- 23 Şubat 2015
- 616
- 807
- 43
- 43
bugün okula geldim. haftaya baslayacagim. bir cocugu birakip gitmekten daha zoru iki cocugu birakmak. okulda da moralim bozuldu. bozuk bozuk takiliyom iste. eve gideyim de emzireyim.pitipettie demis ya ustume atladi diye. icim bi hos oldu. gidip koklayayim cennet kokulularimi. minikim ve minnakimi. allahima sukurler olsun. veren ne güzel veriyor. herseyi ayri bi güzel.
bizimki herseyin ziddini yapiyo. inat basladi en cok da babasina karsi. bu hali bile guzel. uyuyacak misin diye soruyoruz uyumak istemiyorum. aciktin mi diyoruz mama yemek istemiyorum. her seye muhalefet benim minik. minnakta ( kizim ) bir haftadir buyuk tuvaletini yapmadi. sizde de oldu mu boyle seyler . poposunu kilak cubuguyla uyarayim diyorum. ise yarar mi. bidiklet yaptim ama sadece gazini cikardi.bi el atuverin uc aylik bebeme kizlar.
nasıl oluyor canım iki küççük bebekle... ben çok endişeliyim... mesela şimdi kim bakıyor? ikisini birden tek kişi nasıl idare ediyorsun? abi kıskanıyor mu? uykun nasıl? biri uyanınca diğeri de uyanıyor mu... vs vs... bir anlatırsan sevinirim... kulak çubbuğuna zeytinyağı sür. uyar biraz. o zaman genelde yapıyor. bizde de aynı sorun vardı. olmazsa fitil kullanacaksın... o rahatlatır. zararı da yok merak etme.