2014 Şubat Anneleri

kızlar ya canım çok köfte istedi, bende öğrenci iken seyyar satıcıdan çok köfte alır yerdim. eşimde aldı seyyar satıcıdan köfte duruyor bir köşede acaba yesemmi yemesemmi nekadar sağlıklıdır acaba. bir fikri olan yazsın lütfen

kızlar ya canım çok köfte istedi, bende öğrenci iken seyyar satıcıdan çok köfte alır yerdim. eşimde aldı seyyar satıcıdan köfte duruyor bir köşede acaba yesemmi yemesemmi nekadar sağlıklıdır acaba. bir fikri olan yazsın lütfen

allah hepimizn hamişliğini hayırlısıyla tamamına erdirsin ben de kısmetse ekim annesi olucam ilk haftalarımı bir hatırlayayım dedim sizlerin yazdıklarını okuyup...ye gitsin canım bizim orda aklında duracağına karnında dursun derler bir zararı olacağını sanmam ilk haftalar ben hep hazır yiyodum evde yapamıyodum hem düşük tehlikem vardı hem bulantım zararı olsa bana olurdu

merhaba arkadaşlar.. Uzun zamandır siteyi takip ediyordum artık yazayım dedim:)) tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak;
bat 9 haziran yani 5 gün sonra, ki adetim düzenlidir.. Ben dayanamadım bu akşam idrar testi yaptım.. İkinci çizgi diğerinden hafifçe solgun ama öyle çok silik falan değil, yani rahatça belli oluyor.. sizce kan testi yaptırmalı mıyım , bu kadar çabuk çıkar mı idrarda.. Yardım eden arkadaşlara sonsuz teşekkürler :-) Allah şu mübarek güne girerken hepimizin gönlüne göre versin..

merhaba arkadaşlar.. Uzun zamandır siteyi takip ediyordum artık yazayım dedim:)) tecrübeli arkadaşlara bir sorum olacak;
bat 9 haziran yani 5 gün sonra, ki adetim düzenlidir.. Ben dayanamadım bu akşam idrar testi yaptım.. İkinci çizgi diğerinden hafifçe solgun ama öyle çok silik falan değil, yani rahatça belli oluyor.. sizce kan testi yaptırmalı mıyım , bu kadar çabuk çıkar mı idrarda.. Yardım eden arkadaşlara sonsuz teşekkürler :-) Allah şu mübarek güne girerken hepimizin gönlüne göre versin..

testi sabah yapmayı tavsiye ederler genelde canım
silik çıktıysa bence hamilesin bende doktoruma aynı soruyu sordum yanılmaya payları çok az dedi
ama en garantisi kan testi ne kadar olduğu öğrenirsin bcgh değeri sayesinde
Allah gönlüne göre verir inşallah

Arkadaşlar günaydın.. Daha çok yeni hamileyim 4 haftalık.. Dün geceden beri belim kasıklarım çok ağrıyor bir de karnıma kramp gibi ağrılar giriyo :KK43: ateş basması baş ağrısı :KK43: üstelik şuan işteyim bunlar normal belirtiler mi bilgisi olan var mı :KK43:

Arkadaşlar günaydın.. Daha çok yeni hamileyim 4 haftalık.. Dün geceden beri belim kasıklarım çok ağrıyor bir de karnıma kramp gibi ağrılar giriyo :KK43: ateş basması baş ağrısı :KK43: üstelik şuan işteyim bunlar normal belirtiler mi bilgisi olan var mı :KK43:

Günaydın canım. Evet bunların hepsi normalmiş. Doktorum öyle söyledi :)) Ben de hala adet olacakmışım gibi bel ve kasık ağrısı var.. Yani çoğumuz aynı sıkıntıları yaşıyoruz. Meraklanma :KK1: Bilgilerini yaz da, listeyi güncelleyeyim :KK52:

al iste, ayni ben:))...kafami kaldiramiyorum yastiktan...7 saat uyudugum halde sanki gece yarisi bisey olmus da3'de uyanmisim...

aynen canım dün 10 da yattım buna rağmen yine de uykum var :KK17::KK17::KK17:

canım ben bugün gittim keseyi gördüm ultrasonla haftaya kalp atışı başlar dedi doktorum ve 7 tüp kan verdim artı idrar doktorum bu tetkikleri istemişti devlete gittim yarın da özele gitcem kendi doktoruma sonuçları göstericem bi orda görürüm bebeğimi inşallahh :KK16:

hadi hayırlısı canım ben gebelik öncesi rutin test yaptırmıştım ssk hastanesinde sanırım bana bu gerek kalmayacak sonuçlarım var elimde çünkü :KK34: 5 tüp kan almışlardı

günaydın hanımlar..
maşallah topikteki gebe sayısı artıyor...inşallah bende bu topikte yerimi alırım..benim sat 11 mayıs bat 12 haziran..inanın beklemek çok zor..acaba diyorum ayın 10 unda kanmı versem?sizce vereyimmi?

Aramiza yeni katilan arkadaslar, hosgeldiniz,sefalar getirdiniz :)) yas,kacinci bebek ve beklenen dogum tarihi bilgilerinizi yazarsaniz, yarin listeye eklerim. Ozelden de msj atabilirsiniz. Umarim hep birlikte saglikli ve guzel bir 8 ay geciririz...

Merhaba,

Yaşım 28, İlk bebek, Beklenen doğum tarihi 06.02.2014 :)

günaydın kızlar dün test yapmıştım akşam eve geldiğimde farkettim ikinci çizgi düz değilde yan şekilde kırmızı diğeri normal düz. bu neden kaynaklanıor olabilir. fotoyu yüklemeyi bilmediğimiçin gönderemdim size.

günaydın hanımlar..
maşallah topikteki gebe sayısı artıyor...inşallah bende bu topikte yerimi alırım..benim sat 11 mayıs bat 12 haziran..inanın beklemek çok zor..acaba diyorum ayın 10 unda kanmı versem?sizce vereyimmi?

Günaydın canım

İnşallahhhh güzel haberler alırsın. Evet beklemek çok zor bende bekleyemeyip bir kaç gün önce yaptırmıştım kan testini. İstersen öncelikle evde kendin yap testini çift çizgiyi görürsen kanda baktır.

Günaydın canım. Evet bunların hepsi normalmiş. Doktorum öyle söyledi :)) Ben de hala adet olacakmışım gibi bel ve kasık ağrısı var.. Yani çoğumuz aynı sıkıntıları yaşıyoruz. Meraklanma :KK1: Bilgilerini yaz da, listeyi güncelleyeyim :KK52:

Yaş 26 ilk bebek muhtemel doğum tarihi 12.02.2014 :)

saclarim acayip dokulmeye basladi, halbuki daha 10 gun once kestirmistim...mide bulantisi yok daha, regl olacakmis hissi var...bi de uyku hali tabi ki...

gunaydın kızlar
akşam adet olacakmışım gibi ağrım vardı, kasıklarımda yatınca biraz geçiyor gibiydi progesteronumu almayı unutmuştum 2 gündür
sabah dayanamadım doktora gittim ordan geliyorum şimdi
kese baya zar zor göründü görünemeye bilir henüz dedi önce sonra küçücük bişi gördüm sanırım kese bu dedi doktorum
tam görünmesi için dahada büyümesi gerek dedi
içerde kanama yok dedi rahatladım
progesteron almaya devam et dedi
haftaya tekrar gel dedi

biraz endişeliyim anlayacağınız

günaydın kızlar dün test yapmıştım akşam eve geldiğimde farkettim ikinci çizgi düz değilde yan şekilde kırmızı diğeri normal düz. bu neden kaynaklanıor olabilir. fotoyu yüklemeyi bilmediğimiçin gönderemdim size.

canım doktora gidip bir kan versen artık

X