2014 Şubat Anneleri

canım hoşgeldin hayırlı olsun kızında abla oluyormuş ne güzel bizimde ilk allahın izniyle inşalah sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız seninle doğum tarihlerimiz aynı

gebeliğini yeni öğrenen arkadaşlara hayırlı olsun diyorum
inşallah sağlıkla kucağımıza alarız hepimiz yavrucaklarımızı

Şükürler olsun ben de hamişim :) 4 haftalık hihi :) Allah nasip ederse 12 şubat doğumum görünüyor bakalım neler olacak heyecanlıyım çok :)

canım bu günlerde uykusuzluk halsizlik normalmiş bende de oluyo aniden bir yere yatasım geliyo

EVET Canım bol bol dinlenmek gerekliymiş bazı anlarda enerji patlaması oluyorum bir anda sonra sönüyor işte
sen ne zaman gideceksin kontrole kalp atışları için bekleyecek misin 7 haftadan sonraymış

Şükürler olsun ben de hamişim :) 4 haftalık hihi :) Allah nasip ederse 12 şubat doğumum görünüyor bakalım neler olacak heyecanlıyım çok :)

hayırlı olsun canm sağlıklıı evlat olsun inşallah

Bende hamileyim kızlar. İnşallah herşey güzel olur sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız bebişlerimizi. Allah isteyen herkese de nasip etsin inşallah.

yeni hamile arkadaşlar hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin acaba değerleriniz kaç ve adetininz ne kadar geçti yazarmısınız

Ohhhh misssss, listemiz giderek uzuyor. Aramıza yeni katılan arkadaşlar da var

ANNE ADAYIYAŞ
KAÇINCI BEBİŞ
MUHTEMEL DOĞUM TARİHİCİNSİYETİ/
çokoprens
34
3.
01-02-2014
kutuktupense
23
ilk
02-02-2014
zareba
24
ilk
02-02-2014
sosyoloji12
35
ilk
06-02-2014
bbilim
32
2.
07-02-2014
iklim
25
2.
class
32
ilk
05-02-2014
bgseyyahhh
29
ilk
06-02-2014
Cemos26
28
İlk
11-02-2014
Cigdemycrocus13

5 haftalık
Ugurlucum
27
İlk

Mor158
26
İlk
01-02-2014

canım sen ne zaman doktora gideceksin randevu aldınmı ?

doktor pazartesi günü geldi dedi :26: daha bir hafta var..bu arada ben çalışıorum ve malzeme sorumlusuyum yani sürekli ayakta ve eğiip kalkarak merdiven inip çıkarak iş yapıorum...bana rapor vermesi gerekmezmı durumda yeni oluşuyo degerlerim az ve işim ağır napıcağımı bilemiorum..çok taktım kafaya

yeni hamile arkadaşlar hayırlı olsun Allah kucağınıza almayı nasip etsin acaba değerleriniz kaç ve adetininz ne kadar geçti yazarmısınız

Canım doktorun değerinin yavaş yükselmesi ile ilgili birşey demiyor mu sana ?? En sağlıklı yorum ondan gelecektir.. Ama yine de yazayım. adet görmem gereken tarih 30 mayısdı. Değerlerim 414-763-1648 çıktı. Benim de 2. Bhcg yükselişimi doktorum az bulmuştu. İnşallah herşey yolunda gider canım. Doktorunla görüşüp kafandaki soru işaretlerini gider canım...

doktor değerinin yükselmesini bekleyecek anlaşılan
sen doktora gittinmi ? yoksa tlfndamı dedin beta hcgm az artıyor die

senin doktor randevun ne zamandı canım
bu arada benimde sat 1 mayıs gece 2 mayıs diyorum ben bende 6 mayıs demekki muhtemel doğum tarihi 7 si değil yani

doktorum değerlerin az olduğunu ve beklemekten başka birşey yapamayacağını söylüyor
doktor değerinin yükselmesini bekleyecek anlaşılan
sen doktora gittinmi ? yoksa tlfndamı dedin beta hcgm az artıyor die
telefonda konuştuk cnm pazrtesi günü gel dedi
senin doktor randevun ne zamandı canım
bu arada benimde sat 1 mayıs gece 2 mayıs diyorum ben bende 6 mayıs demekki muhtemel doğum tarihi 7 si değil yani

pazartesi cnm

doktorum değerlerin az olduğunu ve beklemekten başka birşey yapamayacağını söylüyor

telefonda konuştuk cnm pazrtesi günü gel dedi

pazartesi cnm

banada biraz az geldi açıkcası seni endişelendirmek istemem aslında
p.tesi netleşir herşey allah hakkıma hayırlısı versin de hep canım

banada biraz az geldi açıkcası seni endişelendirmek istemem aslında
p.tesi netleşir herşey allah hakkıma hayırlısı versin de hep canım

amin cnm inşallah..belki bnm gibi biri olupta "benimde öyleydi ama sonradan yükseldi" dicek biri çıkar diye ümitleniyorum işte..dediğin gibi hayırlısı cnm

amin cnm inşallah..belki bnm gibi biri olupta "benimde öyleydi ama sonradan yükseldi" dicek biri çıkar diye ümitleniyorum işte..dediğin gibi hayırlısı cnm

haklısın bu durumda insan herşeyden ümitleniyor herkesden medet umuyor insanların duymak istediklerini söylemelerini istiyorsun ama olmuyor bazen
o yüzden çok araştırma bence rahat olmaya çalış düşünmemeye çalış ve ne kadar çok şey duyarsan kafan o kadar çok karışır

haklısın cnm inşallah hayırlısı ile sağlıklı bir gebelik ve evlat yaşatır bana Rabbim ve burda beraber paylaşımlarda bulunuruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…