- 3 Mayıs 2015
- 56
- 48
- 8
Mükemmel yazmışsın...hasanpinar.çok duygusal.çok içtencanim ALLAH yardimcimiz olsun. oncelikle bu ruh degisimi kardesi olsun olmasin butun cocuklarin basina gelen bir durum. bu ruh degisimiyle bas edemedigi icin iyice geriliyorlar. tavsiyem onunla konusurken comel onun hizasina gel elini tutup konus. onun isteklerini karsilayip digeriyle ilgilen. aksi taktirde iyice huzursuz olur. benim ikincisi dört ayina gircek cok sukur fazla ciddi bir sorun yasamadim. onceligi ilkine verdim. ayrica yaptigin her işe ilkini kat. beraber kek yapin pasta yapin camasir asin top iynayin evi toplayin gibi gibi. seninle vakit gecirmek istiyor. bizimkiside gece kucagimizda ve su bile illa benim tarafimdan verilecek. insanin sinirleri yipraniyor biliyorum ama ilkine hep gulumse. ona hep sevgi dolu sözler soyle. gecen gun üç saat uyumadi benim sinirler iyice harap oldu bende biraz kizdim. esim git diger odada sakinles dedi. gittim dayanamayip geri dondum ve kendi kendine şöyle diyordu. anne bana niye kizdi anne bana niye kizdi. o an ölmek istedim. oglumun kalbinde derin bir yara actim ve o sebebini bilmiyordu. cunku hatasini ve duygularimizi bilmiyor. lütfen gerilme ona hep gül. inan bazen delirecegim saniyorum . onu görünce zorlada olsa guluyorum. o benim allahima kabul olmuş duam o benim gözlerinde hayati buldugum varlik. o benim mujdem. cok uzuyorum onu onunla istedigim gibi vakit ayiramamak cok koyuyor bana. calisan biri olmak evdede hemen hemen herseyle ilgilenmek ve iki cocuk. iki yilda cok seyler yasadim. ama onun bunsa sucu yok. o bu yuzden benden etkilenmemeli. kardesi o istemediki onu sevmek zorunda olsun. ama onu ben istedim o yuzden sevmek ve ilgilenmek herseyde onu dusunmek benim gorevim. yanlış anlama bunlari buldigini ve uyguladigini biliyorum . benim ki bir ic dokus bir hassasiyetlilik.emzirirken hemen yanima geliyo istemiyo onu emzirmemi. cunku emzirdikce kucuge daha cok baglaniyo. ve kucugune vakit ayiriyorum