slm kızlar nasılsınız?
bizi sorarsaız kızım hasta güya dışarı cıkartmadık gene hasta oldu hep aynı hastalıgı burnu akıyo sonra bogazı balgam oluyo öksürüyo anlamıyorum hep aynı

4-5 keredir böyle agrı kesici balgam sökücü ve burnuna fıs kulanıyorum ... geçnki ilaclarımızı çünkü gene aynısı doktora gitmeden kullanıyorum bişey olurmu ki?
bide kendime kadın doguma randovu aldım carsamba 3te gidicem kayınvaldme bakar zeynebe bakalım ne var içimde

adet olmuyorum ve mantar oldum sanırım poff

(
dogum günü için hevesim kaçtı herşeyden canım hiçbişey istemiyo kimi açrcam çarcak insanda bulamıyorum aile arasında yapıcam sanırım annemler kayınvaldemler ablamlar görümcem 2şer çocukları zaten kalabalıgız bide eskisehirden teyzemizi carıcam dayımlar var belkionları carırım zeynebi çok seviyolar zeynepte onlara bayılır ailecek onalrda bi tılsım var kızm asık resmen kırk yılda bi görüyo şebek gb oluyo onalrda :))) öyle yani bilmiyorum ailecek olunca çokta şatavata gerek kalmıcak fırınım bozuk zaten pasta denemem fiyasko oldu sinirim bozuk

(
8gün sonra benim dogum günüm eşim galba telefon alcak zorla süpriz yap bana diye diye bakalım nabıcak bu hafta sonu gezdik yemege gittik dogum günü yemegim olsun dedim cünkü 27sinden beri evde 15 gün oldu calışmıyo yıl başı sonrad ahavalar yüüznden yollar kapalıydı malum eşime vdeydi onada yazık telefonumdabouldu zeynep ata ata bataryasının giriş yeri kopmuş bazen kapanıyo kendi kendine bozuldu yani ondan alcak ama düşünülmek önemsenmek istiyorum yıllardır herşeyin isteyerek olmasından yoruldum hep bi caba sarfetmekten yoruldum
havada tam kasvet havası çok sıkıcı yaz gelsede park bahce gezsek kızımla ...