- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
O dediğin bu gece bizde de oldu dün salla salla uyumadi kalktik oynadım deli gibi agliyo sesi kisilcak emziği veriyorum daha da sinirlenip agliyo 12de zor uyudu 3 de bidaha ağlama ile uyandi heralde dış sancısı çektiler bende mafoldum başım ağrıyo
Aynisi 2 gun once bizdede oldu. Bu bebisler telepatiyle anlasip aglasiyorlar heralde :) aglayarak uyaniyo bide boncuk boncuk gozlerden yaslar suzuluyo. Sakinlestirip uyuttum bende. Şükür 2 gundur aglamadan uyanip emiyo
Kislahanda ilke bebe de falan 250 lira mor renkte çiçekli sulugu falanda var uygun yani internette 200 liraya bile görmüştümne kadara almıştın canım? baston tipi de olsa yi bir sey almak için yine 400 tl den başlıyor fiyatlar...
Baktım resimlere süper olmuş hepsi eksiksiz sağlıklı huzurlu ismi gibi duru tertemiz bir ömrü olsun findiginHarbiden haberleştiler mi ne oldu anlamadım bunlara :)
bu arada tüm doğum günü detaylarımız blogta :)
Canım aynı şeyleri düşünmüşüz, bizim de quinny arabamız+maxi cosi ana kucağımız vardı, şimdi arabayı kullanıyoruz ama çok ağır. Biz maclaren techno xt aldık internetten babymall sitesinden. en ucuz oradaydı, buradaki dükkanlar en az 200 tl daha pahalıydı.Bakalım gelince göreceğiz, tek elle kapanıyor ve tam yatıyor, ayak desteği de var. Biraz tuzlu ama en az 2-3 sene kullanırız herhalde..kızlar ebebekte şubat ayı boyunca indirim var, pazar günü premium care bebek bezinden aldık 4 no (7-14 kg) 104 adet 49,90 TL. galiba ay içinde yine var kampanya. pazar günü de park yataklarda var kampanya. annemlerin evine park yatak alacağız.
aslında bebek arabası da almak istiyorum. bebek arabamız graco ultima geçen yıl eşimin amcası hediye almıştı. bebek arabası 750 tl idi, yanında da 250 tl lik seçtiğimiz ürünleri hediye etmişlerdi. graco ultima biraz eski model gibi, travel system olarak geçiyor, ana kucağı ayrı monte edliyordu ilk 6 ay yle kullandık şu anda normal kullanıyoruz. ama çok ağır 14 kg. ve benim arabamın bagajına zor sığıyor. bunun dışında sürüşü, rahatlığı çok iyi. ama öyle seyahatte filan taşınacak bir şey değil. maclaren modellerini çok beğeniyorum hafif ve baston tipi olduğu için kullanımı rahat. sizce ne yapayım yeni bir bebek arabasına gerek var mı, yoksa harcama yapmanın lüzüumu yok mu. aslında aklım hep yeni model concord neo-mamaspapas marka modellerde kaldı, yani o tarz bir araba içimde kaldı diyebilirim. Eki Görüntüle 1399328
Baktım resimlere süper olmuş hepsi eksiksiz sağlıklı huzurlu ismi gibi duru tertemiz bir ömrü olsun findigin
teyzeler bugün doğumgünümüz
Rabbim hepimizin çocuklarını nice güzel hayırlı senelere erdirsin inşallah..biz bize kutlayacağızgurbet elde yaşamak çoookk zor
Mutlu yıllar bizde atlassak hemen gözümde büyüdüteyzeler bugün doğumgünümüz
Rabbim hepimizin çocuklarını nice güzel hayırlı senelere erdirsin inşallah..biz bize kutlayacağızgurbet elde yaşamak çoookk zor
Canim dogum gununuz kutlu olsun.nice mutlu yillara.teyzeler bugün doğumgünümüz
Benim kizimda gece uyandiginda yanaginda ayaga kalkiyor..besigi bizim yataga yapisiktir elllerini uzatip bizim yorgani cekistiriyor..bizimki uyanıp yatakta oturuyor mesela bocuk boncuk bakıyor, kucağıma alıp meme vermezsem de ağlıyor...
Minada gecen gun oyle agladi onu oturma odasina getirip onunla biraz oynadiim sonrada onu uyuttum..Günaydın.
iki gündür kızım gece uyanıp ağlıyor yarım saat falan oyuna çevirip ancak susturuyoruz neden çözemedim
Canim bende baktim cok begendim..masallahhh nisaya kizima benzettim...buarada bizde minaya minnos diyoruz....teşekkür ederiz canım.
hepimizin bebeklerinin ömrü öyle olsun
Hamarat arkadasim kolay gelsinnn...afiyet olsun....Eki Görüntüle 1399981
Kızımı uyuttum balkonu Yika dim yatak odasını temizledik dolap içlerini düzenledim simdide kahvemi yaptım keyif yapi cam :)
Ayyy ne güzel bizim de doğum günümüz bugün ve bugunu 3 asiyla taclandirdik. Dogum gununu kismetse hafta sonu yapicaz.teyzeler bugün doğumgünümüz
Ayyy ne güzel bizim de doğum günümüz bugün ve bugunu 3 asiyla taclandirdik. Dogum gununu kismetse hafta sonu yapicaz.teyzeler bugün doğumgünümüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?