2014 Şubat Anneleri

ne kullanalım diye mi sorayım yoksa zararlı mı falan diye mi ?
bende kullanıyorum ama hiç böyle düşünmemiştim akşam sorayım :KK54:
gormemisim sorunu:KK43:((...hani zararli mi diye sorulsa iyi olur..kimilerinde prefan miydi neydi ondan yok mesela, onlardan mi kullanmaliyiz?

folic asidin en çok lazım olduğu zaman döllenmenin 22.gününe kadardır, daha sonrasında lazım değildir
yeme içme konusunda endişe etmeyin zaten bebeğiniz sizden beslenecek sağlıklı şeyler tüketmekte fayda var yinede bulantılar size izin verirse tabiki

canim folik acid gebeligi ogrendikten sonraki ilk iki ay icin de kesinlikle lazimdir...
Gebelikte folik asit | Anneysen.com

Son düzenleme:
ben de hamileyim 01.06 da kan verdim bhcg 98 çıktı doktor bugün yine istedi ama sonuç çarşamba çıkacakmış beklemedeyim inşallah 2 kat artışı görürüm. herkese sağlıklı birhamilelik dönemi diliyorum.

bakiyorum da hemen catlak kremleri felan konusulmaya baslamis :) uff aman hic umrumda degil yillardir bunu bekliyorum. catlasin patlasin isterse yarilsin. dokuz ay sonra saglikla kucagimda olsunda baska bisi istemem. bosveriiiiinnnnnnn.

kiloymus catlakmis cok takip yolculugunuzu zehir etmeyin arkadaslar. iyi beslenin yeter. diye dusunuyorum

merhaba arkadaşlar,hamişleri tebrik ediyorum.benimde muhtemel doğum tarihim 2.2.2013 ama 3.sezeryan olacağı için ocak annesi olacağım .allahım nasip ederse tabi.keseyi ve kalp atışını görmeden insanın inanası gelmiyor.perşembe 5+4 de dr.a gideceğim .umarım herşey yolunda gider.

Selam kızlar
Hamile kalmayı planladığımda buraya üye olmuştum bugüne kismetmis, henuz Dr gitmedim ama testler pozitif Allah in izniyle Şubat annesi olacağımı sizlerle paylaşmak istedim. Ben ikinci kez anne olurken biricik kızımda abla olucak teyzeleri.. Bakalım bunu ona ne zaman mujdeliyecegiz

merhaba arkadaşlar,hamişleri tebrik ediyorum.benimde muhtemel doğum tarihim 2.2.2013 ama 3.sezeryan olacağı için ocak annesi olacağım .allahım nasip ederse tabi.keseyi ve kalp atışını görmeden insanın inanası gelmiyor.perşembe 5+4 de dr.a gideceğim .umarım herşey yolunda gider.

selam ucuncu cocugunmus sanırım hayırlı olsun.dıger cocukların kac yasında canım bende hamılelık suphesı var suanda.benımde 3 olacak ama korkuyorum bıraz.yasım 37

günaydın arkadaşlar. benım bat 02 mayıs tı sabah test yaptım çizgi çıkmadı. acaba biraz daha beklesemmi. idrar testi negatif olup kanda çıkan varmı aranızda

merhaba hanımlar ben de 2013 şubat annesiyim ,geçen yıl bu zamanlar biz de aynı heyecan içindeydik. umarım hepinizin bebişleri sağlıkla doğar, sağlıkla büyütürsünüz inşallah...

günaydın bayanlar.bende şubat annesi olacağım inşallah.
kova burcu miniklerimiz olacak hepimizin ne güzel:):)
doğum da 15 tatile geliyor:)süper bir zaman olduğunu düşünüyorum.

X