2014 Şubat Anneleri

merhaba kızlar....biz 3 kişi sadece pasta kesecez :) kimseyi çağırmayı planlamıyorum oğluşta papyonlu bir kıyafet giyer olur biter.....
çok komik ya muhammed artık sürünmüyor emekliyor adam yürüyeceğimne emeklemeyi öğrendi her yerden sıralıyor ama tek başına durmaya korkuyor bizden bu kadar....
canım beşikte yada mama sandalyesindeyse gel dediğim an kollarını acar sanırım 7. aydan beri yapıyor ama yerde oyun oynuyorsa beni sallamaz yani kafasına göre takılır....not defterime hep not ederim ben bunları

arkadaşlar bebekleriniz kaçıncı ayında siz kollarınızı açtığınızda kucağınıza uzanmaya başladı. benimki yapmıyor açıkçası daha

Herkese selam ceyloşu sallarken yazayım dedim.Dun ilk defa bimin bebek bezini aldım denemek için bikaç kişiden iyi diye duymuştum Scarlet diye Pedi de güzelmiş kotex gibi gece taktım bezi şimdilik iyi sızdırma falan olmadı fazla esnek değil ama geniş bakalım birde esmer pirincimi akşamdan islattim ceylin uyuyunca rondodan çekip elekten elicem bakalım becerebilcekmiyim yazarım size doğumgünü süslemelerim hazır sayılır menu ve kıyafet düşünüyorum

arkadaşlar selamlar uzun zamandır yazamadım umarım bebişler ve keyifler iyidir. Bir sorum olacak yarım gün bakıcı tutacağım da ücretler nasıl bebeğine baktıran varsa cevap verirseniz sevinirim. Ev işlerine yardım istemiyorum sadece bebek bakımı

kızlar n düündüklerimi anlatayım. mir mete 1 yaşında diye pastaya yazı koyarım. sonra 1 yaş kartları yaptırıcam. emir metenin resmini yapıştırıcam zaten 10 kişi filan olcaz. resmi çoğalttırıcam. balonlar filan. yani öyle büyük bir şey olmayacak 10 kişi olucaz dediğim gibi. içecek çay ve meyvesuyu, tuzlu 2 çeşit kurabiye tabi yetişirse ama annemde yardım ediyor. birde hazır alıcam bizim orada yapıyorlar. minik çikolatalı ve meyveli topkekler.biz böyleyiz. tabi şimdilik. ne kadarı olur bilemem.

Kislar yaw benimde bi sorum.olacak

Önce umursamiyodum ama iki gündür düşünüyorum normalmi diye

Nerdeyse 3 aydır oglumda kesilmek bilmeyen baya baya hani öyle az degil acayip bi salya akıntısı varTAMAMI DIŞ DEDİK.ÇIKTI.SU AN DIŞ YoK cikmaya hazırlananpeki bu salya 3 aydır hiç kesilmezmiartık üstüne giydirdigimi bırakın önlük bile su icindekoltuklar bile islaniyosizde varmi bole bisey
normalmi degilmiona göre doktoruna gidince Bi sorum

eninde sonunda cikaracak hangimiz dissiz kalmisizda cok fena stres yapiyorum sanirim gereksiz yere.ben 7aylikken cikarmisim esim kv nin dedigine gore 6 aylikken. Hani genetikti bu dis meselesi:)))
Bende genetiğe inanmıyorum.ben 5 aylik eşim 6 aylikken cikarmis.oğlum 9.5 aylikken çıkardı.7 dişi birdenama yürüme tuttu.9 aylikken ilk adımımi atmışım oglumda 10 aylikken başladı yurumeye

Ay bende mi öyle yapsam ki. Kv ler sehir disindalar.. annem babam esim ben ve kizim.. ya zaten cocuk eglensin diye yapılıyo. Ama çocuktan cok baskalari eglenecek. 2. Yasini detayli kalabalik yapacam bende :))) bu sefer çekirdek aile kutlaması yapicam.reyyan sendenim canim. Ama kizima herseyi yapcam yinede. Kiyafeti anne kiz alicam. Pastamiz klasik 1 seklinde kus temali. Butik kurabiye, cup cake, kisir, zeytinyagli sarma.. bu 4 kisiye yeter de artar bilem :) süsler masa takimi ve ortusu nette buldum. Onlardan alicam.. ohh kendi kendimize kutlucaz. Ay reyyan iyi ki varsin. Cocukta bende yorulmamis olucaz... artik 2. Yilin da arkadaslariyla falan cümbüş cemaat kutlariz ins

canim mina 2 aylikken vardi ama simdi yok..benim yegenim 2 yasinda ve halen salyanlari var bence normal biseymis..

Canım bizimde öyle yani babam abim kardeşim halam kuzenim kv yani bizbize maksat resim hatıra içimiz rahat etsin biraz süs balon takım bardak tabak yinede hazırlık işte resim yükleriz artik

[QUOTE ="zerennnn, post: 3877083 3,..ya member: 588397"]Ay bende mi öyle yapsam ki. Kv ler sehir disindalar.. annem babam esim ben ve kizim.. ya zaten cocuk eglensin diye yapılıyo. Ama çocuktan cok baskalari eglenecek. 2. Yasini detayli kalabalik yapacam bende :))) bu sefer çekirdek aile kutlaması yapicam.reyyan sendenim canim. Ama kizima herseyi yapcam yinede. Kiyafeti anne kiz alicam. Pastamiz klasik 1 seklinde kus temali. Butik kurabiye, cup cake, kisir, zeytinyagli sarma.. bu 4 kisiye yeter de artar bilem :) süsler masa takimi ve ortusu nette buldum. Onlardan alicam.. ohh kendi kendimize kutlucaz. Ay reyyan iyi ki varsin. Cocukta bende yorulmamis olucaz... artik 2. Yilin da arkadaslariyla falan cümbüş cemaat kutlariz ins[/QUOTE]
Bende sizdenim aile içi yapcem 1yaş gununu

Kızlar ilk pirinç unu yapma deneyimim hüsran ıslak ıslak çekilmedi rondodan Komsu dan daha güçlü bir Rondo aldım ondada unufak olmadı balkona yaydim kurursa bi daha çekicem denicem inşallah olur hiç yapan birinden duyan yokmu bana yok gösterin

Hic duymadim ama havanda dövsen olmaz mi acaba tabi iyice kurumasi lazim bir de plastik havan falan olmaz taş ya da demir olmasi lazim

Hic duymadim ama havanda dövsen olmaz mi acaba tabi iyice kurumasi lazim bir de plastik havan falan olmaz taş ya da demir olmasi lazim
Canım kurutuyorum iyice bakalım öyle cekcem 1 paket pirinç havanda bitmez bi becersem

ÇOK NORMAL 11 aylık olup hala dişi olmaynlarda var endişe etme

Bencede endişelenme
benim kızım 1 yaşında çıkardı ilk dişini
hepside bian da çıktı
oğlum 9subat doğumlu ama emeklemiyor
2 dışi var
yurutecle evi talan ediyor
geç yürüyecek belli.

sizleri hep takip ediyordum ama yazmamıştim
kahvaltıda neler yiyor bebekler yazarmisiniz

EYLÜL 37 aramıza hosgeldin.ben kizima kahvaltı da peynir yumurta tereyağı ceviz ve pekmez veriyorum.

E="Taube, post: 38781366, member: 458123"]EYLÜL 37 aramıza hosgeldin.ben kizima kahvaltı da peynir yumurta tereyağı ceviz ve pekmez veriyorum.[/QUOTE]
Hosbulduk
karışıkmı veriyorsun yoksa ayrı ayrimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…