• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2014 Şubat Anneleri

PINARCIM hassas bi durum ne diyecegimi bilemedim..insallah dogru bi karara varırsınız.

Kızlar, bizim sömestır maratonubbaşladı. Misafir var. Pek fırsatım olmuyor

Speedy canım nisa durunun doğum günü kutlu olsun sağlıklı mutlu nice yıllara inşallah

keping keping im rabbim sabırlar versin.anneciğin in mekanı cennet olsun ins.

Topikin ilk doğum günü bebesi nisa duru yeni yasin hayırlı olsun.Rabbim uzun ömürler versin nice yıllar sevdiklerinle birlikte olursunuz ins.
:KK36:
speedy-gonzales speedy-gonzales

Günaydın anneler herkese güzel günler olsun bugün kızıma doğumgünü çerçevesi yapıcam bitince resim atarım öptüm hepinizi

Merhaba arkadaşlar

Doğum günü mesajlarınız için çok teşekkür ederim. atlattık çok şükür biz .
Detaylar için blogtan bakarsınız resimleri ekledim :)

Merhaba arkadaşlar

Doğum günü mesajlarınız için çok teşekkür ederim. atlattık çok şükür biz .
Detaylar için blogtan bakarsınız resimleri ekledim :)
Canım çok güzel olmuş ellerine emeğine sağlık çok özenli düzgün ugras vermissin çok iyi bir annesin takdir ediyorum seni hepimizi tüm anneleri . Ben yapı olarak el emeği işleri seviyorum şu an daha küçük ya kendim kesiyim yapistiriyim falan belki 3 5 yaşında böyle konseptler düşünürüm cook güzel olmuş nisa bayıldım kuzum Allah nazardan saklasin çok sansliyiz

Canım çok güzel olmuş ellerine emeğine sağlık çok özenli düzgün ugras vermissin çok iyi bir annesin takdir ediyorum seni hepimizi tüm anneleri . Ben yapı olarak el emeği işleri seviyorum şu an daha küçük ya kendim kesiyim yapistiriyim falan belki 3 5 yaşında böyle konseptler düşünürüm cook güzel olmuş nisa bayıldım kuzum Allah nazardan saklasin çok sansliyiz

ya canım düşüncelerin beni çok mutlu etti gerçekten.
sende harika bir annesin. sağlıklı mutlu olsunlarda elimizden geleni yaparız zaten

Olmuşmu dersiniz
IMG-20160126-WA0001.jpg

bence çok güzel olmıuş sonuçta el emeği daha ne olsun.
hazır almaktan bin kat iyidir. yüreğine eline sağlık
Sağol canim amacım ilerde resimlere bakınca annem benim için ugrasmis emek vermiş zaman harcamış desin onu õnemsedigimi hissetsin madem anaokulu ogretmeniyiz bişeyler yapalım dimi

Bebelerin uyku düzenleri nasıl kızlar? Emirin çok güzeldi ama kaydı. Saat 12 buçuktan önce uyumaz, sabah 11 gibi kalkar. Misafir gelince kaydı. Normalde 9 buçuk 10 buçuk arası uyuyodu. Sabahta erken kalkıyodu tabi

Back