2014 Şubat Anneleri

vallahi canım açıkcası henüz bu araştırmalara girişmedim ben. Sanırım çatlak kremine bikaç ay daha ihtiyaç duymayız. Şimdiki önceliğim önce keseyi görmek, sonra da kalp atışlarını duymak... Ben daha hamileliğe adapte olamadım da :KK49::KK49::KK49:

bende inanamıyorum akşam gidicem doktora ne olacak bakalım :KK17: detaylarını ögreneceğim.

Çağla Şıkel argan yagı ile masaj yapmış sürekli....:26::26:eek:nu bende düşünüyorum daha bebek yokken :KK1:

hımmm aklımda olsun benim cildim çok fena kuru şimdiden başlamak istiyorum

bence çatlak konuşmak için çok erken fakat şunuda demek isterim
eğer deriniz çatlayacaksa naparsanız yapın çatlayacaktır
fakat çatlamayacaksada benim gibi hiç bişi yapmasanız yine çatlamaz
ben oğlumda hiç bişi sürmedim tek çatlağım yok (şölye minnacık 2 tane oldu yalan demiym şimdi :)

Son düzenleme:
merhaba kızlar hepinizin bebişi şimdiden hayırlı olsun inş. hayırlıısyla kucağınıza almak nasip olurr bugün itibariyle sanırım bende şubat annesi olucam:) test yaptım çift çizgi çıktı inanamıorum şaşkınım çok gerçek deilmiş gibi gelio şimdi napıcam ben neler yapmalıyım neler yapmamalıyım kaldım öle neler yemelizyiz neler yapmalıyız birbirimize destek olsak ya bildiklerimizi paylaşalım:) birde karnımda çok şişkinlik hissi var bende sizler de de varmı böle kıpır kıpır içi psikolojikmi nedir anlamadım bi rahatszlık varrr

merhaba kızlar hepinizin bebişi şimdiden hayırlı olsun inş. hayırlıısyla kucağınıza almak nasip olurr bugün itibariyle sanırım bende şubat annesi olucam:) test yaptım çift çizgi çıktı inanamıorum şaşkınım çok gerçek deilmiş gibi gelio şimdi napıcam ben neler yapmalıyım neler yapmamalıyım kaldım öle neler yemelizyiz neler yapmalıyız birbirimize destek olsak ya bildiklerimizi paylaşalım:) birde karnımda çok şişkinlik hissi var bende sizler de de varmı böle kıpır kıpır içi psikolojikmi nedir anlamadım bi rahatszlık varrr

Doktora gidebilirisn canım hemen içini rahatlatmak için :KK54: kaç haftalık nasıl iyi mi öğrenirsin.
ne yemeli ne yememeli içinde bebeğinizi beklerken sizi neler bekler kitabını okuyorum :KK54:
folik asite başlamalı protein ile beslenmeliyiz.
hayırlı olsun canım :KK54:

Vallaha kızlar aslında yeme içme mevzusuna çok takılmamak lazım. Sanırım ilk bikaç ay bebiş bizim yediklerimizden direk etkilenmiyor. Ama benim doktorum ceviz önermişti. Çiğ et, salam sosis tüketmemek gerekiyor.
Ben de göğüs ağrısı dışında henüz bir şikayet yok. Ha tabii bir de dünden beri gerginlik ve baş ağrısı. (Ama bu hamilelikten değil, sigarayı bırakıyorum ya ondan :KK53::KK53::KK53: ) Patlamaya hazır bomba gibiyim. Sakız çiğnemekden çenelerim uyuştu yav. Bir de tabii hergün iğne yapmaktan göbeğim morardı. Onun dışında pek bir sıkıntı yok:KK54::KK54::KK54:

folic asidin en çok lazım olduğu zaman döllenmenin 22.gününe kadardır, daha sonrasında lazım değildir
yeme içme konusunda endişe etmeyin zaten bebeğiniz sizden beslenecek sağlıklı şeyler tüketmekte fayda var yinede bulantılar size izin verirse tabiki

karında şişkinlik ve gaz bendede var olması doğal nerdeyse tüm gebelerde olan bir durum bu

mrb. benim âdetimde 2gün geçti karnım şişkin acayip derecede gerginim. sabırsızlanıyorum. yüzümde sivilceler çıktı kasıklarımda ara ara ağrı var. yorgun hissediyorum kendimi . kızlar inşallah bende bu ay gebe kalırım hayırlısı ile. kızımın acısı birazda olsa hafifler diye düşünüyorum

bende aynıyım.28.günü hiç geçmezdi.de bi markalı bir test yaptım negatif.kasıklarım çok ağrıyo.hamile değilsem niye adetim başlamadı anlamadım gitti.bi de ovulasyon testi yapayım dedim onda da çizgi çıktı.çok koyu değil cizgi ama niye çizgi çıkıyo onuda anlamadım.

ben dun hastalandım aranızdan ayrılıyorum hayallerımı mart ayına saklıyorum ınsallah :)) hakkında hayırlısı olsun

merhaba kızlar maşallah herkez iyi bende iyiyim ama mide yanmalarım başladı :KK43: göbeğim sivrildi gibi hatta ama bunun için çok erken daha :44:
kızımı öğle uykusuna yatırdım rahatla netteyim 1.2 saatliğine :KK9:
çarşamba ilk kontrol kese görmeye gidicez ve çok heyecanlıyım :KK55:

Son düzenleme:
merhaba kızlar maşallah herkez iyi bende iyiyim ama mide yanmalarım başladı :KK43: göbeğim sivrildi gibi hatta ama bunun için çok erken daha :44:
kızımı öğle uykusuna yatırdım rahatla netteyim 1.2 saatliğine :KK9:
çarşamba ilk kontrol kese görmeye gidicez ve çok heyecanlıyım :KK55:

sende epey belirtiler başlamış :KK54::KK54::KK54:

ilk gelen yoğun beyaz şeyler ardından arada kahve rengi sonra kasık ağrıları regl olucakmış gibi bunları atlattım oldukça rahatım ama şuan baya baya yanma var hafifte bacak kasmaları
senin ne kadarlık bebiş

tatlıyı çok seven ben az önce yiyemedim :KK43: şuanda net anladığım tek belirtim bu
5 haftalık ama net değil akşam kesin ve net öğreneceğim :KK30:

X