- 25 Ocak 2014
- 1.004
- 1.676
- 408
arkadaşlar selam ben haziran annesiyim yedi aylık bir kızım var çalışıyorum ve süt sağıyorum sanırım azalmaya başladı endişeleniyorum sizlerden hala devam edebilen var mı bırakanlar ne kadar azalınca bıraktı fikirlerinizi rica ederim
Çok teşekkürler benimde haftasonu daha çok oluyor ama iş yerinde üç saatte sağabiliyorum genelde cumaya doğru azalma oluyo etrafta herkes en fazla dokuz aya kadar sağabildim deyince endişelendim biraz ne güzel hala sağıyorsun umut oldu banada tekrar sağol canımemmesi ile sağma arasında ciddi fark oluyor emince sütüm daha çok.
biz hala sağıyoruz devam.. Bazen çok iyi bazen az bol su iç canım gelir merak etme
işe yeni başladıysan gögsün pompaya alışmaz az çıkar sütün 2 saatte bir sağmaya bak
Metesi var yazdım ayy koptum
yaz gelsede atsak cimlerin ustuneKızımı parka götürdüm guneslendik geldik :)
evet canım 3 çocuğum var. aralarında çok gelebilir ama 12 yaş var. canım şuanda tıpta çaresi yok. bebekken 2 defa ameliyat oldu ama ilerlemedi ona rağmen.jelibon anladığım kadarıyla 3 çocuğun var..aralarında ne kadar var acaba?kızım görme engelli demişsin,hiçmi görmüyor,ameliyatla felan açılma ihtimali var mı?çok geçmiş olsun,,Allah yar ve yardımcın olsun..
sağol canım. şuanda stıptaçaresi yok ama ileride sinir nakli falan olursa ancak.yemeside düzelir canım zaten dr hep hareketi nasıl diyor eğer azalma varsa ilaç veriyor demek ki kendinde.
benim oğalnda tutunup kalkıyor tutanarak sıralıyor ama tek başına asla durmuyor hemen elini uzatıyor :)
çok geçmiş olsun inşallah ameliyatla gözü açılır allahım kolaylık versin inşallah.
canım her gün aynı saatte zorla uyutmayı dene yoksa çok prerişan olursun iş ev bide sen evdede çalışıyorsun allahımyardımcın olsun valla zor işin.
evet canım 3 çocuğum var. aralarında çok gelebilir ama 12 yaş var. canım şuanda tıpta çaresi yok. bebekken 2 defa ameliyat oldu ama ilerlemedi ona rağmen.
haklısın canım inek olduk çıktık:)) ben de sıkıldım, okuldan gelir gelmez hemen el yıka emzir, bir de beyefendi hiç durmama fırsat vermiyor illa boşta olsa çekecek. hele geceleri neredeyse bir yıldır çekiyoruz bu durumu. hiç birimiz kötü anne değiliz olsaydık burda ne işimiz var. öyle şeyler duyuyorum ki tüylerim diken diken oluyor. biz de kötü anneysek oooooo hiç kimse çocuk yapmasın. sadece dayanalım canım az daha gayret, her şey yarınlar için sağlıklı bebekler için, sağlıklı bir nesil ve sağlıklı bir ülke için...Canım ben emziremiyorum demedim de sıkıldım dedim gece gündüz uyku yok zaten tabiki gittiği yere kadar emzircem ama yalan yok sıkıldım emzirmekten bunu bitek size diyebilirim anlarsınız beni başkasına desem hemen kötü anne yaparlar
bence de , ayyy düşünemiyorum Memet Ali gibi biri daha , ben iyice tırlatmış olurdum:)Kız erkek olunca daha değişik tabi biz 2 kız olunca öyle oldu o İkizlere bebekken nasıl baktın helal olsun sana bravo aynı anda 2 bebek ayyyy çok tatlı ama çoook zor
canım benim görme engelli öğrencilerim vardı. bir tanesiyle 9 yıldır hala görüşüyorum. amerka da bir çalışma yapılıyor kısa zamanda türkyeye gelecek. hatta öğrenciminde ameliyat durumu var yapay kornea takıcaklarmış böylelikle görebilecekmiş. onun doktoru Türkiye ye bunu getirecekler arasındaymış. umudunu asla kybetme neler oluyor neler Allah büyük ve çaresini mutlaka veriyor. sadece zaman ,g erçi o zaman da biz de yıpranıyoruz ama sonunda meyvesini alınca değiyor . bilgi alırsam sana yazarım canım.merak etmeevet canım 3 çocuğum var. aralarında çok gelebilir ama 12 yaş var. canım şuanda tıpta çaresi yok. bebekken 2 defa ameliyat oldu ama ilerlemedi ona rağmen.
Başın sağolsun canım hayat işte hayatın gerçeği hiç olmucez sanıyoruz ya şok oluyoruz duyuncaOfff ben hic iyi degilim yarim saat once bi arkadasimin ölüm habetini aldim cok kötü oldum yaa daha gencecikti
Gunaydin canim.Günaydın herkese Nasılsıniz güzel anneler
Canim basin sag olsun...alllah mekanini cennet eylesin.Offf ben hic iyi degilim yarim saat once bi arkadasimin ölüm habetini aldim cok kötü oldum yaa daha gencecikti
Gunaydin, biz bugun daha iyiyiz, oglusun kahvede tombeki icen dede oksurukleri azaldi, peditus kullandik ilk defa burun akintisi da kontrol altinda gibi...bir de evdeyim, sut iznim bugun.oglani uyuttum, tvyi actim oh bi de limonlu cayimi yapicam, iste dinlenme budurGünaydın herkese Nasılsıniz güzel anneler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?