2014 Şubat Anneleri

Kıslar 2 yaşından itibaren kaç azı dişi çıkacaktı ..benim oğlan zaten istahsiz dir ama iki haftadır resmen aç geziyodu.kiloda verdi biraz. Bugün yine iki kaşık çorbayi zor icti istemedi.ben kızınca agladi baktım bi azi çıkmış.şükür ateş ne yapmadi ..ama acayip istahsizdi

Bizim son 4 azı çıkmadı daha
Bizim son 4 azı çıkmadı daha

selam canım, bizim kızın son 4 azı dişinden biri patladı beyazını gördüm, diğerleri de şiş. ama eli devamlı ağzında ve acıyor diye gösteriyor. ben çorba türünü zaten bir süredir yediremiyorum. dolayısıyla köfte, makarna, patates, mantı gibi sevdiği yiyeceklerden ne yerse kar hesabı veriyorum. ilk bir kaç lokmayı kolayca yutuyor ama sonrakileri ağzında biriktiriyor yanağında. üzerine varmıyorum dişi çıkıyor diye...

kardeşim geçmiş olsun, her şey yoluna girer sen canını sıkma yeter ki,

hayırlı cumalar tüm herkese...

Kızım beni sevmiyor mu diye düşünmeye başladım eve gidince ilgileneyim diyorum yok teyze yapsın diyor. Yani bakıcıya gidiyor. Nasıl uzuluyorum anlatamam

SEVMEZ olur mu cnm ya saçmalama,
şimdi ona alışmıştır aslında bir yandan sevinmen de lazım. kızın bakıcısını seviyor ne güzel.
sen yokken gözün arkada kalmayacak.

Kızım beni sevmiyor mu diye düşünmeye başladım eve gidince ilgileneyim diyorum yok teyze yapsın diyor. Yani bakıcıya gidiyor. Nasıl uzuluyorum anlatamam
Kızların dediği gibi alismis bakıcısı ondan bencede.oda ıy bakiyo ki kızın memnun durumdan.maşallah diyelim.ıy bakıcı bulmak zor cunku..yiğenim de kızın gibi bakıcısı aynı apartman ama alt dairede oturuyo.fırsatı buldumu annesi evdeyken de bakıcı in evine kaciyo mus..kadında hemen haber veriyo burda diye..hic ayrılmak istemiyo kadindan

Selam pitim.demek daha 3 diş var HİÇ Bişey yemiyodu Belki corba İÇER dedim.Bide corba YAP demisti.icmedi

Merhaba sevgili anneler belki aranızda beni hatırlayanlar olabilir. Oğlum kolikti pek giremiyodm derken ikinci de gelince hepten koptum ama ara ara okumaya calistm size birşey soracaktım oğlumun iki yaş aşısını bir ay geciktirmeli olarak dün yaptım ama hemsireye banyo edebilir mi diye sormayı unuttum sizin bir bilginiz var mi acaba

Canım hoşgeldin. İki yaş aşısı hepatit A dır. Ve banyo yapabilir. Banyo sadece verem aşısı sonrası onerilmez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…