- 21 Haziran 2013
- 573
- 603
- 108
Canım alisilmisin dışına çıktık hepimiz çocuk olunca..kendimizi,eslerimizi arka plana attık. .geçen bende bunu anlatmaya çalıştım. .kimse kalkıp bize ödül vermeyecek..Bırakın herşey olduğu yerde kalsın. .eslerimize sarılıp uyumayalı kaç yıl oldu herkes bir oturup dusunsun..her gece ben sarılıpta uyuyorum diyen kaç kişi var gerçekten merak ediyorum..sosyoloji canim ben canimkizima bir yerde katiliyorum. burda olaylari baslatan ve devam ettiren kiz. esine hayir demedigi gibi ilgiyi cekmek icin herseyi yapmis. ornegin eşi aramadiginda aramis, sunu şunu yaptim gibi aciklamalar yapmis. ilgisini bildigi halde red etmemis.
canimkizima katilmadigim nokta intikam almak. ofkeyle kalkan zararla oturuyor. ayrica zaman gectikce insan olaylara cok farklı bakabiliyor.
psikologun bana dedigi sey kisaca su. bunu mu dert ettin. olayi buyutmussun oldu. ama elimde degildi aldatti mi aldatmadi mi aldattiysa nasil aldatti ne hissetti. ben kafamda kurdukca kurdum kurdukca kurdum. hep senaryolar urettim. soru sordum sorunun cevabini kendime gore yorumladim. konusmalardan sonra bana sordu eşini birakmayi dusunuyor musun asla dedim. gercekten de ya inanin biz ideal cifttik birbirinin gözüne bakarak eriyenlerden. ben bunu kabul edemiyordum acaba eşim onu bilincaltinda sevdi mi sorusuna cevap bulmak icin her yolu denedim. ama psikolok bir ayna gibi. nasil aynaya baktigimizda kasimizi gozumuzu gorup de ruhumuza cogunlukla inemiyorsak iste o ruhumuza hislerimize inme yolu. bilmiyorum işi geregi insan davranislarini anliyor ya da hissediyor. bana esin kizi anlik beyenmis bir elbiseyi gordugumuzde aaaa guzelmis deriz ya ama aman bosver almayalim der cekip gideriz esindeki iste bu durum. yani seni aldatmamisa getirdi. ama bunu benim soylediklerimden yola cikip bana soru sorarak benim bulmami sagladi. fark ettimki kendi disimi degil de icimi cok ihmal etmisim. bir sinema bir konser bir tiyatro bir etkinlik yok artik bende olmus. ki ben evde sebnem ferahi son ses acip cosan biri, haftada bir resim galerilerine giden , tiyatro ve konsersiz yapamayan ben iki yildir neredeyse hic yapmamisim. bu farkinda olmadan birikmis birikmis. ayrica eşime sarilmadan uyuyamayan ben iki yildir ondan önce uyumus ona uykum kacar diye sarilmamisim. bunlar kucuk seyler diceksiniz ama her iki tarafta bunu buriktiriyor.sonra boyle seyler oluyor. varsin yemek olmasin varsin camasir bir gun sonra yikansin varsin toz alinmamis olsun ne cikar degil mi. tabi simdi simdi didikliyorum kendimi git konserine git sinemana. ac bir basketbol maci ( cok izlerdim ) izle... bunlari girebilmemi saglayan psikologa ayrica tesekkurler. ay nerden nereye . kusura bakma canimkizim. soruna bu cevap degil ama .
kesinlikle canim. aslinda esimizi ihmal etmenin disinda kendimizi etmisiz. ruhumuzu aç birakmisiz.Canım alisilmisin dışına çıktık hepimiz çocuk olunca..kendimizi,eslerimizi arka plana attık. .geçen bende bunu anlatmaya çalıştım. .kimse kalkıp bize ödül vermeyecek..Bırakın herşey olduğu yerde kalsın. .eslerimize sarılıp uyumayalı kaç yıl oldu herkes bir oturup dusunsun..her gece ben sarılıpta uyuyorum diyen kaç kişi var gerçekten merak ediyorum..
Canım alisilmisin dışına çıktık hepimiz çocuk olunca..kendimizi,eslerimizi arka plana attık. .geçen bende bunu anlatmaya çalıştım. .kimse kalkıp bize ödül vermeyecek..Bırakın herşey olduğu yerde kalsın. .eslerimize sarılıp uyumayalı kaç yıl oldu herkes bir oturup dusunsun..her gece ben sarılıpta uyuyorum diyen kaç kişi var gerçekten merak ediyorum..
Canım anlattığın kadarıyla ben eşinin seni aldattığını düşünmüyorum.evet kızı beğenmiş ancak kızın peşine düşmemiş olsa da olur olmasa da gözüyle bakmış. Yani onu elde etmeyi kafaya koymamış...bütün bunlardan yola çıkarak yine de hiçbir erkeğe güven olmayacağını ve dikkat etmek gerektiğini düşünüyorumsosyoloji canim ben canimkizima bir yerde katiliyorum. burda olaylari baslatan ve devam ettiren kiz. esine hayir demedigi gibi ilgiyi cekmek icin herseyi yapmis. ornegin eşi aramadiginda aramis, sunu şunu yaptim gibi aciklamalar yapmis. ilgisini bildigi halde red etmemis.
canimkizima katilmadigim nokta intikam almak. ofkeyle kalkan zararla oturuyor. ayrica zaman gectikce insan olaylara cok farklı bakabiliyor.
psikologun bana dedigi sey kisaca su. bunu mu dert ettin. olayi buyutmussun oldu. ama elimde degildi aldatti mi aldatmadi mi aldattiysa nasil aldatti ne hissetti. ben kafamda kurdukca kurdum kurdukca kurdum. hep senaryolar urettim. soru sordum sorunun cevabini kendime gore yorumladim. konusmalardan sonra bana sordu eşini birakmayi dusunuyor musun asla dedim. gercekten de ya inanin biz ideal cifttik birbirinin gözüne bakarak eriyenlerden. ben bunu kabul edemiyordum acaba eşim onu bilincaltinda sevdi mi sorusuna cevap bulmak icin her yolu denedim. ama psikolok bir ayna gibi. nasil aynaya baktigimizda kasimizi gozumuzu gorup de ruhumuza cogunlukla inemiyorsak iste o ruhumuza hislerimize inme yolu. bilmiyorum işi geregi insan davranislarini anliyor ya da hissediyor. bana esin kizi anlik beyenmis bir elbiseyi gordugumuzde aaaa guzelmis deriz ya ama aman bosver almayalim der cekip gideriz esindeki iste bu durum. yani seni aldatmamisa getirdi. ama bunu benim soylediklerimden yola cikip bana soru sorarak benim bulmami sagladi. fark ettimki kendi disimi degil de icimi cok ihmal etmisim. bir sinema bir konser bir tiyatro bir etkinlik yok artik bende olmus. ki ben evde sebnem ferahi son ses acip cosan biri, haftada bir resim galerilerine giden , tiyatro ve konsersiz yapamayan ben iki yildir neredeyse hic yapmamisim. bu farkinda olmadan birikmis birikmis. ayrica eşime sarilmadan uyuyamayan ben iki yildir ondan önce uyumus ona uykum kacar diye sarilmamisim. bunlar kucuk seyler diceksiniz ama her iki tarafta bunu buriktiriyor.sonra boyle seyler oluyor. varsin yemek olmasin varsin camasir bir gun sonra yikansin varsin toz alinmamis olsun ne cikar degil mi. tabi simdi simdi didikliyorum kendimi git konserine git sinemana. ac bir basketbol maci ( cok izlerdim ) izle... bunlari girebilmemi saglayan psikologa ayrica tesekkurler. ay nerden nereye . kusura bakma canimkizim. soruna bu cevap degil ama .
Kızlar selam konuyu degistircem ama ben daha 3 günde izin almak zorunda kaldım hasta oldu ceyloş boğazı ve kulağı enfeksiyon antibiyotik kullaniyo. Guclendirmem icin ne kullanalım dersiniz kresin kaçınılmaz sonu hastalık vitamin takviye ise yarar mı zırt pirt izin alamam ki
Ayy çok geçmiş olsun.. Kreşin kaçınılmaz sonucu.. Canım dru ile görüşmeden birşey başlama. Normalde kullanmıyorsan ek balık yağı verilebilir belki, tabii drun fikri alınarak..Kızlar selam konuyu degistircem ama ben daha 3 günde izin almak zorunda kaldım hasta oldu ceyloş boğazı ve kulağı enfeksiyon antibiyotik kullaniyo. Guclendirmem icin ne kullanalım dersiniz kresin kaçınılmaz sonu hastalık vitamin takviye ise yarar mı zırt pirt izin alamam ki
geçmiş olsun canim. tahin bagisikligi guclendiriyor diye biliyorum. antibiyotik kullanmak insanin canini acitiyor ama bazen baska yol kalmiyor.Kızlar selam konuyu degistircem ama ben daha 3 günde izin almak zorunda kaldım hasta oldu ceyloş boğazı ve kulağı enfeksiyon antibiyotik kullaniyo. Guclendirmem icin ne kullanalım dersiniz kresin kaçınılmaz sonu hastalık vitamin takviye ise yarar mı zırt pirt izin alamam ki
evet canim haklisin begenmis. gercekten de begenilecek kiz. bayanlar bile ona bakar. olayin basinda yakalamam benim sansli tarafim. kötü tarafi sende bende hic farketmemisiz. düşünüyorum da gercekten erkekler aldatmaya meyilli. baksana hic fire vermiyorlar. didiklemesrk bulamayacagiz. kizlar lütfen eslerinize sarilin. onunla vakit gecirin. kendinizi tamamen cocuga adamayin. cunku babasız cocuk cok zor buyur. cocuklari tabiki tek basimiza yapmiyoruz ama tek basimiza da evlenmiyoruz.Canım anlattığın kadarıyla ben eşinin seni aldattığını düşünmüyorum.evet kızı beğenmiş ancak kızın peşine düşmemiş olsa da olur olmasa da gözüyle bakmış. Yani onu elde etmeyi kafaya koymamış...bütün bunlardan yola çıkarak yine de hiçbir erkeğe güven olmayacağını ve dikkat etmek gerektiğini düşünüyorum
Benimkin de malesef durum açıkça ortada aldatıldım.şuan peşimde dönüp duruyor,o kızla öylesine görüşüyordum duygusal bir bağım asla olmadı diyor,bu olay sayesinde seni nekadar çok sevdiğimi anladım seni kaybetmeyi asla göze alamam ve senden asla boşanmam diyor
Ancak pişman olduğunu görsem de onu affedemiyorum.belki gerçekten seviyor ve kaybetmek istemiyor olabilir ama bütün bunlar beni aldatttığı gerçeğini değiştirmiyor.hala çıkmazdayım
geçmiş olsun canım, Doktora sorabilirsin. Bağışıklık güçlendirici verebiliriz sanırım. L evet, okullar çok tehlikeli. ĞKızlar selam konuyu degistircem ama ben daha 3 günde izin almak zorunda kaldım hasta oldu ceyloş boğazı ve kulağı enfeksiyon antibiyotik kullaniyo. Guclendirmem icin ne kullanalım dersiniz kresin kaçınılmaz sonu hastalık vitamin takviye ise yarar mı zırt pirt izin alamam ki
Canım ben oraya başladım işte arkadaşının kizinin adı Asya mi ?temmuzda baslicak 9 aylıkken cumartesi görüşmeye geldiler ayy nerden nereye sende getir kızını ben varım nasilsaselin ceylinin kreşe başlamasına sevindim, biz de düşünüyoruz, eylül gibi bakalım kısmet, daha meme bırakma ve tuvalet yok bizde. ben 2 gün şehir dışındaydım eğitim için memeyi de bırakır diye düşündük ama öyle olmadı, ben gelince hemen atladı üstüme. ben de bir garip oldum, sağma aletini götürdüm ama doğru dürüst sağamadım, noldu anlamadım, tabi meme şişti ağrıdı, elimle sağdım mecbur, zorlandım, galiba birden bırakamıycak zamanla konuşarak anlatarak halledicez. büyük tuvaletini söylemeye başladı ama zamanlama konusunda sorun var yapınca söylüyor hatta havluyu eline alıp geliyor temizleyin, yıkayın diye. tuvalet olayına nisan gibi girişicez bakalım, konuşmada hala tek sözcüklerle devam ediyor, yalnız fiilleri sık kullanmaya başladı, (buldum, geldim, ver, kalk, git,yemek, ayran iç vb.) parkta çocuklara dadanıp milletin elinden kovasını küreğini oyuncağını almaya çalışıyormuş, pek bir cadı oldu, benim bir arkadaşım da pembe kule montessori diye birkreşe verecek kızını, konyaaltında. ama o çok küçük verecek 9 aylık olunca işe başlayacak
Canım ben oraya başladım işte arkadaşının kizinin adı Asya mi ?temmuzda baslicak 9 aylıkken cumartesi görüşmeye geldiler ayy nerden nereye sende getir kızını ben varım nasilsa
bugün okula geldim. haftaya baslayacagim. bir cocugu birakip gitmekten daha zoru iki cocugu birakmak. okulda da moralim bozuldu. bozuk bozuk takiliyom iste. eve gideyim de emzireyim.pitipettie demis ya ustume atladi diye. icim bi hos oldu. gidip koklayayim cennet kokulularimi. minikim ve minnakimi. allahima sukurler olsun. veren ne güzel veriyor. herseyi ayri bi güzel.
bizimki herseyin ziddini yapiyo. inat basladi en cok da babasina karsi. bu hali bile guzel. uyuyacak misin diye soruyoruz uyumak istemiyorum. aciktin mi diyoruz mama yemek istemiyorum. her seye muhalefet benim minik. minnakta ( kizim ) bir haftadir buyuk tuvaletini yapmadi. sizde de oldu mu boyle seyler . poposunu kilak cubuguyla uyarayim diyorum. ise yarar mi. bidiklet yaptim ama sadece gazini cikardi.bi el atuverin uc aylik bebeme kizlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?