- 25 Şubat 2013
- 4.278
- 2
günaydın hanımlar..batıma az kaldı..geçen ay çalışmalarım sıktı ama maalesef kısmet olmadı..bu ay gün aşırı oldu çalışmalarım..umarım bu ay kısmet olur..gebe kalan arkadaşlarımı tek tek tebrik ediyorum.bizlerede dua edin..
Kızlar bizim bu topik azıcık cansız sanki yaa.. Biraz hareket gelse ya..Herkes çok çok heyecanlı galiba
yararlı şeyler paylaşsak
çatlaklar için ne kullanacaksınız ?
Çağla Şıkel argan yagı ile masaj yapmış sürekli....:26::26nu bende düşünüyorum daha bebek yokken
bence çatlak konuşmak için çok erken fakat şunuda demek isterim
eğer deriniz çatlayacaksa naparsanız yapın çatlayacaktır
fakat çatlamayacaksada benim gibi hiç bişi yapmasanız yine çatlamaz
ben oğlumda hiç bişi sürmedim tek çatlağım yok (şölye minnacık 2 tane oldu yalan demiym şimdi :)
merhaba kızlar hepinizin bebişi şimdiden hayırlı olsun inş. hayırlıısyla kucağınıza almak nasip olurr bugün itibariyle sanırım bende şubat annesi olucam:) test yaptım çift çizgi çıktı inanamıorum şaşkınım çok gerçek deilmiş gibi gelio şimdi napıcam ben neler yapmalıyım neler yapmamalıyım kaldım öle neler yemelizyiz neler yapmalıyız birbirimize destek olsak ya bildiklerimizi paylaşalım:) birde karnımda çok şişkinlik hissi var bende sizler de de varmı böle kıpır kıpır içi psikolojikmi nedir anlamadım bi rahatszlık varrr
canımm hoşgeldin sende şubat annesi olacaksın maşallah spedyim çok sevindim haber verdin mi kızlara
dün bende bakındım biraz hep badem yağı ve kakao yağı kullanmışlar tam bilemiyorum sen kullanacaksın canım :26:
akşam doktora da soracağım. benim ciddi bişey kullanmam lazım aklımda badem yağı yada sütü geliyor
Vallaha kızlar aslında yeme içme mevzusuna çok takılmamak lazım. Sanırım ilk bikaç ay bebiş bizim yediklerimizden direk etkilenmiyor. Ama benim doktorum ceviz önermişti. Çiğ et, salam sosis tüketmemek gerekiyor.
Ben de göğüs ağrısı dışında henüz bir şikayet yok. Ha tabii bir de dünden beri gerginlik ve baş ağrısı. (Ama bu hamilelikten değil, sigarayı bırakıyorum ya ondan) Patlamaya hazır bomba gibiyim. Sakız çiğnemekden çenelerim uyuştu yav. Bir de tabii hergün iğne yapmaktan göbeğim morardı. Onun dışında pek bir sıkıntı yok
aaa ne güzel sende şubat annesisin çok sevindim. birlikte büyütücez
acı badem sütü düşünüyorum ama akşam doktora soracağım o ne diyecek bakalım
evet şimdilik bizim topikten şubat annesi tek benim sende geldin bakalım inşallah çoğalır
tamam canım bizede bilgi verirsin dimi
tabiki de canım güzel haberler alırım inşallah
yarın sizinle de paylaşırım senin son bat ne zamandı
tamam canım bekliyorum haberlerinisat 27 nisandı canım senin ne zamandı
benimde 28 nisan ama bana dün gittiğim doktor net şu kadar haftalıksın demedi hcg değerime göre 2-3 haftalık normal kendi hesaplamama göre 6 haftalık hamileyim çözemedim sana sorayım dedim
akşam ki doktor söyler herhalde
canım doktorlar zaten hep son adet tarihini baz alırlar ve doğumu da ona göre hesaplanır yani sen şuan son adetine göre 5+1 günlüksün canım .. yani 6. haftaya girmiş bulunuyosun haftaya da aynı şekilde 7. haftaya girmiş olacaksın
sen ne zaman öğrendin hamileliğini ben sana göre çok erken öğrenmişim
aynen canım cumartesi gecesi öğrendim. pazar günü de kan vermeye gittim.
akşam olsun artık çok merak ediyorum alttan mı muayene etti seni
çarşamba gününe randevu aldım gidicem doktora inş. herşey yolundadır. ilk muayene de alttan bakıolar mı kızlar bilgisi olan var mı buarada badem yağını bende kıllandırıyor diye duydum sütü işe yarar mı acaba?