2014 Şubat Anneleri

emmesi ile sağma arasında ciddi fark oluyor emince sütüm daha çok.
biz hala sağıyoruz devam.. Bazen çok iyi bazen az bol su iç canım gelir merak etme
işe yeni başladıysan gögsün pompaya alışmaz az çıkar sütün 2 saatte bir sağmaya bak

Çok teşekkürler benimde haftasonu daha çok oluyor ama iş yerinde üç saatte sağabiliyorum genelde cumaya doğru azalma oluyo etrafta herkes en fazla dokuz aya kadar sağabildim deyince endişelendim biraz ne güzel hala sağıyorsun umut oldu banada tekrar sağol canım

gecmis olsun jelibonum..rabbim tum bebek ve cocuklarin sifasini versin senin kizininda ins

evet canım 3 çocuğum var. aralarında çok gelebilir ama 12 yaş var. canım şuanda tıpta çaresi yok. bebekken 2 defa ameliyat oldu ama ilerlemedi ona rağmen.

sağol canım. şuanda stıptaçaresi yok ama ileride sinir nakli falan olursa ancak.

jelibon canım Allahım yavruna şifa versin inşalllah... Mucizeler hergün oluyor umutla bekle...
Bugün biz de parktaydık...Yavrum sallandı salıncakta yeniden kış gelmeden yarın da götürücem

Uykuya da geçerken zorlanıyor acaba gündüz bir kez mi uyutsam?

haklısın canım inek olduk çıktık:)) ben de sıkıldım, okuldan gelir gelmez hemen el yıka emzir, bir de beyefendi hiç durmama fırsat vermiyor illa boşta olsa çekecek. hele geceleri neredeyse bir yıldır çekiyoruz bu durumu. hiç birimiz kötü anne değiliz olsaydık burda ne işimiz var. öyle şeyler duyuyorum ki tüylerim diken diken oluyor. biz de kötü anneysek oooooo hiç kimse çocuk yapmasın. sadece dayanalım canım az daha gayret, her şey yarınlar için sağlıklı bebekler için, sağlıklı bir nesil ve sağlıklı bir ülke için...

evet canım 3 çocuğum var. aralarında çok gelebilir ama 12 yaş var. canım şuanda tıpta çaresi yok. bebekken 2 defa ameliyat oldu ama ilerlemedi ona rağmen.
canım benim görme engelli öğrencilerim vardı. bir tanesiyle 9 yıldır hala görüşüyorum. amerka da bir çalışma yapılıyor kısa zamanda türkyeye gelecek. hatta öğrenciminde ameliyat durumu var yapay kornea takıcaklarmış böylelikle görebilecekmiş. onun doktoru Türkiye ye bunu getirecekler arasındaymış. umudunu asla kybetme neler oluyor neler Allah büyük ve çaresini mutlaka veriyor. sadece zaman ,g erçi o zaman da biz de yıpranıyoruz ama sonunda meyvesini alınca değiyor . bilgi alırsam sana yazarım canım.merak etme

Offf ben hic iyi degilim yarim saat once bi arkadasimin ölüm habetini aldim cok kötü oldum yaa daha gencecikti

Günaydın herkese Nasılsıniz güzel anneler
Gunaydin, biz bugun daha iyiyiz, oglusun kahvede tombeki icen dede oksurukleri azaldi, peditus kullandik ilk defa burun akintisi da kontrol altinda gibi...bir de evdeyim, sut iznim bugun.oglani uyuttum, tvyi actim oh bi de limonlu cayimi yapicam, iste dinlenme budur siz neler yapiyorsunuz bakalim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…