2014 Şubat Anneleri

amin cnm inşallah..belki bnm gibi biri olupta "benimde öyleydi ama sonradan yükseldi" dicek biri çıkar diye ümitleniyorum işte..dediğin gibi hayırlısı cnm

Canim olumlu dusun sen yine de. Hem degerlerin yuksek cikmasi da hicbirseyi garantilemiyor. Benim ilk hamileligimde degerlerim gayet yuksekti. Hatta adetime 8 gun varken 600 du. İkinci hamileligimde adetim gectikten 2 gun sonra 70 cikmisti. Ama her iki bebegimi de kaybettim. Elden gelen bisey yok. Allah hicbirimizin kucagini bos birakmasin. Dilerim hepimiz icin hep olumli gelismeler olur. Sen icini ferah tutmaya calis...

senin doktor randevun ne zamandı canım
bu arada benimde sat 1 mayıs gece 2 mayıs diyorum ben bende 6 mayıs demekki muhtemel doğum tarihi 7 si değil yani

Cumartesi gunu keseyi gormek icin cagirdi. Umarim iyi haberlerle gelirim. Muhtemel dogum tarihini de pek takmiyorum :)) zaten bebisler genelde bu tarihten daha once dogarlarmis. Gerci sen zaten tecrubelisin :)) saglikla gelsin de, baska bisey istemiyorum...

hani ben heni ben... :)

ben bu listede adımı göremedimm neden :) sat dediğiniz şey son regl mi ben bu olaylara biraz uzağım galiba:) öyleyse benimkide 3 mayıs dı. buarada. daha doktora gidemedim yarın gidicem ozaman kesin bilgileri de veririm. benim de ilk hamileliğim saırım sölemem gerek yok her halimden belli

canım ben bugün gittim keseyi gördüm ultrasonla haftaya kalp atışı başlar dedi doktorum ve 7 tüp kan verdim artı idrar doktorum bu tetkikleri istemişti devlete gittim yarın da özele gitcem kendi doktoruma sonuçları göstericem bi orda görürüm bebeğimi inşallahh

zeytin13 hayırlı olsun canım..Rabbim sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah..bu arada son adet tarihin ne acaba?birde beklenen adet tarihi neydi

Son düzenleme:
Aramiza yeni katilan arkadaslar, hosgeldiniz,sefalar getirdiniz :)) yas,kacinci bebek ve beklenen dogum tarihi bilgilerinizi yazarsaniz, yarin listeye eklerim. Ozelden de msj atabilirsiniz. Umarim hep birlikte saglikli ve guzel bir 8 ay geciririz...

merhaba kızlar.
yaş 32
ilk bebek
sat 8 mayıs
bat 5 haziran
beklenen doğum 12 şubat 2014 (inşallah)

bu arada benim 2 haziranda bhcg92,5 ve bu gün yani 4 haziranda bhcg224 çıktı.
fakat akşam eve geldiğimde sütlü kagve renginde akıntım olduğunu gördüm çok koyu kahve değil kırmızıda değil.
umarım bişey olmaz. sizde böle bişey varmı yaaa.

Son düzenleme:
Aramiza yeni katilan arkadaslar, hosgeldiniz,sefalar getirdiniz :)) yas,kacinci bebek ve beklenen dogum tarihi bilgilerinizi yazarsaniz, yarin listeye eklerim. Ozelden de msj atabilirsiniz. Umarim hep birlikte saglikli ve guzel bir 8 ay geciririz...

28 yaş

02/02/2014

ilk bebeğimiz

27 nisan sat

aminnn inşallahhhh...

Son düzenleme:

doktora gittin mi arkadaşım..umarım ciddi birşey değildir....kiminin gelebiliyormuş diye okumuştum...

doktora gittin mi arkadaşım..umarım ciddi birşey değildir....kiminin gelebiliyormuş diye okumuştum...

şubat ayında bi kürtajım var benim o zaman hiç akıntım olmamıştı. daha dr gitmedim. umarım sabaha bişeyim kalmaz.
birde kendimi sürekli telkin etmeye çalışıyorum herşey olucağına varıyor bunu anladım ilkinde. elimizden gelen bişey yok. allahım izin verirse o bebek doğuyor.

selam ucuncu cocugunmus sanırım hayırlı olsun.dıger cocukların kac yasında canım bende hamılelık suphesı var suanda.benımde 3 olacak ama korkuyorum bıraz.yasım 37
evet.teşekkürler.biri 9,diğeri 4 yaşında ,yaş 36.korku bende de var ama çok istiyorum,5.ayda oldu.

canım benimde oluyor doktorumu aradım korkacak birşey yok dedi bence sende ara doktorunu mutlaka

ilk gebeliğimde benimde olmuştu hemde iki defa çok miktarda ve kırmızıydı,ilk gebeliklerde olur demişlerdi ama bence hergün arabaya biniyordum,servis çok sallıyordu,yol uzundu ondandı,dr.u aradım ,2.de çağırdı,progestan ve rapor verdi,sonra geçti.biraz dikkat etmek,dinlenmek gerek.geçmiş olsun

teşekkürler canım. bende yarın bi dr arayayım bakalım ne diyecek class senin ne zamandır devam ediyor lekelenme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…