Pazartesi ise başlıyorum Uyku eğitimi vermek isterdim ama cesaretim yok. Gunduz uykularinda da zor mu uyuyorlar. Kizimin uykusu gelince sallıyorum hemen uyuyor. aslinda versem de fena olmayacak. Annemler geliyor. öğleden onceki uykusu icin annemin sallamasi gerekecek. Annemin de bacaklarinda rahatsızlıklari var.onu yormamak icin bu hafta denesem mi ki kizlar?
Anladim canim...merak etmistkm onu.Yasakhayalin telefonu tamire gidecekti. Sanirim daha gelmedi
Kizina annenmi bakicak...bence sansini dene.Pazartesi ise başlıyorum Uyku eğitimi vermek isterdim ama cesaretim yok. Gunduz uykularinda da zor mu uyuyorlar. Kizimin uykusu gelince sallıyorum hemen uyuyor. aslinda versem de fena olmayacak. Annemler geliyor. öğleden onceki uykusu icin annemin sallamasi gerekecek. Annemin de bacaklarinda rahatsızlıklari var.onu yormamak icin bu hafta denesem mi ki kizlar?
Bence hemen başla çünkü belli olmuyo bi bakıyorsun 3.gun eski sistemi istemiyorlar.kizim 4 ayliktan beri sallayarak uyuyo gecende yazdım babası salladı uyumadi yanıma yatırdı hemen uyudu yanyana uyuyoduk o aralar bende dün gece başladım ,beşiğe geçtik kademe atladık artık buyuduler anliyolar herseyi odasını da anlar yatagini da gik dedimi hemen geleceğimizi de biliyorlar daha kolay alisirlar bencePazartesi ise başlıyorum Uyku eğitimi vermek isterdim ama cesaretim yok. Gunduz uykularinda da zor mu uyuyorlar. Kizimin uykusu gelince sallıyorum hemen uyuyor. aslinda versem de fena olmayacak. Annemler geliyor. öğleden onceki uykusu icin annemin sallamasi gerekecek. Annemin de bacaklarinda rahatsızlıklari var.onu yormamak icin bu hafta denesem mi ki kizlar?
Kizina annenmi bakicak...bence sansini dene.
Canım aglarsa oturursa tutup yatiriyosun fazla konuşmuyorum ben Los ışık sessiz ninni söylüyorum pis pis yapıyorum elim üstünde iyice uykusu gelsin amaKizlar nasil yapiyoruz simdi. Aksam uyku saatinde besigine yatiriyorum.uyuyuncaya kadar basinda mi beklicem.aglarsa kucak isterse yada besikte oturursa napcam.
canım emirinde kendi uyuduğu oluyor. nadiren ama şuan başlayamayacağım. bugün öyle karışık, gürültülüydü ki. ablamlar , akrabalar falan vardı. bu gece emirin uyuması zor. emir bugün sabah 10'da kalktı. uykusu gelmişti normal saatinde ama sonra uyuyamadı. saat 16:30'da uyudu. saat 19:00 gibi kalktı. gece işim zor. gözler cin gibi. nerede ne zarar yapsam diye bakıyor şuan.Bence hemen başla çünkü belli olmuyo bi bakıyorsun 3.gun eski sistemi istemiyorlar.kizim 4 ayliktan beri sallayarak uyuyo gecende yazdım babası salladı uyumadi yanıma yatırdı hemen uyudu yanyana uyuyoduk o aralar bende dün gece başladım ,beşiğe geçtik kademe atladık artık buyuduler anliyolar herseyi odasını da anlar yatagini da gik dedimi hemen geleceğimizi de biliyorlar daha kolay alisirlar bence
O dediğin bu gece bizde de oldu dün salla salla uyumadi kalktik oynadım deli gibi agliyo sesi kisilcak emziği veriyorum daha da sinirlenip agliyo 12de zor uyudu 3 de bidaha ağlama ile uyandi heralde dış sancısı çektiler bende mafoldum başım ağrıyoGünaydın.
iki gündür kızım gece uyanıp ağlıyor yarım saat falan oyuna çevirip ancak susturuyoruz neden çözemedim
Aynisi 2 gun once bizdede oldu. Bu bebisler telepatiyle anlasip aglasiyorlar heralde :) aglayarak uyaniyo bide boncuk boncuk gozlerden yaslar suzuluyo. Sakinlestirip uyuttum bende. Şükür 2 gundur aglamadan uyanip emiyoGünaydın.
iki gündür kızım gece uyanıp ağlıyor yarım saat falan oyuna çevirip ancak susturuyoruz neden çözemedim
Kizlar nasil yapiyoruz simdi. Aksam uyku saatinde besigine yatiriyorum.uyuyuncaya kadar basinda mi beklicem.aglarsa kucak isterse yada besikte oturursa napcam.
Gece uyandiginda emzirmek var mi. Gunduz pek emzirmiyorum yemek yesin diye.Gece bari emziriyim diyorum
Oda güzel aslında sallamak yuruyo sallamiyim yanımda uyusun dedim yok parmağını burnuma sokar yok gözüme sokar elini çekince çat vurur 10da yattığın yatakta bi bakmisim saat 12 sinir geliyo sen misin uyumayan geç bakalım yatak eğitimine dedim inşallah koyduğumuz gibi uyuduğu günlerde görürüz
Benim fikrim artık 1 yasindalar ilk alınan arabalar konforlu ama sürüsü zor artık baston tipi hafif bişey alınabilir benim ki tripper marka baston tamamen yatiyo 2 kademe oturuyo filesi var ben çok memnunumkızlar ebebekte şubat ayı boyunca indirim var, pazar günü premium care bebek bezinden aldık 4 no (7-14 kg) 104 adet 49,90 TL. galiba ay içinde yine var kampanya. pazar günü de park yataklarda var kampanya. annemlerin evine park yatak alacağız.
aslında bebek arabası da almak istiyorum. bebek arabamız graco ultima geçen yıl eşimin amcası hediye almıştı. bebek arabası 750 tl idi, yanında da 250 tl lik seçtiğimiz ürünleri hediye etmişlerdi. graco ultima biraz eski model gibi, travel system olarak geçiyor, ana kucağı ayrı monte edliyordu ilk 6 ay yle kullandık şu anda normal kullanıyoruz. ama çok ağır 14 kg. ve benim arabamın bagajına zor sığıyor. bunun dışında sürüşü, rahatlığı çok iyi. ama öyle seyahatte filan taşınacak bir şey değil. maclaren modellerini çok beğeniyorum hafif ve baston tipi olduğu için kullanımı rahat. sizce ne yapayım yeni bir bebek arabasına gerek var mı, yoksa harcama yapmanın lüzüumu yok mu. aslında aklım hep yeni model concord neo-mamaspapas marka modellerde kaldı, yani o tarz bir araba içimde kaldı diyebilirim. Eki Görüntüle 1399328
Benim fikrim artık 1 yasindalar ilk alınan arabalar konforlu ama sürüsü zor artık baston tipi hafif bişey alınabilir benim ki tripper marka baston tamamen yatiyo 2 kademe oturuyo filesi var ben çok memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?