2014 Şubat Anneleri

masalllah oglusuna allah onu nazarlardan korusun...dogum gününüz kutlu olsun nice mutlu yillara..

amin canim benim...zeynebimiz melegimizin dogum gunu kutlu olsun..seni ve ayse sareyi öptük..

Arkadaşlar merakınız için yazıyorum Vitaminlerini aksatmadım hiç ayrıca her öğününün de kalsiyum destekli olmasına özen gösterdim o kadar.. şu lavaşkli baya işeme yaradı çorbasına kattım hep peynir yemiyor diye...
Bizim biraz bacaklar kalın göstermez kilosunu,kilosuna göre de çok çok hareketli olduğu için de annem hep tsunami der ona...
Bu arada doğum gününü kutlayan tüm kuzuları tebrik ediyorum...
Hepinizi gerçekten çok seviyorum...

Herkese selaaaam..
Biz de gecen hafta yeni yasimizi aile arasinda kutladik
Yaramazliga tam gaz devam..

maşallah doğum gününüz kutlu olsun..

8 Şubat hiç gelmese ağustos ayı hiç gelmese diyorum bende... üzgünüm..
Rabbim sizi cennete kavuştursun. acın taze , yüreğin yanıyor ama inan tek değilsin senin acını hepimiz bölüşüyoruz.
Keşke elle tutulur bir bölünme olsa sen daha az hissetsen diyorum bazen...
Lütfen Ayşe Sare yi düşün , kalbin onun için atıyor biliyorum.. kuzumuza bol bol yasin okuyalım mum üflemek yerine yasin okuyup üfleyelim. Rabbim yüreğine su serpsin.

canim nisa durunun dogum günü kutlu olsun.bloguna baktim dogum gununuzu cok begendim ellerine saglik...hersey cok güzeldi...

teşekkür ederim cnm :)

Melek zeynep sonsuz cennette tüm çocuklarla Efendimiz ve eşinin yanindasin sana bugünü çok çok daha güzel yaşatacaklardır eminim doğum günün kutlu olsun seni çok özledik

Değerli haksever kardeşim içindeki yangını söndürebilseydim keşke...Altı aydır buz gibiyiz içime işledi Zeynep...
Sergül Kato da bebeğini kaybetti onun dediği gibi 40 gün kırk ateş sönermiş biri hep kalırmış o nun da sönmesi dileğiyle...
Ayşe Sare kızım daha çok sarıl annene yavrum sağlıklı uzun bir ömür diliyorum sana,iyi ki sen varsın iyi ki doğdun Zeynepin biricik kardeşi...
İnşallah Ayşe Sare büyüycek abla olacak biz yine senin yanında olacağız Özgecim...

Zeynep 9 şubatta olsa seni hiç unutmayacağız...

Boyları kiloları siz de yazın arkadaşlar doğum günlerini kutlayıp aşıya gidenler
Bu arada benim yavru hala meme emiyor kızlar var mı başka emziren

Zeynep 9 şubatta olsa seni hiç unutmayacağız...

Boyları kiloları siz de yazın arkadaşlar doğum günlerini kutlayıp aşıya gidenler
Bu arada benim yavru hala meme emiyor kızlar var mı başka emziren
ben 20 aylikken sutten kestim...bizim dogum gunumuz 27 subatta asimizda 3 martta o zaman yazarim boy ve kilosunu..bizim sorunuz kizimin boyu uzamamasi onu goren mina kisa kalmis diyorlar.bende cok uzuluyorum...ben ve babasi uzun boyluyuz..acaba kizlar bi sorunmu var uzamiyor boyu..kizim yumurta yogurt et tavuk balik ve badem findik ceviz seven biri..yumurtali ispanagida cok sever..sadece peynir yemez..ama yine boyu yasitlarina gore kisadir...bakalim buarlar onu hastaneye goturucem..biz hic kan tahlili yapmamisiz..boy konusunu cok kafama takiyorum..

canım belki bir anda sonradan uzayacak biz ikimizde orta boyluyuz bizim kız önden gidiyor boyu şuan uzun mesela yaşıtlarına göre. standartdır mutlaka senin kızında boyu
presentil hesapla mutlaka standart çıkacaktır.

insallah canim birden uzar..ben ve esim uzun boyluyuz..bize cekmemis kuzum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…