2014 Şubat Anneleri

Canim bebeğin hayırlı olsun ömrü güzel olsun allahım anasını babasını ve kardeşi ile güzel bir yaşam nasip etsin bize gelince muhammed kübra yi iyice benimsedi canım diye dolaşıyor çok seviyor kızım da dillendi şimdiden ağluluyor ve gülüyor allahım tüm kuzulara sağlık versin bu arada ara sıra kardes candir deyip vuruyor o da tadı tuzu işte bana gelince o kadar çok misafir geliyor ki ne soluk alacak vaktim nede uykuya vaktim var ama anneyim ben mutluyum daha ne isterim sizleride çok opuyorummm

canim memede olmadigi zaman sagmayi denedin mi. cunku kanallarin tikali olabilir. ayrica kendine guven ya. sutunun yettigine inan oncelikle. onda oyle oldu bundada olcak diye bi kural yok. rahat ol.seni cok seviyoruz.

Şükür eve çıkmışsiniz. Rabbim yardimcin olsun ins.kuzularini sağlıkla hayırlı bi şekilde büyüt.

yasakhayalin kızı olacak değil mi, ay ne güzel maşallah, yaramaz oğluşundan sonra pamuk gibi bir kız ona çok iyi gelir:)
Amin ins pitim..oglumda çok cektim halende cekiyom yemesi İçmesi uyumasi ..hareketliliği.ins kizim tam tersi olur.ama muhammed emirim halen bana çok düşkün o huyunu abisinden alsın hep annecim annisim desin

Amin ins pitim..oglumda çok cektim halende cekiyom yemesi İçmesi uyumasi ..hareketliliği.ins kizim tam tersi olur.ama muhammed emirim halen bana çok düşkün o huyunu abisinden alsın hep annecim annisim desin

inşallah canım Allah gönlüne göre verir, ya ben de özeniyorum sizleri görünce ama benim iş, aile ortamım hiç müsait değil, daha kendimize gelemeden 2. bir bebek, şu an hiç doğru karar değil...bilmiyorum belki de 2. hiç olmayabilir...bakalım 2-3 sene daha geçsin şartlarımız iyileşirse düşüneceğiz, annem 2.ye bakamayacağını söylüyor haklı kadıncağız çok yoruldu, ya da onu bir kaç sene dinlendirirsek belki bakabilir mi bilmiyorum. ama bakıcı ya da yardımcı ihtiyacımız var, ben eve en erken 18,30 da geliyorum, yoruluyorum, haftasonunu kendime ayırmak istiyorum ,olmuyor, daha tek başıma bir arkadaşımla dışarı çıkıp sohbet etmişliğim, çay kahve içmişliğim yok. kuaföre, hamama, alışverişe... giderken o da ayda yılda 1 hep kızımı babasına ya da anneannesine bırakmak zorundayım.

bir de ben anneme uzakta oturyorum her sabah eşim alıyor annemi, ya da biz çocuğu ona bırakıyoruz, benim anneme yakın bir yere taşınmam şart o baksın ya da bakmasın. bakıcı olsa bile arada gelir kontrol eder, eli üstümüzde olur.

bir de ben yemek konusunda kızımda çok sorun çektiğim için inşallah ikinci çocuğum olursa önce sağlıklı hayırlı uğurlu bir evlat olsun sonra da iştahlı olsun nolur diye dua ediyorum. ilk doğduğunda biberona alıştırıcam, emzik de mama da vericem, bir de en geç 1 yaşında emzirmeyi kesicem. kararım budur valla. ha bir de 10 kilo daha vermeden hamile kalmak istemem, hamileliğimde de maximum 6-7 kilo alıcam, yoksa al bak 2 senedir toparlayamıyorum, kendimeden nefret ettim ya bakımsızlıktan şişmanlıktan, saçım döküldü, rengim soldui gözümün feri gitti, yaşlandım resmen, giydiğim bile yakışmıyor eskinden endamımla bile bir bakanı bir daha döndürüp baktıran ben...şimdi hiç beğenmiyourm kendimi

Hem oğlu hem kızı olanlardan çok duydum. Erkek çocuk anneye aşık olur diye. Bakalım buyusun farkı göreceğiz. Kızım çok bağlı değil bana. Gerçi babaya da bağlı değil.

Az yaş arayla benim gibi iki çocuğu olan anneler... Nasıl yetişiyorsunuz? Annam bizde şimdilik. Yardımcımız da var. Anca yetişiyoruz. Annem haftaya gidecek evine. Yardımcı da izinliyken tek başıma nasıl yetileceğim? Şimdiden stres bastı. Eşim hayatta yardım edemez.

Oncelikle bebegin hayırlı ugurlu saglikli olsun
Benim buyuk oglumla kucugunun arasında 23 ay var . Doğumu annemlerde yapmistm,iki ay orda kalıp evime döndüm. Işte herşey benim için o zaman başladı oğlumla başbaşa kaldık onu dışarı çıkaracak oyalayacak kimse de yoktu ,çok zorladı beni o da resmen bebeklesti herşeyi benim elimden ister oldu gece dört beş kere kalkıp beni istiyo hala da cekiyorm. Huyu suyu herşeyi değişti. Kardeşini sevsin diye dokunmasina öpmesine sallamasina izin veriyorum . Ama gozetliyorm zira çok sert bir çocuk aniden vurabiliyo. Hatta altını falan açınca gel kardeşin altını değiştirelim diyorum. Amacım ona sorumluluk vererek kardeşini benimsetmek. Oğlum resmen bana aşık annecim annecim deyip dolaşıyor.
Ona sorumluluk ver bol bol op sev . Çünkü ister istemez kiskanacak buna hazır ol
Ama seninki kız inşallah benim oğlundan daha iyi olur aynı sıkıntıları yasamazsiniz

Allah sana bol sabır ve kuvvet versn

bebeği al kucagina kizla saklanbac oyna, yakalamaca oyna yap boz yap . tek el kucakta tek el onun üstünde. bazen zorlanirsan ( kötü ama mecbur kalinca yaparsin) kiza tv aç. bizimki bu aralar çok dadandi maalesef.bebeğe emdiği alistir o buyuk kolaylik oluyor. kusura bakma acil yaziyorum.

anneler sizin bebislerde işine geldiği zaman duyup işine gelmediği zaman duymamazliktan geliyir mu. ben acaba bana tepkimi gosyeriyor diye dusunuyorum da.

Anneler gününüz kutlu olsun güzel anneler... Benim bebiş de 18 günlük oldu. Annem de bugun evine gitti. Valla annem gidince içimden parça koptu. Zorlanırım diye değil de ne bileyim anne bir başka oluyor. Yanında destek oluyor. Sabahları ben biraz uyuyordum sayesinde. Alıyordu bebeği. Ben de gece uyumadığım için çok iyi geliyordu bana. Şimdi eksikliğini de hissederim. Hem de arkadaş gibiydi bana. Şimdi bfn mi oyle hissediyorum bilmiyorum ama çocukları büyütmek çok zor. Her anın tadını çıkarmak lazım ama küçük de yeni doğunca ben bunları nasıl buyuteceğim bunalımına girdim. Allah'a şükür ikisi de sağlıklı. Ama ne bileyim biraz fazla mukemmeliyetçiyiz heralde. Allah bebeklerimize sağlık uzun omur mutluluk versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…