- Emoji Skoru
- 807
- Puanlar
- 43
iyiyim ne olsun işteyim yarım saate buraya kızım gelecek heycanla bekliyorum
bir ben miyim işine alışamayan 1,5 yıl oldu hala zorla çalışıyorum
kızlar yarın doğum günümüz..apartmandaki çocuklarla pasta keseriz..birde niloyanın oyuncağını aldım..maşallah artık herşeyin farkında..yarın dogumgunüm diye sevinip duruyor kuşum..hala meme emiyoruz hemde deliler gibi..1 haftadır inek sütü içiyor abisiyle birlikte..memeden kesmeyi düşünmüyorum emsin bakalım..burda hava çok güzel 1 saat yürüdü abisiyle şimdi uyuttum ikisinide..ikindiyi bekliyorum namaz kılıp bende yatacağım..
bu arada tamamen cümle kuranlar kimler?biz herşeyi fatihe borçluyuz..fatih resmen sınava tabii tutuyor elifi..kendisi gibi olmasını istiyor..su içerken bile elifi oturtup bismillah dedirtiyor..artık tamamen karşılıklı konuşup oyunlar oynuyorlar abisiyle..çok şükür bugünleri gördüm..Rabbim hepimizin kuzularını korusun..
içimden geldi şunuda yazayım hepinizi çok seviyorum..iyiki varsınız..nasıl bir muhabbet oldu bizimkisi böyle..abla,kardeş,arkadaş nasıl anlatılırsınız bilmiyorum ama varlığınızdan çok mutluyum..
Normal canım sonuçta can parçan evde bırakıyorsun
Sevmiyor musun canım işini? Mesela ben artık doğum iznine 2 ay kaldığı için zorla çalışıyorum. Hayırlısı...
Doğum gününüz kutlu olsun canım rabbim sağlıklı hayırlı uzun ömürler nasip eylesinkızlar yarın doğum günümüz..apartmandaki çocuklarla pasta keseriz..birde niloyanın oyuncağını aldım..maşallah artık herşeyin farkında..yarın dogumgunüm diye sevinip duruyor kuşum..hala meme emiyoruz hemde deliler gibi..1 haftadır inek sütü içiyor abisiyle birlikte..memeden kesmeyi düşünmüyorum emsin bakalım..burda hava çok güzel 1 saat yürüdü abisiyle şimdi uyuttum ikisinide..ikindiyi bekliyorum namaz kılıp bende yatacağım..
bu arada tamamen cümle kuranlar kimler?biz herşeyi fatihe borçluyuz..fatih resmen sınava tabii tutuyor elifi..kendisi gibi olmasını istiyor..su içerken bile elifi oturtup bismillah dedirtiyor..artık tamamen karşılıklı konuşup oyunlar oynuyorlar abisiyle..çok şükür bugünleri gördüm..Rabbim hepimizin kuzularını korusun..
içimden geldi şunuda yazayım hepinizi çok seviyorum..iyiki varsınız..nasıl bir muhabbet oldu bizimkisi böyle..abla,kardeş,arkadaş nasıl anlatılırsınız bilmiyorum ama varlığınızdan çok mutluyum..
çok zor geliyor her gün söylene söylene geliyorum işe bıktım artık.
2006 yılından beri ben buradayım cnm
artık aile gibi olduk çok şükür şartlarım iyi , yıllık iznim desen bu sene 1 ay oldu.
istediğim zaman sorgusuz izin alabiliyorum müdürlerim abi,abla gibi :)
ama gel gör istemiyorum çalışmak kızım beni yanında isterken benim burda olmam zor geliyor
belki çalışmak zorunda olduğum için öyledir bilmiyorum
ben de çalışmazsam çok bunalırım gibi geliyor. çunku evet çok seviyoruz ama sadece çocuğa odaklanmak da birçok şeyi gereksiz kafama takmama neden oluyor. o yüzden çalışmazsam başka şeylere sararım diye düşünüyorum...
aynen... iyiki varsiniz iyiki variz.kızlar yarın doğum günümüz..apartmandaki çocuklarla pasta keseriz..birde niloyanın oyuncağını aldım..maşallah artık herşeyin farkında..yarın dogumgunüm diye sevinip duruyor kuşum..hala meme emiyoruz hemde deliler gibi..1 haftadır inek sütü içiyor abisiyle birlikte..memeden kesmeyi düşünmüyorum emsin bakalım..burda hava çok güzel 1 saat yürüdü abisiyle şimdi uyuttum ikisinide..ikindiyi bekliyorum namaz kılıp bende yatacağım..
çalışmayıp yatayım demiyorum aslında yine kendim için bir çok şey yaparım ama kızımla daha çok vakit geçirerek
Selam herkesekeping elifin doğumgünü kutlu olsun mutlu yaşları olsun inşallah.@Speedy-gonzales çalışmak bi yandan güzel kendi parani kazanmak kızına özgürce alışveriş yapmak güzel ve sigortanın olması ilerde yine kızın için senin emeklini yer
Ben de bunu düşünüyorum aslında. Mesela çalışmazsan ne yapabilirsin?
Maşallah tosun a.hayırlı olsun yeni yaşıda. Allam bizede gelsin bu sakinlik artik.komşu ile uğraşmaktan bıktık. Boyu muz aynı ama hay maşallah evrim kilo farkı baya çok kis.13 buçuk kilo benim.oglan. iştahlı çocuk bi başka oluyo. Yaw oynayabiliyomu kosabiliyomu bu tosun haliyleDeğerli şubat anneleri merhabalar,
3 Şubatta yeni yaş günümüzü kutladık.Ailemizle sevdiklerimizle ev dolu doluydu sevgi doluydu
Oğlum ikinci yaşına girerken çok mutluydu mumu da üflerken pek heyecanlıydı yavrum benim...
Dün aşımızı olduk dudak büktük o kadar..Oğluma biraz fazla iyi bakmışım galiba kilosu boyu ileride...18 kilo 94 cm
Benden bu kadar artık buralara geri dönebilirim sakinleşti çıldırmıyor akıllandı pek bi huzurluyum ama ben eridim
Zeynep bebek doğum günün kutlu olsun meleğim seni çok özledim...
Amin nn.cennet kusumuzun doğum günü kutlu olsunAralık ayse sare
Ocak ben
Şubat 8 zeynebim
Ayse sare yi öğrendiğimde dogum tarihini 40inin çıkışını o zaman zeynebimi yaş gününü düşünmüştüm pazartesi ye denk geliyodu pazar yaparım demistim... 15 tatile de denk geliyodu herkes tamam... bir örnek elbiseler... bu seneki nasil olsun ilkinde iki takım turu yaptim ne giyse ki... ayakkabi... en güzelleşen olsun nasıl olsa aysede giyecek... prenses etmesiydi bu sene ne olsun... herseyden anlar o zamana kadar konuşur mu kardeşine nasil davranacak... planlar hayaller kurduğum gun geldi yarın... bütün hazırlıklar gitmeliydi bu gece... bu gün...
Ben bugün buz gbyim... hastayım... atesliyim... herbir bi hücrem agriyo... bugün dışarıdan biz gbydi... orası... hava toprak... yaşım gözümde döndü sanki... yaşta buz gbydi... affet... orda değilsin biliyorum ama affet... affet...
Yarin keşke seninle akşam gözümü hersey kavus olsa... biz iyileşerek yine aile olabilsek... dayaniyorum yaşıyorum çünkü Su an nefesini duyuyorum kardeşinin yüzü karşımda kalbi atıyor onun bana muhtaç biraz sonra açıkicak... dayaniyorum çünkü affedersin affederse rabbim o gün sana kavusabilirim...
Ben hiç böyle çaresiz kalmamistim. Inanamadigm bu şeyi içindeyim... Ben seni cok ozledim... nefesim huzurum canim kanım herşeyimi tek anlamı... seninle olan herseyi ozledim... bu gece iyi degilim nolur nolur bana yardım et allahım nolur
Hay masallah, kiz neyle besledin sen bu tosunuDeğerli şubat anneleri merhabalar,
3 Şubatta yeni yaş günümüzü kutladık.Ailemizle sevdiklerimizle ev dolu doluydu sevgi doluydu
Oğlum ikinci yaşına girerken çok mutluydu mumu da üflerken pek heyecanlıydı yavrum benim...
Dün aşımızı olduk dudak büktük o kadar..Oğluma biraz fazla iyi bakmışım galiba kilosu boyu ileride...18 kilo 94 cm
Benden bu kadar artık buralara geri dönebilirim sakinleşti çıldırmıyor akıllandı pek bi huzurluyum ama ben eridim
Zeynep bebek doğum günün kutlu olsun meleğim seni çok özledim...
Hosgeldin canim. Evet tuvalet egitimini ertelemekle en iyisini yapmissin. Hele de konusmuyorsa acele etmemek lazim. Benim kuzim da konusmuyor ama annem bakiyor su anda. Zaten yazin krese baslayacak. Umarim orda konusurMerhaba sevgili anneler. Sizleri cok seviyorum. Hepiniz cok güzel paylaşımlarda bulunuyorsunuz :) yazmasamda sürekli okumaya çalışıyorum. Dogum gunu gecen butun minnaklarin dogum gunleri kutlu olsun. Zeynep bebeginde dogum gunu kutlu olsun.dogum gununu kutlayabilecegin en guzel mekandasin guzel zeynep... Allah sabir versin haksever.
2 yaş sendromlari bizde pek baslamadi. Sakin bi yapisi var kizimin.halen tek kelime konusuyoruz.sadece annem bak diyor, iki kelime olarak.kilo ve boyumuz düşüklerde.. ne zaman kendileri yemeye baslar. Tuvalet aliskanligi kazanmadi.yaza birakmak istedim.bakici bakiyor.altini sık sık kirletirse bakici belki temizleyip silmek istemez, kizarsa diye erteledik. Anne sabrini gosteremez diye düşündümcalismak guzel ama kizimla evde kalmak daha guzel. Yarin okullar aciliyor hayirlisi artik..hala emiyor martta kesecegim inşaallah. Sonrada 2. Cocugu istiyoruz Rabbim verirse. Iste böyle yazmak istedim. Hepinize kucak dolusu selam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?