Canim bebeğin hayırlı olsun ömrü güzel olsun allahım anasını babasını ve kardeşi ile güzel bir yaşam nasip etsin bize gelince muhammed kübra yi iyice benimsedi canım diye dolaşıyor çok seviyor kızım da dillendi şimdiden ağluluyor ve gülüyor allahım tüm kuzulara sağlık versin bu arada ara sıra kardes candir deyip vuruyor o da tadı tuzu işte bana gelince o kadar çok misafir geliyor ki ne soluk alacak vaktim nede uykuya vaktim var ama anneyim ben mutluyum daha ne isterim sizleride çok opuyorummmKızlar ben sol gogsumden yıllar önce kist nedeniyle ameliyat olduğum için sut veremiyorum oradan. Sut kanalları tamamen kapalı. O nedenle zeynepte yaşadığım aynı şeyi yaşadım. Çok zor. Hem sut yetmiyor hem de sut birikip akamadığı için taş gibi oluyor. Gece titreme tuttu. Aşırı sert oldu. Sağ gogsumde sut var. Ama o da yeterli değil. Emziriyorum ama arkasından mama veriyorum. Çünkü kızım aç kalmıştı. En azından bunu aç bırakmayayım dedim. İlk birkaç günlük sut çok değerli biliyorsunuz. Onu vereyim dedim ama o da az. İçim acıyor. Eşim de kızıyor kendini çok yıpratıyorsun diye ama yapacak birşey yok. Yine iki saat emziriyorum tek gogsumu. Yetmiyor kesinlikle.
canim memede olmadigi zaman sagmayi denedin mi. cunku kanallarin tikali olabilir. ayrica kendine guven ya. sutunun yettigine inan oncelikle. onda oyle oldu bundada olcak diye bi kural yok. rahat ol.seni cok seviyoruz.Kızlar ben sol gogsumden yıllar önce kist nedeniyle ameliyat olduğum için sut veremiyorum oradan. Sut kanalları tamamen kapalı. O nedenle zeynepte yaşadığım aynı şeyi yaşadım. Çok zor. Hem sut yetmiyor hem de sut birikip akamadığı için taş gibi oluyor. Gece titreme tuttu. Aşırı sert oldu. Sağ gogsumde sut var. Ama o da yeterli değil. Emziriyorum ama arkasından mama veriyorum. Çünkü kızım aç kalmıştı. En azından bunu aç bırakmayayım dedim. İlk birkaç günlük sut çok değerli biliyorsunuz. Onu vereyim dedim ama o da az. İçim acıyor. Eşim de kızıyor kendini çok yıpratıyorsun diye ama yapacak birşey yok. Yine iki saat emziriyorum tek gogsumu. Yetmiyor kesinlikle.
Şükür eve çıkmışsiniz. Rabbim yardimcin olsun ins.kuzularini sağlıkla hayırlı bi şekilde büyüt.Canım Zeynep hastaneden çok korkuyor. Beyaz tişörtlü birini görse ondan bile korkar :) o yüzden gerilsin istemedim. Eve gelince gordu ama kucağıma gelmek istedi. Oturdu kucağıma benim de kanamam oldu. Git de diyemedim.
Amin ins pitim..oglumda çok cektim halende cekiyom yemesi İçmesi uyumasi ..hareketliliğiyasakhayalin kızı olacak değil mi, ay ne güzel maşallah, yaramaz oğluşundan sonra pamuk gibi bir kız ona çok iyi gelir:)
Amin ins pitim..oglumda çok cektim halende cekiyom yemesi İçmesi uyumasi ..hareketliliği.ins kizim tam tersi olur. ama muhammed emirim halen bana çok düşkün o huyunu abisinden alsın hep annecim annisim desin
Şükür eve çıkmışsiniz. Rabbim yardimcin olsun ins.kuzularini sağlıkla hayırlı bi şekilde büyüt.
Hem oğlu hem kızı olanlardan çok duydum. Erkek çocuk anneye aşık olur diye. Bakalım buyusun farkı göreceğiz. Kızım çok bağlı değil bana. Gerçi babaya da bağlı değil.Amin ins pitim..oglumda çok cektim halende cekiyom yemesi İçmesi uyumasi ..hareketliliği.ins kizim tam tersi olur. ama muhammed emirim halen bana çok düşkün o huyunu abisinden alsın hep annecim annisim desin
Oncelikle bebegin hayırlı ugurlu saglikli olsunAz yaş arayla benim gibi iki çocuğu olan anneler... Nasıl yetişiyorsunuz? Annam bizde şimdilik. Yardımcımız da var. Anca yetişiyoruz. Annem haftaya gidecek evine. Yardımcı da izinliyken tek başıma nasıl yetileceğim? Şimdiden stres bastı. Eşim hayatta yardım edemez.
bebeği al kucagina kizla saklanbac oyna, yakalamaca oyna yap boz yap . tek el kucakta tek el onun üstünde. bazen zorlanirsan ( kötü ama mecbur kalinca yaparsin) kiza tv aç. bizimki bu aralar çok dadandi maalesef.bebeğe emdiği alistir o buyuk kolaylik oluyor. kusura bakma acil yaziyorum.Az yaş arayla benim gibi iki çocuğu olan anneler... Nasıl yetişiyorsunuz? Annam bizde şimdilik. Yardımcımız da var. Anca yetişiyoruz. Annem haftaya gidecek evine. Yardımcı da izinliyken tek başıma nasıl yetileceğim? Şimdiden stres bastı. Eşim hayatta yardım edemez.
Ohooo, hem de ne bicim. Bazen biryerlerimi yirtiyorum, lutfedip bakmiyor bile essek sipasianneler sizin bebislerde işine geldiği zaman duyup işine gelmediği zaman duymamazliktan geliyir mu. ben acaba bana tepkimi gosyeriyor diye dusunuyorum da.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?