2014 Şubat Anneleri

ben mecbur hergün yemek yapıyorum ha arada istisnalar oluyo dışarda yiyoruz falan ama işte iştahsız mutsuz uykusuz bebek annesi olan anlar bu durumu

ben mecbur hergün yemek yapıyorum ha arada istisnalar oluyo dışarda yiyoruz falan ama işte iştahsız mutsuz uykusuz bebek annesi olan anlar bu durumu
Allah kolaylik versin ins..bide uykusuzluk eklenince zaten insan bitiyo...iki aydır bizdede var aynı durum.çok uyaniyo gece

Geçmiş olsun nası bi salgin ki nerdeyse tüm bebekler hasta

Hakseverim.üzme kendini..nasi uygun goruyosun oyle yap doğumgünü..

Erkeklerin çoğu bole yalnız değilsin.

Cok gecmis olsun..bizde ayni durumdayiz..

Cok gecmis olsun..bizde dogum gununu aile arasi yapicaz.

Peynirde süt yokmu onu kasdettim ben

[QUOTEbizimeylin, post: 38835278, member: 596037"]Günaydın kızlar fırtınalı bir gün gece hava fena korkutucu internetim mi yavaş acaba burası hiç ilerlemiyo kimseler gelmiyomu nerdesiniz haksever yasakhayal[/QUOTE]
Canim bizim pc masaüstü zeynep oturtmuyo

selam kızlar ve minik melekleri nasılsınız . biz kaç gündür uyku eğitimi ile uğraşıyoruz tamam artık gece 3 lere kadar oturmadığımız kesin ama canımı çıkarıyo veled. ben de ağlatarak uyutmaya başlamıştım hani demiştim ya nefesi kesiliyo morarıyo bunu yutmadığımı anlayınca yeni bişe geliştirdi ....artık biraz fazla ağlayınca kusuyosonra hemen memeye alıyorum biraz uğraştırıp uyyo.valla çok akıllılar

bu arada arkadaşlar un çorbası yaptım ama benmki resmen muhallebi oldu un kokusu da gitmedi zaten oğlum da 3 kaşık zor yedi g
geceleri sabaha kadar huzursuzluk malesef devam ediyo acaba yine diş mi gelecek

yaskhayal ben de oğluma özel yemekler yapıyorum ama bizim yemeklerimizi babasının elinden yemeği tercih ediyo . ama ben ısrarla hala yapıyorum ne yazık ki çogunu kuşlar yiyiyor
Canlarim iyi dilekleriniz icin cok tskler..canim kizim hicbirsey yemiyor..ilaclarini cok zor veriyoruz...
Taubecm kuzucuğun iyileşti mi .benm oğlumun da dünden beri boğazından balgam sesi geliyo
Kirk yilda bi gelip birini seçip yaptiklarizi kinayip yadirgayip gidenede uyuz oluyorum !
hepimiz burada bildiklerimizi paylaşmaya çalışıyoruz hiçkimse de çocuk gelişimi ve beslenmesi uzmanı değil hatalar ve yanlışlar olabilir .ama bu uygun bir üslupla ifade edilmeli kimse kimseyi kınamamalı. herkes kendi çocuğu için uygun olanı yapıyo bir diğeri bunu yapmak zorunda olamdığı gibi sert bir şekilde eleştirmemeli
velhasıl daha yapıcı olabilriz kırıp dökmek kolay önemli olan onarabilmek
o yüzden boşver kızma haksever

un çorbasını bende ara ara yapıyorum tarifi bu sen nasıl yaptın acaba,
1.5 yemek kaşığı un kavrulacak pembe olacak soğuyunca içine 1 su bardağından biraz fazla su eklenecek ve topaklanmasın diye sürekli karıştırılacak bir yada iki kez tıklasın ocaktan al isteğe bağlı zeytin yağı yada tereyağ erit afiyet olsun kuzulara....

Benim kızımın da yemesi eskiye göre biraz düzeldi aslında hala reklamla yiyor ama en azından eskisi gibi kusma yok ama nedense sanki hiç buyumuyo kilosu nu da tarttıramadim havalardan dolayi yeni yeni adım atıyor hareketli olduğu için mi acaba gören de zayıf diyo zaten bacakları da ince elbise giyddiremeyecem heralde ben bu kıza benim bacaklarda incedir bana mı çekti ne oysa aynı babasına benziyo bacakları niye bana benzediyse

bir yemek kaşıgı zeytin yağına bir yemek kaşığı ama baya dolu, un ekledim kavurmaya çalıştım oladı tavaya ve birbirine yapıştı mecburen hemen bir bardak su döktm karıştırarak kaynattm kötü oldu ama
sen nasıl kavuruyorsn ayrıntılı anlatabilir misn

tenceye al ve orta ateşte kaşıkla yanmamasına dikkat ederek sürekli karıştır zaten kokusu çıkıyor ve rengi dönüyor biraz ılısın soğuk su ekliyorsun sürekli karıştırıyorsun hemencik oluyor...

Oğlumun da çok kalın değil bacağı aslında biraz bol tip şeyler giydirmeli
Bişe oğlum benim gibi yüzden kilo almiyoyüzü küçük 10 kiloyu geçtiği halde

Canim sizide cok gecmis olsun..kizim diger gunlere nazaran daha iyi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…