kızlar ebebekte şubat ayı boyunca indirim var, pazar günü premium care bebek bezinden aldık 4 no (7-14 kg) 104 adet 49,90 TL. galiba ay içinde yine var kampanya. pazar günü de park yataklarda var kampanya. annemlerin evine park yatak alacağız.
aslında bebek arabası da almak istiyorum. bebek arabamız graco ultima geçen yıl eşimin amcası hediye almıştı. bebek arabası 750 tl idi, yanında da 250 tl lik seçtiğimiz ürünleri hediye etmişlerdi. graco ultima biraz eski model gibi, travel system olarak geçiyor, ana kucağı ayrı monte edliyordu ilk 6 ay yle kullandık şu anda normal kullanıyoruz. ama çok ağır 14 kg. ve benim arabamın bagajına zor sığıyor. bunun dışında sürüşü, rahatlığı çok iyi. ama öyle seyahatte filan taşınacak bir şey değil. maclaren modellerini çok beğeniyorum hafif ve baston tipi olduğu için kullanımı rahat. sizce ne yapayım yeni bir bebek arabasına gerek var mı, yoksa harcama yapmanın lüzüumu yok mu. aslında aklım hep yeni model concord neo-mamaspapas marka modellerde kaldı, yani o tarz bir araba içimde kaldı diyebilirim.
Eki Görüntüle 1399328