2014 Şubat Anneleri

günaydın arkadaşlar. benım bat 02 mayıs tı sabah test yaptım çizgi çıkmadı. acaba biraz daha beklesemmi. idrar testi negatif olup kanda çıkan varmı aranızda

bence biraz daha beklemelisin.beklemek çok zor geliyor insana...allah sabır versin

günaydın bayanlar.bende şubat annesi olacağım inşallah.
kova burcu miniklerimiz olacak hepimizin ne güzel:):)
doğum da 15 tatile geliyor:)süper bir zaman olduğunu düşünüyorum.

hosgeldin mor :)))
bilgilerini yazarsan senin adini da tabloya ekler arkadaslar:)
bu arada sanirim ogretmensin...

Son düzenleme:
aramıza yeni katılan tüm arkadaşlar hoşgeldiniz
inşallah hepimiz sağlıklı bir hamilelik geçiririz...
randevum ayın 13ünde beklemek çok zor geliyo yaa... sabırsızlık zor
şuan sadece bol bol su içiyorum.. bi de çiğ et yememeye ve ellememeye dikkat ediyorum.. ilk bhcg testimle birlikte toxo testi de yaptırdım.. çünkü annemde zamanında toxodan düşük yapmış..genetik olabilir dediler..
şimdiye kadar geçirmemişim ben sonuca göre.. bu da dikkatli olmam gerek demek.. sizde baktırın aklınızda bulunsun.. bir kere toxoplazma geçiren bağışıklık kazanıyormuş daha önceden geçirmişseniz sorun yok yani..

evet canım benim bağışıklılığım var toxoya ben geçirmişim farkında olmadan yani
yani tekrar test yaptırmama bile gerek yok benim
belki sen 13 ünde gittiğinde kalp atışını bile görürsün

Günaydın arkadaşlar ,

dün akşam doktora gittim akşam ki doktor olaylardan dolayı gelememiş ya mecbur g.o.paşaya geçtik basşak doktora oda ultrason ile baktı 4+4 günlük gözüküyor herşey çok normal dedi kullandığım ilaçları söyledi işi garantiye almak tekrar kan testi yaptırmamaı söyledi
tabi ilk test ile arasında 48 saat olmalıymış bugün sabah gittim yaptırdım herşey çok normal çıktı.

kendi gitmek istediğim doktora soramadım artık 2-3 hafta sonra tatil öncesi gider muayene olurum ona
dün akşamki doktor

*acıbadem sütü kullanabilirsin özellikle gögüs bölgene dedi en çok orası çatlar şuanda karnın genişlemesine biraz daha var dedi.
*cildin alerjisi yok ise her marka kullanabilirsin ama markasız urunler kullanma sağlıklı olsun dedi.
* tatilde çok güneşte kalmamamı söyledi birde

Bizden bu kadar teyzeler ilk ultrason resmimizi aldık 5 haftalık hayatımıza devam ediyoruz

kizlar, benim ozel sigorta oldugu icin toxo testini kapsamiyor...yalniz kucuklugumden beri cigkofte yerdim, bagisikligim vardir herhalde degil mi? bir de bagisikligim varsa mesela cigkofte yemeye devam edebilir miyim?:))))))))))

günaydın arkadaşlar. benım bat 02 mayıs tı sabah test yaptım çizgi çıkmadı. acaba biraz daha beklesemmi. idrar testi negatif olup kanda çıkan varmı aranızda

hayırlı olsun foto yükleyebilirsin belki
usgye vajendenmi baktı

kizlar, benim ozel sigorta oldugu icin toxo testini kapsamiyor...yalniz kucuklugumden beri cigkofte yerdim, bagisikligim vardir herhalde degil mi? bir de bagisikligim varsa mesela cigkofte yemeye devam edebilir miyim?:))))))))))

evet bildiğim kadarıyla öyle canım devam edebilirsin fakat yinede önce bir test yaptırmanı öneririrm ben öncesinde bir gebelik yaşamadın değilmi sen hani belki onda yapıldıysa bu test ve bağışıklılık çıktıysa tekrar yapılmasına dahi gerek yok

valla canım şöyle söyliyim ben çiğ kıyma sebze hamur ... çiğ ne varsa yerim ama ben geçirmemişim... sen yine de yaptırabilirsen yaptır.. çok pahalı mı bilmiyorum ben özel hastanede 45 tl verdim sgk.lı.. yada dikkat et :) artık çiköftelerde et yok yine de zararı varmıdır bilmiyorum ama...

kızlar ya sat 1 mayıstı..27 mayıs beta:10,69
29 mayıs beta:33,00
2 haziran beta: 115
4 haziran beta: 146 çok az artıyo ya çok üzülüyorum :2::2::2::2:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…