Kizina çok geçmiş olsun="Taube, post: 38800698, member: 458123"]Canim kizim iki gundur hastadir atesi 39 cikiyor burnu akiyor cok kötü öksürüyor.dün hastaneye goturduk bogazi iltihaplamis ilac verdi.bu sabahta atesi 39 yukselmisti..simdi 37 dustu.kizimi o halde gorunce cok uzuluyorum..
Eylül kendin bilirsin ama kesje yurutec kullanmasan.o bazı bebekleri tembellige alistiriyor ve geç yurumesine sebep oluyo..emeklemesin emeklemeyen daha çabuk yürür derler..Ama şimdi yurutece guveniyo kendi başına yürümek bile istemez...ben hiç yurutec kullanmadım..7 aylikken emekledi.10 aylikken yürümeye basladi.17 subat dogumlu.hiç emeklemese bıle yurutec almazdim ama..
canım benim Allah acil şifalar versin..inşallah en kısa zamanda atlatırsınız..bizde hastalıktan yeni çıktık.çok zor oluyor,kuzumun dilide yokki anlatamıyor halini ama şu var iyileşince hemen toparlanıyorlar..annem hep derki bebekler çiçek gibi bir bakarsın solar bir bakarsın açar..tekrar geçmiş olsun canımCanim kizim iki gundur hastadir atesi 39 cikiyor burnu akiyor cok kötü öksürüyor.dün hastaneye goturduk bogazi iltihaplamis ilac verdi.bu sabahta atesi 39 yukselmisti..simdi 37 dustu.kizimi o halde gorunce cok uzuluyorum..
Sagol canim insallah hemen iylesir.yemekyemiyor sut icmiyor ilaclarin cok zor veriyorum.canım benim Allah acil şifalar versin..inşallah en kısa zamanda atlatırsınız..bizde hastalıktan yeni çıktık.çok zor oluyor,kuzumun dilide yokki anlatamıyor halini ama şu var iyileşince hemen toparlanıyorlar..annem hep derki bebekler çiçek gibi bir bakarsın solar bir bakarsın açar..tekrar geçmiş olsun canım
Bu ara bende veremiyorum.tiksindi galiba.Bi haftadır ara verdimBen de yumurta yediremiyorum öğürüyo...
Çok geçmiş olsun inş bi an once atlatirCanim kizim iki gundur hastadir atesi 39 cikiyor burnu akiyor cok kötü öksürüyor.dün hastaneye goturduk bogazi iltihaplamis ilac verdi.bu sabahta atesi 39 yukselmisti..simdi 37 dustu.kizimi o halde gorunce cok uzuluyorum..
çok geçmiş olsunCanim kizim iki gundur hastadir atesi 39 cikiyor burnu akiyor cok kötü öksürüyor.dün hastaneye goturduk bogazi iltihaplamis ilac verdi.bu sabahta atesi 39 yukselmisti..simdi 37 dustu.kizimi o halde gorunce cok uzuluyorum..
ben hatırlıyorum hatta hamleliğiniz biraz sorunlu geçmişti şimdi nasılsınız...Canim kizim iki gundur hastadir atesi 39 cikiyor burnu akiyor cok kötü öksürüyor.dün hastaneye goturduk bogazi iltihaplamis ilac verdi.bu sabahta atesi 39 yukselmisti..simdi 37 dustu.kizimi o halde gorunce cok uzuluyorum..
bende özel menu yapmıyorum,sahlebi muhammed de çok seviyor :) ama bal vermiyorum ağır gelir diye biliyorum dikkatli ol o konuda ben sadece her gün yoğurt vermeye dikkat ediyorum....bende çok rahatım.kızlar uzun aradan sonra buraya yazmak çok heyacanlandırdı beni:) nasılsınız beni hatırlayan oldu mu?
kızlar bu arada ben hiç özel bir menü oluşturmadım oğluma hatta yavaştan bal bile veriyorum. çok yorucu değil mi yahu ben ne yersek veriyorum hatta dün bizimle sahlep bile içti ben mi çok rahatım acaba ?
Özel menu derken hiç ayrı bi çorba yapmadin mi..mesala biz çok baharatlı Salcali yiyoruz...Bunlardan her zaman vermek istemiyorum..yada biftek yaptığımda ondan veremem..yıyemem...o günlerde ona özel çorba pure vs...şeyler yapıyorum....bi çorbası sadece 10 dk mi aliyor...yada sabah biz salam sucuk yerken ona ayri bişeyler hazırlıyorum.mesala muz rosem 7 tahilli karışım süt ve bi kaç hipp in bisküvisi...buda bi kaç dk alıyor..zahmetli değil...kızlar bu arada ben hiç özel bir menü oluşturmadım oğluma hatta yavaştan bal bile veriyorum. çok yorucu değil mi yahu ben ne yersek veriyorum hatta dün bizimle sahlep bile içti ben mi çok rahatım acaba ?
kızlar uzun aradan sonra buraya yazmak çok heyacanlandırdı beni:) nasılsınız beni hatırlayan oldu mu?
bu dediklerini hiç yapmadım. sadece kışlı sosus pıtırcığımı hesaba katmadan yapmıştım onu katmadan ona biraz ayırıyorum o yemeklerden o kadar :)Özel menu derken hiç ayrı bi çorba yapmadin mi..mesala biz çok baharatlı Salcali yiyoruz...Bunlardan her zaman vermek istemiyorum..yada biftek yaptığımda ondan veremem..yıyemem...o günlerde ona özel çorba pure vs...şeyler yapıyorum....bi çorbası sadece 10 dk mi aliyor...yada sabah biz salam sucuk yerken ona ayri bişeyler hazırlıyorum.mesala muz rosem 7 tahilli karışım süt ve bi kaç hipp in bisküvisi...buda bi kaç dk alıyor..zahmetli değil...
yasakhayal sonuna kadar katılıyorum benim yaptıgımda zaten özel menu sayılmaz kızım okulda öglen eve geliyor dolayısıyla yemek saatlerimiz kahvaltımız aynı oluyor oglumla bizle bizim yediklerimizden yiyor çorbaları çok yapıyorum bizde yiyoruz ama benim oglum çok iştahsız kilo alımı çok yavaş 3. ayından beri sadece 1.5 kilo aldı bu yüzden ana ögünlere ek ara ögünler koyuyorum yasak hayalin dedigi gibi yemekte bizim yiyipte onun yiyemice bişey varsa ona özel bişey ozaman yapıyorum yoksa biz yemek yersek onada veriyorum biz meyve yersek oda yiyo biz bişeyler içiyorsak oda bişeyler içiyorbu dediklerini hiç yapmadım. sadece kışlı sosus pıtırcığımı hesaba katmadan yapmıştım onu katmadan ona biraz ayırıyorum o yemeklerden o kadar :)
haksever inan iki aydır bizde sürekli burun akıntısı genizde balgam 3-4 gün iyi tekrar doktora götürüyorum aynı son bir haftada 4 diş birden patladı zaten mızmız huysuz uykusuz ve iştahsızdı şimdi görme işhal ateş burun akıntısı gözler akıyo doktora tekrar gittik dişten dediler 1-2 gündür biraz rahatladı ama hala iştah yokslm kızlar nasılsınız?
bizi sorarsaız kızım hasta güya dışarı cıkartmadık gene hasta oldu hep aynı hastalıgı burnu akıyo sonra bogazı balgam oluyo öksürüyo anlamıyorum hep aynı4-5 keredir böyle agrı kesici balgam sökücü ve burnuna fıs kulanıyorum ... geçnki ilaclarımızı çünkü gene aynısı doktora gitmeden kullanıyorum bişey olurmu ki?
bide kendime kadın doguma randovu aldım carsamba 3te gidicem kayınvaldme bakar zeynebe bakalım ne var içimdeadet olmuyorum ve mantar oldum sanırım poff (
dogum günü için hevesim kaçtı herşeyden canım hiçbişey istemiyo kimi açrcam çarcak insanda bulamıyorum aile arasında yapıcam sanırım annemler kayınvaldemler ablamlar görümcem 2şer çocukları zaten kalabalıgız bide eskisehirden teyzemizi carıcam dayımlar var belkionları carırım zeynebi çok seviyolar zeynepte onlara bayılır ailecek onalrda bi tılsım var kızm asık resmen kırk yılda bi görüyo şebek gb oluyo onalrda :))) öyle yani bilmiyorum ailecek olunca çokta şatavata gerek kalmıcak fırınım bozuk zaten pasta denemem fiyasko oldu sinirim bozuk(
8gün sonra benim dogum günüm eşim galba telefon alcak zorla süpriz yap bana diye diye bakalım nabıcak bu hafta sonu gezdik yemege gittik dogum günü yemegim olsun dedim cünkü 27sinden beri evde 15 gün oldu calışmıyo yıl başı sonrad ahavalar yüüznden yollar kapalıydı malum eşime vdeydi onada yazık telefonumdabouldu zeynep ata ata bataryasının giriş yeri kopmuş bazen kapanıyo kendi kendine bozuldu yani ondan alcak ama düşünülmek önemsenmek istiyorum yıllardır herşeyin isteyerek olmasından yoruldum hep bi caba sarfetmekten yoruldum
havada tam kasvet havası çok sıkıcı yaz gelsede park bahce gezsek kızımla ...
Aynen gizo canım çünkü bazı şeyler ona uygun olmuyo.çok baharatlı oluyo acı oluyo...mesala et türü şeyler oluyo..yiyemiyo..hani bunlar dışında yapılan özel menüye giriyo sa yapıyorum evet.ha yapmayanda doru...bi şekilde büyüyorlar..yasakhayal sonuna kadar katılıyorum benim yaptıgımda zaten özel menu sayılmaz kızım okulda öglen eve geliyor dolayısıyla yemek saatlerimiz kahvaltımız aynı oluyor oglumla bizle bizim yediklerimizden yiyor çorbaları çok yapıyorum bizde yiyoruz ama benim oglum çok iştahsız kilo alımı çok yavaş 3. ayından beri sadece 1.5 kilo aldı bu yüzden ana ögünlere ek ara ögünler koyuyorum yasak hayalin dedigi gibi yemekte bizim yiyipte onun yiyemice bişey varsa ona özel bişey ozaman yapıyorum yoksa biz yemek yersek onada veriyorum biz meyve yersek oda yiyo biz bişeyler içiyorsak oda bişeyler içiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?