canım beşikte yada mama sandalyesindeyse gel dediğim an kollarını acar sanırım 7. aydan beri yapıyor ama yerde oyun oynuyorsa beni sallamaz yani kafasına göre takılır....not defterime hep not ederim ben bunlarıKızlar selam konuyu degisritiyim şimdi zevkli heyecanlı bi konu :doğum günü hazırlıkları ben düşündüm araştırdım tema olarak winnie the pooh seçtim ordaki pigleti çok severim pembe domuzparti sepeti ne baktım antalyaya da acilmis Şubesi görerek alırız dedim kullan at bardak tabak peçete balon masa örtüsü 1 şeklinde şişme folyo balon bu kadar 60 tl tutuyo evde yapcagim için fazla inci cincik gerek yok dedim .Birde kendi fikrim pembe kartondan pigletin kafa şeklini kesip küçük küçük kulaklarindan delgecle delip kurdeleyle duvara asicam her kafaya bi harf mutlu yıllar ceylin yazıcam anladınız dimi karışık olmadı ceylin 1 yaşında da yazabilirim menu olarak kıymalı börek patatesli puana kısır yada mercimek köftesi tabi pasta nasıl sizce yeter aile arası zaten
arkadaşlar bebekleriniz kaçıncı ayında siz kollarınızı açtığınızda kucağınıza uzanmaya başladı. benimki yapmıyor açıkçası daha
örnek bizÇOK NORMAL 11 aylık olup hala dişi olmaynlarda var endişe etme
örnek biz
eninde sonunda cikaracak hangimiz dissiz kalmisizda cok fena stres yapiyorum sanirim gereksiz yere.ben 7aylikken cikarmisim esim kv nin dedigine gore 6 aylikken. Hani genetikti bu dis meselesi:)))örnek biz
Bende genetiğe inanmıyorum.ben 5 aylik eşim 6 aylikken cikarmis.oğlum 9.5 aylikken çıkardı.7 dişi birdeneninde sonunda cikaracak hangimiz dissiz kalmisizda cok fena stres yapiyorum sanirim gereksiz yere.ben 7aylikken cikarmisim esim kv nin dedigine gore 6 aylikken. Hani genetikti bu dis meselesi:)))
merhaba kızlar....biz 3 kişi sadece pasta kesecez :) kimseyi çağırmayı planlamıyorum oğluşta papyonlu bir kıyafet giyer olur biter.....
çok komik ya muhammed artık sürünmüyor emekliyor adam yürüyeceğimne emeklemeyi öğrendi her yerden sıralıyor ama tek başına durmaya korkuyor bizden bu kadar....
canım beşikte yada mama sandalyesindeyse gel dediğim an kollarını acar sanırım 7. aydan beri yapıyor ama yerde oyun oynuyorsa beni sallamaz yani kafasına göre takılır....not defterime hep not ederim ben bunları
canim mina 2 aylikken vardi ama simdi yok..benim yegenim 2 yasinda ve halen salyanlari var bence normal biseymis..Kislar yaw benimde bi sorum.olacak
Önce umursamiyodum ama iki gündür düşünüyorum normalmi diye
Nerdeyse 3 aydır oglumda kesilmek bilmeyen baya baya hani öyle az degil acayip bi salya akıntısı varTAMAMI DIŞ DEDİK.ÇIKTI.SU AN DIŞ YoK cikmaya hazırlanan peki bu salya 3 aydır hiç kesilmezmi artık üstüne giydirdigimi bırakın önlük bile su icinde koltuklar bile islaniyo sizde varmi bole bisey
normalmi degilmi ona göre doktoruna gidince Bi sorum
Canım bizimde öyle yani babam abim kardeşim halam kuzenim kv yani bizbize maksat resim hatıra içimiz rahat etsin biraz süs balon takım bardak tabak yinede hazırlık işte resim yükleriz artikAy bende mi öyle yapsam ki. Kv ler sehir disindalar.. annem babam esim ben ve kizim..ya zaten cocuk eglensin diye yapılıyo. Ama çocuktan cok baskalari eglenecek. 2. Yasini detayli kalabalik yapacam bende :))) bu sefer çekirdek aile kutlaması yapicam.reyyan sendenim canim. Ama kizima herseyi yapcam yinede. Kiyafeti anne kiz alicam. Pastamiz klasik 1 seklinde kus temali. Butik kurabiye, cup cake, kisir, zeytinyagli sarma.. bu 4 kisiye yeter de artar bilem :) süsler masa takimi ve ortusu nette buldum. Onlardan alicam.. ohh kendi kendimize kutlucaz. Ay reyyan iyi ki varsin. Cocukta bende yorulmamis olucaz... artik 2. Yilin da arkadaslariyla falan cümbüş cemaat kutlariz ins
Aboww iki yaşına kadar uzamaz inscanim mina 2 aylikken vardi ama simdi yok..benim yegenim 2 yasinda ve halen salyanlari var bence normal biseymis..
Hic duymadim ama havanda dövsen olmaz mi acaba tabi iyice kurumasi lazim bir de plastik havan falan olmaz taş ya da demir olmasi lazimKızlar ilk pirinç unu yapma deneyimim hüsran ıslak ıslak çekilmedi rondodan Komsu dan daha güçlü bir Rondo aldım ondada unufak olmadı balkona yaydim kurursa bi daha çekicem denicem inşallah olur hiç yapan birinden duyan yokmu bana yok gösterin
Canım kurutuyorum iyice bakalım öyle cekcem 1 paket pirinç havanda bitmez bi becersemHic duymadim ama havanda dövsen olmaz mi acaba tabi iyice kurumasi lazim bir de plastik havan falan olmaz taş ya da demir olmasi lazim
ÇOK NORMAL 11 aylık olup hala dişi olmaynlarda var endişe etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?