- 11 Mart 2008
- 56.599
- 4.466
vallahi canım açıkcası henüz bu araştırmalara girişmedim ben. Sanırım çatlak kremine bikaç ay daha ihtiyaç duymayız. Şimdiki önceliğim önce keseyi görmek, sonra da kalp atışlarını duymak... Ben daha hamileliğe adapte olamadım da
Çağla Şıkel argan yagı ile masaj yapmış sürekli....:26::26nu bende düşünüyorum daha bebek yokken
merhaba kızlar hepinizin bebişi şimdiden hayırlı olsun inş. hayırlıısyla kucağınıza almak nasip olurr bugün itibariyle sanırım bende şubat annesi olucam:) test yaptım çift çizgi çıktı inanamıorum şaşkınım çok gerçek deilmiş gibi gelio şimdi napıcam ben neler yapmalıyım neler yapmamalıyım kaldım öle neler yemelizyiz neler yapmalıyız birbirimize destek olsak ya bildiklerimizi paylaşalım:) birde karnımda çok şişkinlik hissi var bende sizler de de varmı böle kıpır kıpır içi psikolojikmi nedir anlamadım bi rahatszlık varrr
bende inanamıyorum akşam gidicem doktora ne olacak bakalımdetaylarını ögreneceğim.
hımmm aklımda olsun benim cildim çok fena kuru şimdiden başlamak istiyorum
benim de cok kuru kuzum...aklımda olsun bi,şeyler duyarsam haber veririm
akşam doktora da soracağım. benim ciddi bişey kullanmam lazım aklımda badem yağı yada sütü geliyor
canim bir de yuzumuze surdugumuz kremler hakkinda sorabilir misin eger sen de kullaniyorsan...temizlemek icin kullanilan tonik mesela...
bende aynıyım.28.günü hiç geçmezdi.de bi markalı bir test yaptım negatif.kasıklarım çok ağrıyo.hamile değilsem niye adetim başlamadı anlamadım gitti.bi de ovulasyon testi yapayım dedim onda da çizgi çıktı.çok koyu değil cizgi ama niye çizgi çıkıyo onuda anlamadım.
merhaba kızlar maşallah herkez iyi bende iyiyim ama mide yanmalarım başladıgöbeğim sivrildi gibi hatta ama bunun için çok erken daha :44:
kızımı öğle uykusuna yatırdım rahatla netteyim 1.2 saatliğine
çarşamba ilk kontrol kese görmeye gidicez ve çok heyecanlıyım
kızlar Dört gün gecikmelide olsa az önce adetim başladı.gelecek aya inşallah diyorum.
sende epey belirtiler başlamış
ilk gelen yoğun beyaz şeyler ardından arada kahve rengi sonra kasık ağrıları regl olucakmış gibi bunları atlattım oldukça rahatım ama şuan baya baya yanma var hafifte bacak kasmaları
senin ne kadarlık bebiş
Günaydın ;
Bende sanırım şubat annesiyim. kaç haftalık olduğunu henüz netleştiremedik ama benim hesaplarıma göre 2 şubata denk geliyor
2338 HCG değerim
Eki Görüntüle 726821