Sabah hastaneden çıkacağız. Bakalım Zeynep Hanım nasıl karşılayacak? Daha önce hediyeler almıştım kardeşten diye. Yarın onları vereceğim. Kardeş hediye getirdi diye. İnşallah alışacak. Merak eden soran dualarını esirgemeyen herkese çok teşekkürler. İyi ki varsınız. Allah hepinize çocuklarıyla uzun ömür nasip etsin.
Hayirli huzurlu saglikli uzun omurlu olsun insallah.keske zeynebi hastaneyede goturseydiniz olayi daha iyi kabul ederdi. Endiselenme bence artik. Zeynebin evde ve sen iki evladinida koklayabilceksin onemli olan bu digr hersey gecer gider... gecmis olsun sutun bol olsun insallah
Koç burcu oluyormuş. Koç burcunun son gunu canım. Yulseleni de ikizlercanım maşallah güle güle büyüt oğlunu, Allah sağlıklı uzun ömür nasip etsin, bahtını açık eylesin inşallah. koç burcu mu oldu boğa mı? boğaların iştahı açık oluyor genelde, inşallah iştahı da yerinde olur. ben nisa dan çok çektiğim için yeni doğum yapan annelere, bebeği iştahlı olsun diye de dua ediyorum:)
Kızlar ben sol gogsumden yıllar önce kist nedeniyle ameliyat olduğum için sut veremiyorum oradan. Sut kanalları tamamen kapalı. O nedenle zeynepte yaşadığım aynı şeyi yaşadım. Çok zor. Hem sut yetmiyor hem de sut birikip akamadığı için taş gibi oluyor. Gece titreme tuttu. Aşırı sert oldu. Sağ gogsumde sut var. Ama o da yeterli değil. Emziriyorum ama arkasından mama veriyorum. Çünkü kızım aç kalmıştı. En azından bunu aç bırakmayayım dedim. İlk birkaç günlük sut çok değerli biliyorsunuz. Onu vereyim dedim ama o da az. İçim acıyor. Eşim de kızıyor kendini çok yıpratıyorsun diye ama yapacak birşey yok. Yine iki saat emziriyorum tek gogsumu. Yetmiyor kesinlikle.
Kızlar ben sol gogsumden yıllar önce kist nedeniyle ameliyat olduğum için sut veremiyorum oradan. Sut kanalları tamamen kapalı. O nedenle zeynepte yaşadığım aynı şeyi yaşadım. Çok zor. Hem sut yetmiyor hem de sut birikip akamadığı için taş gibi oluyor. Gece titreme tuttu. Aşırı sert oldu. Sağ gogsumde sut var. Ama o da yeterli değil. Emziriyorum ama arkasından mama veriyorum. Çünkü kızım aç kalmıştı. En azından bunu aç bırakmayayım dedim. İlk birkaç günlük sut çok değerli biliyorsunuz. Onu vereyim dedim ama o da az. İçim acıyor. Eşim de kızıyor kendini çok yıpratıyorsun diye ama yapacak birşey yok. Yine iki saat emziriyorum tek gogsumu. Yetmiyor kesinlikle.
Canım allah analı babalı büyütsün ömrü sağlıklı ve uzun olsun inşallah benim içinde bol bol kokla canımKızlar iyiyiz şükür. Dun sezaryenle dünyaya geldi oğlumuz. 3630 gram 52 cm. Süt emziriyorum ama arkasından mama veriyorum. Çünkü doymuyor. Ama dune göre bugun daha iyi sütüm. İnşallah çoğalacak mamaya gerek kalmayacak. Sabah hastaneden çıkacağız. Bakalım Zeynep Hanım nasıl karşılayacak? Daha önce hediyeler almıştım kardeşten diye. Yarın onları vereceğim. Kardeş hediye getirdi diye. İnşallah alışacak. Merak eden soran dualarını esirgemeyen herkese çok teşekkürler. İyi ki varsınız. Allah hepinize çocuklarıyla uzun ömür nasip etsin.
yasakhayalin kızı olacak değil mi, ay ne güzel maşallah, yaramaz oğluşundan sonra pamuk gibi bir kız ona çok iyi gelir:)Canim benim gözün aydin..allah anali babali büyütsün..merak etme insallah zeynep guzel karsilar..darisi yasakhayalin basina..
Evet canim kizi olucak..yasakhayalin kızı olacak değil mi, ay ne güzel maşallah, yaramaz oğluşundan sonra pamuk gibi bir kız ona çok iyi gelir:)