2014 Şubat Anneleri

tabiki de canım güzel haberler alırım inşallah :KK54:
yarın sizinle de paylaşırım senin son bat ne zamandı

Spaydim tebrik ederim canim .. Tesadufen gordum yazini , rabbim tamamina erdiri insallah saglikla kucagina almak nasip olur ..
Birazcik tecrubemden yazayim , hamilelik haftasi son adet tarihinden itibaren hesaplaniyor , hesaplaman dogru yani :))
Cok sevindim senin adina .. Bende 16 haftalik oldum :))

Kizlar sohbetinize daldim , hepinize guzel bir hamilelik dilerim ...

Spaydim tebrik ederim canim .. Tesadufen gordum yazini , rabbim tamamina erdiri insallah saglikla kucagina almak nasip olur ..
Birazcik tecrubemden yazayim , hamilelik haftasi son adet tarihinden itibaren hesaplaniyor , hesaplaman dogru yani :))

çok teşekkür ederim canım o zaman 5+1 im salak doktor kafamı karıştırdı benim :KK17:
senin oğluşa kardeş geliyor demek cinsiyet belli mi güzel bir kızın olur inşallah sen ortalara gelmişsin :nazar:
Allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip eder inşallah :nazar::emir_bebek:

çarşamba gününe randevu aldım gidicem doktora inş. herşey yolundadır. ilk muayene de alttan bakıolar mı kızlar bilgisi olan var mı buarada badem yağını bende kıllandırıyor diye duydum sütü işe yarar mı acaba?

benimde randevum çarşamba günü canım senin satın ne zamandı
sütü araştırıcam
ben alttan muayene olmak istemediğim için ultrasonda keseyi görebilmek için bekledim canım eğer sende istemiyorsan benim gibi yapabilirsin

teyzem gittiğinde 5 haftalıktı ancak alttan görebilirim deyip bakmıştı ama bu herkes için mi bilmiyorum hatta git 1,5 lt su iç bebek net gözüksün demiş .
sütünü doktora soracağım int baktım kıllanma sıkıntısını görmedim hiç

benimde tahmini doğum tarihim 01.02.2014,daha dr ye gitmedim,7. haftam dolunca gitmeyi düşünüyorum,kalp atışları o zaman netleşiyormuş

önemi yok canım sen yolu yarılamışsın maşallah bizlere de o günleri görmek nasip olur inşallah :KK16::KK16:

benimde tahmini doğum tarihim 01.02.2014,daha dr ye gitmedim,7. haftam dolunca gitmeyi düşünüyorum,kalp atışları o zaman netleşiyormuş

benimde 02.02 doğum tarihim gözüküyor ama bakalım. diğer doktor hiç bilgi vermediği için gitmek istiyorum

değerin kaçtı canım ben geçtiğimiz pazar öğrendim yani bat günümde :26:

2338 di canım :KK34:

çok teşekkür ederim canım o zaman 5+1 im salak doktor kafamı karıştırdı benim :KK17:
senin oğluşa kardeş geliyor demek cinsiyet belli mi güzel bir kızın olur inşallah sen ortalara gelmişsin :nazar:
Allah sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip eder inşallah :nazar::emir_bebek:

Evet canim oyle oluyorsun :))..
Kalp atislari bebegi hemen goremezsen korku heycan yapma , 7 haftada falan gozukuyor ..
Sagolasin canim cinsiyet ogrenemedim henuz , insallah once saglikli diyorum insallah .. Birde kiz olursa fena olmaz , selimo kiz bebek istiyormus :))

Evet canim oyle oluyorsun :))..
Kalp atislari bebegi hemen goremezsen korku heycan yapma , 7 haftada falan gozukuyor ..
Sagolasin canim cinsiyet ogrenemedim henuz , insallah once saglikli diyorum insallah .. Birde kiz olursa fena olmaz , selimo kiz bebek istiyormus :))

7. haftadan sonra artık yine gideceğiz o zamanda teyzemle birlikte giderim teyzemde hamile :KK1::KK1:
kese gözüksün doktor iyi desin bana yeter sonra bekleriz napalım :KK54:
oooo utangaç bir bebek normalde bu hafta da söylüyorlar teyzemde 17. haftasonunda oğlu olacak.
Selimo ve senin gönlüne göre saglıklı hayırlı evlat versin Rabbim.
Erkek çocukları genelde erkek ister ama selimcik farklı düşünüyor abilik yapacak demek :KK53:

evet öyle oluyormuş ben keseyi de görmek için bu hafta çarşamba gidicem hayırlı olsun hamileliğn sağlıkla kucağımıza alalım inşallah benimde tahmini doğum tarihi 02.02.2014

7. haftadan sonra artık yine gideceğiz o zamanda teyzemle birlikte giderim teyzemde hamile :KK1::KK1:
kese gözüksün doktor iyi desin bana yeter sonra bekleriz napalım :KK54:
oooo utangaç bir bebek normalde bu hafta da söylüyorlar teyzemde 17. haftasonunda oğlu olacak.
Selimo ve senin gönlüne göre saglıklı hayırlı evlat versin Rabbim.
Erkek çocukları genelde erkek ister ama selimcik farklı düşünüyor abilik yapacak demek :KK53:

spaydiiiiii hayırlı olsun canım benım coooook sevindim

X