2014 Şubat Anneleri

sosyoloji canim ben canimkizima bir yerde katiliyorum. burda olaylari baslatan ve devam ettiren kiz. esine hayir demedigi gibi ilgiyi cekmek icin herseyi yapmis. ornegin eşi aramadiginda aramis, sunu şunu yaptim gibi aciklamalar yapmis. ilgisini bildigi halde red etmemis.
canimkizima katilmadigim nokta intikam almak. ofkeyle kalkan zararla oturuyor. ayrica zaman gectikce insan olaylara cok farklı bakabiliyor.
psikologun bana dedigi sey kisaca su. bunu mu dert ettin. olayi buyutmussun oldu. ama elimde degildi aldatti mi aldatmadi mi aldattiysa nasil aldatti ne hissetti. ben kafamda kurdukca kurdum kurdukca kurdum. hep senaryolar urettim. soru sordum sorunun cevabini kendime gore yorumladim. konusmalardan sonra bana sordu eşini birakmayi dusunuyor musun asla dedim. gercekten de ya inanin biz ideal cifttik birbirinin gözüne bakarak eriyenlerden. ben bunu kabul edemiyordum acaba eşim onu bilincaltinda sevdi mi sorusuna cevap bulmak icin her yolu denedim. ama psikolok bir ayna gibi. nasil aynaya baktigimizda kasimizi gozumuzu gorup de ruhumuza cogunlukla inemiyorsak iste o ruhumuza hislerimize inme yolu. bilmiyorum işi geregi insan davranislarini anliyor ya da hissediyor. bana esin kizi anlik beyenmis bir elbiseyi gordugumuzde aaaa guzelmis deriz ya ama aman bosver almayalim der cekip gideriz esindeki iste bu durum. yani seni aldatmamisa getirdi. ama bunu benim soylediklerimden yola cikip bana soru sorarak benim bulmami sagladi. fark ettimki kendi disimi degil de icimi cok ihmal etmisim. bir sinema bir konser bir tiyatro bir etkinlik yok artik bende olmus. ki ben evde sebnem ferahi son ses acip cosan biri, haftada bir resim galerilerine giden , tiyatro ve konsersiz yapamayan ben iki yildir neredeyse hic yapmamisim. bu farkinda olmadan birikmis birikmis. ayrica eşime sarilmadan uyuyamayan ben iki yildir ondan önce uyumus ona uykum kacar diye sarilmamisim. bunlar kucuk seyler diceksiniz ama her iki tarafta bunu buriktiriyor.sonra boyle seyler oluyor. varsin yemek olmasin varsin camasir bir gun sonra yikansin varsin toz alinmamis olsun ne cikar degil mi. tabi simdi simdi didikliyorum kendimi git konserine git sinemana. ac bir basketbol maci ( cok izlerdim ) izle... bunlari girebilmemi saglayan psikologa ayrica tesekkurler. ay nerden nereye . kusura bakma canimkizim. soruna bu cevap degil ama .

Canım alisilmisin dışına çıktık hepimiz çocuk olunca..kendimizi,eslerimizi arka plana attık. .geçen bende bunu anlatmaya çalıştım. .kimse kalkıp bize ödül vermeyecek..Bırakın herşey olduğu yerde kalsın. .eslerimize sarılıp uyumayalı kaç yıl oldu herkes bir oturup dusunsun..her gece ben sarılıpta uyuyorum diyen kaç kişi var gerçekten merak ediyorum..

kesinlikle canim. aslinda esimizi ihmal etmenin disinda kendimizi etmisiz. ruhumuzu aç birakmisiz.

ben sarılamıyorum çünkü kızımla yatıyoruz aramızda o var

Canım anlattığın kadarıyla ben eşinin seni aldattığını düşünmüyorum.evet kızı beğenmiş ancak kızın peşine düşmemiş olsa da olur olmasa da gözüyle bakmış. Yani onu elde etmeyi kafaya koymamış...bütün bunlardan yola çıkarak yine de hiçbir erkeğe güven olmayacağını ve dikkat etmek gerektiğini düşünüyorum
Benimkin de malesef durum açıkça ortada aldatıldım.şuan peşimde dönüp duruyor,o kızla öylesine görüşüyordum duygusal bir bağım asla olmadı diyor,bu olay sayesinde seni nekadar çok sevdiğimi anladım seni kaybetmeyi asla göze alamam ve senden asla boşanmam diyor
Ancak pişman olduğunu görsem de onu affedemiyorum.belki gerçekten seviyor ve kaybetmek istemiyor olabilir ama bütün bunlar beni aldatttığı gerçeğini değiştirmiyor.hala çıkmazdayım

Kızlar selam konuyu degistircem ama ben daha 3 günde izin almak zorunda kaldım hasta oldu ceyloş boğazı ve kulağı enfeksiyon antibiyotik kullaniyo. Guclendirmem icin ne kullanalım dersiniz kresin kaçınılmaz sonu hastalık vitamin takviye ise yarar mı zırt pirt izin alamam ki

GEÇMİŞ olsun cnm
doktor ile görüşsen. belki ek vitamin falan verir.

Ayy çok geçmiş olsun.. Kreşin kaçınılmaz sonucu.. Canım dru ile görüşmeden birşey başlama. Normalde kullanmıyorsan ek balık yağı verilebilir belki, tabii drun fikri alınarak..

geçmiş olsun canim. tahin bagisikligi guclendiriyor diye biliyorum. antibiyotik kullanmak insanin canini acitiyor ama bazen baska yol kalmiyor.

evet canim haklisin begenmis. gercekten de begenilecek kiz. bayanlar bile ona bakar. olayin basinda yakalamam benim sansli tarafim. kötü tarafi sende bende hic farketmemisiz. düşünüyorum da gercekten erkekler aldatmaya meyilli. baksana hic fire vermiyorlar. didiklemesrk bulamayacagiz. kizlar lütfen eslerinize sarilin. onunla vakit gecirin. kendinizi tamamen cocuga adamayin. cunku babasız cocuk cok zor buyur. cocuklari tabiki tek basimiza yapmiyoruz ama tek basimiza da evlenmiyoruz.

geçmiş olsun canım, Doktora sorabilirsin. Bağışıklık güçlendirici verebiliriz sanırım. L evet, okullar çok tehlikeli. Ğ

Kızlar kocalarimizi ihmal ettik te ondan bunlar oldu diye kafanıza yerleştirmeyi lütfen. Öyle bisey yok. Mankenler acayip guzel fit kadınlar evde surekli saten gecelik acayip afiyetle dolaşan kadınlar niye aldatiliyo? Öyle bisey yok. Bu nefis. Sadece nefis allahtan korkmayan hertürlü yapar. Çünkü nisanliyken eli eline derse icimizin titrediği insanlarla evlenince alışınca cocuk çoluk ev derken normallesiyo hersey o heyecan tabiki kalmiyo helal in olunca şeytan cekiyo aradan. Ama evli de olsa helali olmayan biri hep heyecan vermiyor iste. Bu günahın büyüklüğünden korkmayan karaktr yoksunu da olunca çukuruna nefsine yenik dusuyo. Bu annenin bi kadının en guzel zamanı bebeklerini büyüttüğü zamandır adam olan adamda daha çok sevmeli ve destek olmalıdır. Geçen kadın tv de hocaya soruyo 3 cocuk var eşimi aldattim hemde esim mükemmel bi insan ilgili sevgi dolu nasil yaptim hocam diyip agliyo. Hoca da dedi ki rabbimiz bizi bizden iyi bilir o yuzden kadın ve erkeğin yanliz bi ortam ta tek başlarına kalması sakıncalı der eğer bi ortamda yanliz yabancı kadın erkek var ise 3. Şeytansı der. O yüzden evli barkli adam aldatilacak meyil oluşturulacak ortamlardan kaçar. Insan ses er beşer önemli olan nefsine şeytana fırsat vermiceksin. Işte adamlık babalı eşlik karakter orda çıkar ortaya. Kendinizi suçlamayı bırakın artik lütfen.

selin ceylinin kreşe başlamasına sevindim, biz de düşünüyoruz, eylül gibi bakalım kısmet, daha meme bırakma ve tuvalet yok bizde. ben 2 gün şehir dışındaydım eğitim için memeyi de bırakır diye düşündük ama öyle olmadı, ben gelince hemen atladı üstüme. ben de bir garip oldum, sağma aletini götürdüm ama doğru dürüst sağamadım, noldu anlamadım, tabi meme şişti ağrıdı, elimle sağdım mecbur, zorlandım, galiba birden bırakamıycak zamanla konuşarak anlatarak halledicez. büyük tuvaletini söylemeye başladı ama zamanlama konusunda sorun var yapınca söylüyor hatta havluyu eline alıp geliyor temizleyin, yıkayın diye. tuvalet olayına nisan gibi girişicez bakalım, konuşmada hala tek sözcüklerle devam ediyor, yalnız fiilleri sık kullanmaya başladı, (buldum, geldim, ver, kalk, git,yemek, ayran iç vb.) parkta çocuklara dadanıp milletin elinden kovasını küreğini oyuncağını almaya çalışıyormuş, pek bir cadı oldu, benim bir arkadaşım da pembe kule montessori diye birkreşe verecek kızını, konyaaltında. ama o çok küçük verecek 9 aylık olunca işe başlayacak

bugün okula geldim. haftaya baslayacagim. bir cocugu birakip gitmekten daha zoru iki cocugu birakmak. okulda da moralim bozuldu. bozuk bozuk takiliyom iste. eve gideyim de emzireyim.pitipettie demis ya ustume atladi diye. icim bi hos oldu. gidip koklayayim cennet kokulularimi. minikim ve minnakimi. allahima sukurler olsun. veren ne güzel veriyor. herseyi ayri bi güzel.
bizimki herseyin ziddini yapiyo. inat basladi en cok da babasina karsi. bu hali bile guzel. uyuyacak misin diye soruyoruz uyumak istemiyorum. aciktin mi diyoruz mama yemek istemiyorum. her seye muhalefet benim minik. minnakta ( kizim ) bir haftadir buyuk tuvaletini yapmadi. sizde de oldu mu boyle seyler . poposunu kilak cubuguyla uyarayim diyorum. ise yarar mi. bidiklet yaptim ama sadece gazini cikardi.bi el atuverin uc aylik bebeme kizlar.

Canım ben oraya başladım işte arkadaşının kizinin adı Asya mi ?temmuzda baslicak 9 aylıkken cumartesi görüşmeye geldiler ayy nerden nereye sende getir kızını ben varım nasilsa

Canım ben oraya başladım işte arkadaşının kizinin adı Asya mi ?temmuzda baslicak 9 aylıkken cumartesi görüşmeye geldiler ayy nerden nereye sende getir kızını ben varım nasilsa

Montessori felsefesine bayılıyorum. Videolar izledim cocuklar harika. 2 yasindaki bi cocuk corbasini kendi koyuyor kasesine ve iciyor :) firsat versek bizimkilerde yapar mi diye dusunmedim degil.. ama ben o kadar veremem heralde.her yer kirlenecek temizlenecek oo cok is bende gondermek istiyorum ceyline arkadas olur.. bu sene tayinciyiz antalyayi da istedik bakalim hayirlisi olsun.

Benim kizimda grip olmus. Once esim sonra ben simdi de kiz. Dr a goturdum dunya ilac verdi. Sadece öksürük ve ates düşürücüyu kullanıyorum.

Dis fircasi konusulmustu rocs aldim kesinlikle tavsiye etmem. Isirinca fircanin killari çıkıyor. Ablam amwayinkini hediye etmisti kizimada verdi. Cok saglam isirinca gelmiyor killari.

Bu arada bende tekrar hamile kalmak istiyorum bu yasadigim grip yumurtanin kalitesini etkiler mi. Eger bu ay kalirsam kasimda dogum olmazsa olana kadar devam kizima yoldas olsun, yasim gecmeden de olsun istiyorum. Hatta gücüm yeterse cocuklar büyüdükten sonra iki kardesin hayatina dokunmak ve koruyucu aile olmak istiyorum Allah nasip ederse.

Bide kizim gecen hafta alnini kalorifere çarpmis. Bakici oyuncaklari toplarken oglen olmus olay. 3 dikis var alninin köşesinde. Heryeri guvenli hale getirmeye çalışıyorum ama olmus akacak kan yerinde durmuyormus. Sizlerde dikkat edin. Kizim cok agladi dikis atilirken. Insanin ici parcalaniyor ama yapacak tek sey o an dua oluyor.

Aldatilma konusunda belki konusmak bana dusmez ama fikrimi de soylemek istiyorum. Aldatmak sadece cinsellik değildir düşünce bazinda da hoslanma vakit gecirme gibi durumlar yasanmissa o erkek aldatmistir bence.cocuklar olmasa ben tek celsede elveda derdim fakat babasiz da zor büyür cocuklar. Birisi yavrusunu kucagina alirken o cocuk bundan eksik büyür. Hep bir tarafi gariban kalir.. icinden gecirir keske babam olsaydi der.ablam ayrildi benim yigenim cok basarili bi cocuktu lisede hersey degisti. Ben hep baba sevgisini alamadigina bagliyorum bircok seyi. Aile cocuk icin gercekten herseyin tadina varabilecegi ogrenebilecegi hayati tam olarak yasamaya basladigi ilk zaman.. bunu yanlis anlamayin erkegi savunmuyorum ama cocuk faktörü var. Ben olsaydim bosanma davasi açar, eşimi süründürür, bin pisman eder sonra da barisirdim. Cocuk icin tekrar denerdim cok klişe gelebilir bu sonuç. Kendi karakterimi bu fedakarligi kaldirmaya zorlardim..
Cok sey yazdim galiba affola..

Canim bizimkide 8. Gün dün yaptı bugün doktora goturcektim. Kayısı kaynayıp içtim ben o iyi geldi sanirim iki gun iç ara ara yapar ins. Zeytinyağlı ovaladim hep uyardım yapmadı. Burda bi komşu kuru üzümü açıp içinin yaş yeri yani şok polonya dedi kayinvaldem sokcakti baktım olcak iş değil yaptırmadım. Kayısı iyi geldi herelde. Bizimkide gayet gaz cikariuo ama tuvalet yapamadı. Hem benim metobolizmayida hızlandırdı ki kilo vermişimdir tuvalette

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…