- 25 Şubat 2013
- 4.278
- 2
Selam kızlar
Hamile kalmayı planladığımda buraya üye olmuştum bugüne kismetmis, henuz Dr gitmedim ama testler pozitif Allah in izniyle Şubat annesi olacağımı sizlerle paylaşmak istedim. Ben ikinci kez anne olurken biricik kızımda abla olucak teyzeleri.. Bakalım bunu ona ne zaman mujdeliyecegiz
merhaba hanımlar ben de 2013 şubat annesiyim ,geçen yıl bu zamanlar biz de aynı heyecan içindeydik. umarım hepinizin bebişleri sağlıkla doğar, sağlıkla büyütürsünüz inşallah...
inanılmaz uykum var kafamı 5 dakika masaya koydum direk uyumuşum
akşam eve gidip uyumam lazım
canım bu günlerde uykusuzluk halsizlik normalmiş bende de oluyo aniden bir yere yatasım geliyo
Şükürler olsun ben de hamişim :) 4 haftalık hihi :) Allah nasip ederse 12 şubat doğumum görünüyor bakalım neler olacak heyecanlıyım çok :)
yeni hamile arkadaşlar hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin acaba değerleriniz kaç ve adetininz ne kadar geçti yazarmısınız
ANNE ADAYI | YAŞ | KAÇINCI BEBİŞ | MUHTEMEL DOĞUM TARİHİ | CİNSİYETİ |
çokoprens | 34 | 3. | 01-02-2014 | |
kutuktupense | 23 | ilk | 02-02-2014 | |
zareba | 24 | ilk | 02-02-2014 | |
sosyoloji12 | 35 | ilk | 06-02-2014 | |
bbilim | 32 | 2. | 07-02-2014 | |
iklim | 25 | 2. | ||
class | 32 | ilk | 05-02-2014 | |
bgseyyahhh | 29 | ilk | 06-02-2014 | |
Cemos26 | 28 | İlk | 11-02-2014 | |
Cigdemycrocus13 | | 5 haftalık | ||
Ugurlucum | 27 | İlk | | |
Mor158 | 26 | İlk | 01-02-2014 |
canım sen ne zaman doktora gideceksin randevu aldınmı ?
yeni hamile arkadaşlar hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin acaba değerleriniz kaç ve adetininz ne kadar geçti yazarmısınız
doktor pazartesi günü geldi dedi :26: daha bir hafta var..bu arada ben çalışıorum ve malzeme sorumlusuyum yani sürekli ayakta ve eğiip kalkarak merdiven inip çıkarak iş yapıorum...bana rapor vermesi gerekmezmı durumda yeni oluşuyo degerlerim az ve işim ağır napıcağımı bilemiorum..çok taktım kafaya
Canım doktorun değerinin yavaş yükselmesi ile ilgili birşey demiyor mu sana ?? En sağlıklı yorum ondan gelecektir.. Ama yine de yazayım. adet görmem gereken tarih 30 mayısdı. Değerlerim 414-763-1648 çıktı. Benim de 2. Bhcg yükselişimi doktorum az bulmuştu. İnşallah herşey yolunda gider canım. Doktorunla görüşüp kafandaki soru işaretlerini gider canım...
doktorum değerlerin az olduğunu ve beklemekten başka birşey yapamayacağını söylüyorCanım doktorun değerinin yavaş yükselmesi ile ilgili birşey demiyor mu sana ?? En sağlıklı yorum ondan gelecektir.. Ama yine de yazayım. adet görmem gereken tarih 30 mayısdı. Değerlerim 414-763-1648 çıktı. Benim de 2. Bhcg yükselişimi doktorum az bulmuştu. İnşallah herşey yolunda gider canım. Doktorunla görüşüp kafandaki soru işaretlerini gider canım...
telefonda konuştuk cnm pazrtesi günü gel dedidoktor değerinin yükselmesini bekleyecek anlaşılan
sen doktora gittinmi ? yoksa tlfndamı dedin beta hcgm az artıyor die
senin doktor randevun ne zamandı canım
bu arada benimde sat 1 mayıs gece 2 mayıs diyorum ben bende 6 mayıs demekki muhtemel doğum tarihi 7 si değil yani
doktorum değerlerin az olduğunu ve beklemekten başka birşey yapamayacağını söylüyor
telefonda konuştuk cnm pazrtesi günü gel dedi
pazartesi cnm
banada biraz az geldi açıkcası seni endişelendirmek istemem aslında
p.tesi netleşir herşey allah hakkıma hayırlısı versin de hep canım
amin cnm inşallah..belki bnm gibi biri olupta "benimde öyleydi ama sonradan yükseldi" dicek biri çıkar diye ümitleniyorum işte..dediğin gibi hayırlısı cnm
haklısın bu durumda insan herşeyden ümitleniyor herkesden medet umuyor insanların duymak istediklerini söylemelerini istiyorsun ama olmuyor bazen
o yüzden çok araştırma bence rahat olmaya çalış düşünmemeye çalış ve ne kadar çok şey duyarsan kafan o kadar çok karışır