Teşekkür ederim canım,onlara göre aldatmak için birsürü needen var tabiki de hiçbiri mantıklı ve kabul edilebilir nedenler değil. Birgün benim başıma geleceğini hiç düşünmezdim bu konuda ona çok güvenirdim ama gördümki fırsatını bulunca yapmış sonunu düşünmedencnmkzm hosgeldin..yasadiklarin okuyunca cok üzüldüm...inan ne diyecegimi ne yazacagimi bilemedim....bayanlar buni hak etmemeli...aldatmanin sebebi hic bir sebebi olmamalidir .ne demek sen ona zaman ayirmamissin yok cocuklarla ilgilenmissin...bence esinin bahanesidir...esinin herseyi bukadar acik anlatmasina hayret ettim...cocuklarin ve senin hskkinda rabbim hayirlisini versin.
Çok güzel söyledin canım "allah bunu unutturacak dert vermesin"...bunu yaşayan kadınların tek acısı bu olarak kalsın benimde tüm kalbimle tek dileğim bu...bunun telafisi olmaz herzmn hayatımızın biryerinde bazen kanayan bazen kabuk bağlayan bir yara gibi kalacak...Canım ne denir ki Allah daha beterinden korusun bunu unutturcak dert vermesin sağlığınız bozulmasın
Kızlar 2 gün önce yazdığım bu mesajıma yorum bekliyorum lütfen fikirlerinizi yazın olaya 3. Bir gözün bakışı çok önemli...sizce neler yapabilirim lütfen yazınKızlar ben bu aldatılmayı birtürlü hazmedip hayata dönemiyorum.peşimde beni sevdiğini kesinlikle boşanmayacğını söyleyen bir koca var
yarın arkamı dönüp baktığmda keşke ikisinede bir darbe vursaydım demek istemiyorum hele de o kıza bir darbe vurmazsam içimde kalır
Kız 22 yaşında 2 yıllık ünv bitirmiş bir spor salonunda çalışıyor kardeşi kocamın sınıfında şimdi hergün annesi alıp bırakıyor
Sizce nasıl bir darbe vurabilirim
Bu yazacağım pek hoşuna gitmeyecek ama, ben kıza hiiiç birşey yapmazdım.Kızlar 2 gün önce yazdığım bu mesajıma yorum bekliyorum lütfen fikirlerinizi yazın olaya 3. Bir gözün bakışı çok önemli...sizce neler yapabilirim lütfen yazın
Aslında sen tecrübelisin, daha kolay olur. Bol şansKızlar, biz tuvalet eğitimine başlayacağız. 15 gün sonra annem gelecek. Bakalım nasıl olacak.
Kızlar 2 gün önce yazdığım bu mesajıma yorum bekliyorum lütfen fikirlerinizi yazın olaya 3. Bir gözün bakışı çok önemli...sizce neler yapabilirim lütfen yazın
Kızlar, biz tuvalet eğitimine başlayacağız. 15 gün sonra annem gelecek. Bakalım nasıl olacak.
Nisan gibi bende başlayacağım havalar ısınsın dedim. :) kolay gelsin..
Öncesinde de tuvalet eğitimi kitabını okumak istiyorum
Eki Görüntüle 1788404
vu huuuu süper..
Evet eminim annelerimiz de tuvalet eğitimi hakkında pekçok kitap okuyup, uzman yardımı almışlardır
speedy-gonzales diş macunu ile ilgili msjı alıntılarken karman çorman yazmışım
Ben e bebekten yumuşak uçlu fırça almıştım. Diş hekimi arkadaş signalin 0-2 yaş diş fırçasını önermişti. Macun olarak da, eczanelerde satılan florsuz, yutulabilir diş macunları varmış, istenirse ondan alınabilirmiş.
Ya zaten beceremiyor ki. Sadece ön dişlere fırçayı sürmeyi öğrenmiş. çeşmede ıslatıp ıslatıp sürüyor. Sonra da püüüüü. Güya tükürüyorBen hala almadım ya çocuk okula başlayacak diş fırçası kullanmadı. :)
bazen benimkini alıyor ama işte , bugün alayım bari
Ya zaten beceremiyor ki. Sadece ön dişlere fırçayı sürmeyi öğrenmiş. çeşmede ıslatıp ıslatıp sürüyor. Sonra da püüüüü. Güya tükürüyor
ben ciddi anlamda bunalimdayim. nefes alamiyorum kalbim daraliyor. gerci hergun daha iyi oluyorum ama bana bir yol. bir teselli verin ne olur.
Diş Fırçası , Diş macunu önerisi olan. ?
Birde anne&kız kıyafet alan var ise site yada yer adı verebilir mi ? ben çok seviyorum öyle giyinmeyi :)
Kızlarr ben ise başladım kizimla beraberşu an işyerinde uyku saatindeyiz montessori anaokuluna kızım başka sınıfta öğretmenini sevdi susuyo ama beni gördümü kiyamiyorum çok agliyo geceleri uyanma dan agliyo günün sinirini atiyo çok üzülüyorum alisir inşallah bir an önce biraz önce bile sesini duydum duyup yanına gidememek görünmemek çok acı
Kızlarr ben ise başladım kizimla beraberşu an işyerinde uyku saatindeyiz montessori anaokuluna kızım başka sınıfta öğretmenini sevdi susuyo ama beni gördümü kiyamiyorum çok agliyo geceleri uyanma dan agliyo günün sinirini atiyo çok üzülüyorum alisir inşallah bir an önce biraz önce bile sesini duydum duyup yanına gidememek görünmemek çok acı
Canim dış fırçası macununuda ana aydan al. Dış fırçası bi ağacın sesiydi unuttum. Benim dişlerin minik ben cocuk dis fircasını macununu kullaniyorum. Başka kullaniyon kanar. Cok hassas. Hatta suan zeynebiminkini kullaniyorum al ali iki hafta olmuştu. Hep kucamda tuvaletimi yapiyorum. Disi mi fircalarkende çok anlardı ver diye. Aya mi dışa kabine koyup disi e oturtuyodum aynaya bakıp oyalanirken hemen fircaliyodum yıkıldım o alıyordu cesmeye tutup dişine sürüyordu cesmeye tutup dişine sürüyordu tabi elinden alinca ağlıyordu. Bende benimkini dokmasin ağzına diye almıştım birlikte fircaliyoduk artik ki cok seviyordu en ağladığı zaman bile ver fırçayı susardi. Velhasıl oyle iste ama ay al doğal.
Inşallah canim insallah. Senin kızın nasil bisi oldu oyle ya oynak balina. Nasıl kiviriyo icim gitti masallah kuzuma konusuyoda. Ck tatli masallah subannallah.Tamam cnm bakacağım ona da şimdi.
rabbim sizi cennette kavuştursun. hatta bizi de Zeynebimizi bizde görelim sarılalım öpelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?