2014 Şubat Anneleri

inşallah bu ay yüzün güler canım

ne güzel bizde de öle olsaaa

hayırlı uğurlu olsun canım hoşgeldin
kan ver bence hemen

canımm hoşgeldin sende şubat annesi olacaksın maşallah spedyim çok sevindim haber verdin mi kızlara

aaa ne güzel sende şubat annesisin çok sevindim. birlikte büyütücez

dün bende bakındım biraz hep badem yağı ve kakao yağı kullanmışlar tam bilemiyorum sen kullanacaksın canım :26:

acı badem sütü düşünüyorum ama akşam doktora soracağım o ne diyecek bakalım

canım iğneyi neden kullanıyosun bir sorun yok inşallah
yeme içmeye bence çok çok önem verilmeli çünkü bu oluşma günleri baştan nasıl tutarsan öyle gider inşallah sağlıkla dünyaya gelirler

aaa ne güzel sende şubat annesisin çok sevindim. birlikte büyütücez

acı badem sütü düşünüyorum ama akşam doktora soracağım o ne diyecek bakalım

evet şimdilik bizim topikten şubat annesi tek benim sende geldin bakalım inşallah çoğalır
tamam canım bizede bilgi verirsin dimi

tamam canım bekliyorum haberlerini sat 27 nisandı canım senin ne zamandı

benimde 28 nisan ama bana dün gittiğim doktor net şu kadar haftalıksın demedi hcg değerime göre 2-3 haftalık normal kendi hesaplamama göre 6 haftalık hamileyim çözemedim sana sorayım dedim
akşam ki doktor söyler herhalde

canım doktorlar zaten hep son adet tarihini baz alırlar ve doğumu da ona göre hesaplanır yani sen şuan son adetine göre 5+1 günlüksün canım .. yani 6. haftaya girmiş bulunuyosun haftaya da aynı şekilde 7. haftaya girmiş olacaksın
sen ne zaman öğrendin hamileliğini ben sana göre çok erken öğrenmişim

aynen canım cumartesi gecesi öğrendim. pazar günü de kan vermeye gittim.
akşam olsun artık çok merak ediyorum alttan mı muayene etti seni

çarşamba gününe randevu aldım gidicem doktora inş. herşey yolundadır. ilk muayene de alttan bakıolar mı kızlar bilgisi olan var mı buarada badem yağını bende kıllandırıyor diye duydum sütü işe yarar mı acaba?

teyzem gittiğinde 5 haftalıktı ancak alttan görebilirim deyip bakmıştı ama bu herkes için mi bilmiyorum hatta git 1,5 lt su iç bebek net gözüksün demiş .
sütünü doktora soracağım int baktım kıllanma sıkıntısını görmedim hiç

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…