2014 Şubat Anneleri

Aynisi 2 gun once bizdede oldu. Bu bebisler telepatiyle anlasip aglasiyorlar heralde :) aglayarak uyaniyo bide boncuk boncuk gozlerden yaslar suzuluyo. Sakinlestirip uyuttum bende. Şükür 2 gundur aglamadan uyanip emiyo

Harbiden haberleştiler mi ne oldu anlamadım bunlara :)
bu arada tüm doğum günü detaylarımız blogta :)

ne kadara almıştın canım? baston tipi de olsa yi bir sey almak için yine 400 tl den başlıyor fiyatlar...
Kislahanda ilke bebe de falan 250 lira mor renkte çiçekli sulugu falanda var uygun yani internette 200 liraya bile görmüştüm

Canım aynı şeyleri düşünmüşüz, bizim de quinny arabamız+maxi cosi ana kucağımız vardı, şimdi arabayı kullanıyoruz ama çok ağır. Biz maclaren techno xt aldık internetten babymall sitesinden. en ucuz oradaydı, buradaki dükkanlar en az 200 tl daha pahalıydı.Bakalım gelince göreceğiz, tek elle kapanıyor ve tam yatıyor, ayak desteği de var. Biraz tuzlu ama en az 2-3 sene kullanırız herhalde..

bizimki uyanıp yatakta oturuyor mesela bocuk boncuk bakıyor, kucağıma alıp meme vermezsem de ağlıyor...
Benim kizimda gece uyandiginda yanaginda ayaga kalkiyor..besigi bizim yataga yapisiktir elllerini uzatip bizim yorgani cekistiriyor..

saol canım nabayım dün anca geldigimiz eşyaları yerleştirdim cingene çadırı gbydi ev:))) yıkancakları yıkadım bugünde görünmücek işleri yaptım yatak odası balkonu hallettim belim koptu( bide kayınvaldemle konuştum bu hafta yardıma gelcekti güya telefonda diyoki cuma mı geleyim cumartesimi ? dedim pazar gel pazar dogumgünü :))) gülüyo bide:))) eskişehirden kayınpederimin teyze kızı gelicek büyügümüz yanlız yaşıyo hiç evlenmemiş çok harika bi insan o nuda çagırdım dogm gününe cumadan gelcekmiş herelde beraber gelirler benim cumaya kadar temizlik işimi bitirip yicek olarakta ne yapıcama karar vermem lazım ((((((((((((((

teyzeler bugün doğumgünümüz

Rabbim hepimizin çocuklarını nice güzel hayırlı senelere erdirsin inşallah..biz bize kutlayacağızgurbet elde yaşamak çoookk zor
Ayyy ne güzel bizim de doğum günümüz bugün ve bugunu 3 asiyla taclandirdik. Dogum gununu kismetse hafta sonu yapicaz.

Benim 3 kiloluk bebeğim ne çabuk da büyümüş arkadaşlar o kadar yakışıklı oldu ki oğlum eksiksiz bir doğumgünüydü...Seni çok seviyorum bakmaya doyamadım bugün sana..Allahım o kadar güzeldi ki herşey yeni 1. yaşın sağlık getirsin hep sevgi dolu ol gülücükler at insanlara böyle bal oğlum benim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…