Belki hediye getiren olur önlüklerdenGörürsen alırsın artık...Benim park yatak kaldı sadece...Onuda annemler alacaklar doğuma gittiğimde alırız artık onun dışında eksik yok gibi geliyor.Ha birde ateş ölçer kaldı başka aklıma bir şey gelmiyor açıkcası
canım şöyle diyeyim oğlumda bundan 5 sene önce fizik tedavi gördüm ben aynı senin dediğin ağrıdan dolayı fizik tedavinin bebeğe bir zararı yok
ben 7.ayım gibi görmüştüm fizik tedaviyi, bir sorun yaşamadım
fakat şuda var bundada ağrım çok benim o dediğin ağrıdan yani, bu defa çekiyorum fizik tedaviye gitmedim, bu defa ağrı daha az ama müzmin sürekli şeklinde bende
çoğu gebenin yaşadığı bişi yani
ayrıca kendi doktorunmu 36 da bebeği alırız dedi bence saçmalamış kusura bakmada
ne alakaymış ya bu doktorlar sezeryana bahane arıyorlar
bişi olsa 5 yıl önce oğlumda bana olurdu
selam hemşerim,
hiç sorma ya çamaşırları zor kuruttum haftasonu, ütü de pazartesiye sarktı tabi, sabah erken kalkıp bir kısmını ütüledim artık...ben de bankacıyım, saçmasapan rüya gördüm gece, bir müşteri ile uğraşıyordum, adam faiz oranı soruyor bir türlü oran veremiyorum...normalmiş bu aralar garip rüyalar...nerede doğum yapmayı düşünüyorsun, doktorun kim?
günydın kızlar..cuma günü kontrolüm vardı, kızımın kilosu 1.207 gr. olmuş, boyu da 40 cm'e yakın..gayet iyi dedi doktorumuz..
yalnız şöyle bi sıkıntımız var. kalçamdaki ağrı çok şiddetli belime bacağımın alt kısımlarına vuruyor, otururken hiçbir şey yok; ama ayağa kalktığımda , yatakta dönerken yani sol kalçamı her kullandığımda çok fena oluyorum.. yürürken de bildiğiniz topalım artık
doktorum bu kadarının normal olmadığını bi fizik tedavi doktoruna görünmem gerektiğini söyledi..eğer fizik tedavi doktoru her şey yolunda derse böyle devam edecekmişiz, ama normal demezse erken doğurtmak zorunda kalacaklarmış beni..eğer düşündüğüm gibi omuriliğe baskı yapıyorsa ennnn fazla 36 haftaya kadar bekleyebiliriz dedi doktorum
aranızda ben gibi olan var mı kızlar? tanıdıklarım da bir şey olmaz gitme fizik tedaviye dedi, herkesin olur öyle dedi...
teşekkürler bbilimcim cevabın için, içim rahatladı az da olsa...
ben daha fizik tedavi doktoruna gitmedim canım,yarın veya sonraki gün gideceğim inş... evet kendi doktorum dedi en geç 36 haftaya kadar bekleyebiliriz diye..sezeryana bahane aradığını düşünmüyorum canım çünkü kendisi normal doğum taraftarlığıyla biliniyor.yalvarıp yakarsan da anormal bişi olmadığında sezeryana almıyor. o yüzden de korktum aslında, hani sezeryancı olsa para için yapıyor derdim de, böyle bi kadının bunu demesi ürküttü beni..neyse sen 5 yıl evvel ben de çektim aynısını ama bişi olmadı diyorsun demek ki erken doğum yaptıracak bi durum değil.. hem fizik tedaviye hem de başka bir kadın doğumcuya daha görünesim var şimdi..
aynı ağrıları bende çekiyorum.....mümkün olduğunca gec çıkayım izne diyorum ama bu ağrılarla bas edebilirsem tabi....sen böyle deyince bende korktum.gittigimde söyleyim bari doktoruma canım
bbilim ve lip hayırlı olsun cicileriniz.güzel günlerde giysin hep bebişleriniz...
benim misafir odasında 3 kapılı dolap var.eşimin bekarkenki odasının dolabı...içinde yorgan yastıklarım vardı....napsam da bu dolabı boşaltsam diye düşündüm veee kv min verdiği büyük hurçlar geldi aklımayastık yorganlarımı güzelce yerleştirip dolabın üstüne koydum....kızıma dolap oldu işte dışına güzel stickerlar yapıştırdım mı tamamdır...
şimdilik güzel bir çözüm bulmuşsun canım ilerde kızın büyüyünce istediği oda takımını alırsınız inş. zaten şimdiki alacağın şey o büyüyüyene kadar kalmıyor yada kalsada o beğenmiyor
yok kız kim önlük getircekki
sizinde biş kalmamış eksik
bu arada ateş konusu açılmışken söyleyim bebeklerin başı beyin aktivitesindenmi nedendir vucutlarına göre daha sıcak oluyor hep
benim ilaç heveslesi kaynanam ve görümcem oğlum bebekken sürekli derlerdiki bana bunun başı yanıyo ateşi var buna ilaç ver ölçerim bişi yok normal vucut ısısı en çok 36,8-37
beni her gördüklerinde aynı şeyi dile getirirlerdi bende ısrarla ilaç falan vermezdim
aklınızda olsun bebeklerin başı daha sıcak oluyor vucutlarından en iyi çözüm ateş ölçerle ölçmek
aynı ağrıları bende çekiyorum.....mümkün olduğunca gec çıkayım izne diyorum ama bu ağrılarla bas edebilirsem tabi....sen böyle deyince bende korktum.gittigimde söyleyim bari doktoruma canım
bbilim ve lip hayırlı olsun cicileriniz.güzel günlerde giysin hep bebişleriniz...
benim misafir odasında 3 kapılı dolap var.eşimin bekarkenki odasının dolabı...içinde yorgan yastıklarım vardı....napsam da bu dolabı boşaltsam diye düşündüm veee kv min verdiği büyük hurçlar geldi aklımayastık yorganlarımı güzelce yerleştirip dolabın üstüne koydum....kızıma dolap oldu işte dışına güzel stickerlar yapıştırdım mı tamamdır...
kronik benimkinin belli bir markası yok bimden almıştım ben kulaktan ateş ölçerdiAteş ölçer almam şart benim ben anlamam zaten ateşli değil miSenin kullandığın bir marka varmı...Braun önerilmiş çoğu yerde ama bilemedim
Yer sıkıntın olursun vakumlu hurçlarda çok pratik oluyor jackim aklında bulunsun. Bende bugünlerde bunu düşünüyorum park yatak alıcaz tamam ama elbiselere nasıl çözüm bulsam bilemedim ya ben ne alsam acaba :26::26::26::26:
evet bbilimim....şimdilik idare edicez....zaten kiradayız diye oda yapmak istemedik...2 seneye ev alıp tasınsak mahvolacak....e zaten 1-2 yasına kadar dibimden ayıramam ben minnagımı....şimdilik en iyi çözüm bu
kronik benimkinin belli bir markası yok bimden almıştım ben kulaktan ateş ölçerdi
ozamanda çok pahalıydı o tarz ürünler bimde indirimdeydi kaçırmamıştım
bence markası değilde ölçme şekli önemli daha çok şuanda en iyileri alından direk temassız ölçen aletler onlar biraz pahalı
kulaktan falan ölçenler aşağı yukarı aynı fiyatlar sanırım ve bence herhangi birini alabilirsin
dolap konusuna gelince kendi dolabında bir çekmece birazda elbise asacak yer ayarlarsın olmazsa neticede sizde tayincisiniz
alsan bile hangi eve koycan ?
haklısın zaten 2 yaşına kadar yanında yatması normal bence
Anneler şu doğum izninden haber yok daha ne olacak biz çalışan annlerin hali bilinmezgeçseydi doğumdan önce iyi olurdu hem doğum parası için hemde 2 hafta 2 haftadır ama hükümetin önceliği sürekli değişiyor günler geçtikçe işi gelip gitmekte zorlaşıyor akşam olunca kaburga batması artıyor gece uykusu yok denecek kadar az amaaa herşeye rağmen şükür diyorum bebişler sağlıklı olsun inşallahhh
Kulaktan ölçenlerden mi alayım sence ne dersin? O kadar çok marka ve o kadar çok özellikli ürünler varki insan şaşıyor hangisini alayım diye. İstanbuldaki evde dolapta yer açıcam bir şekilde bilimim ama burda nasıl bir çözüm bulsam onu bilemedim.Burda kendi kıyafetlerimiz bile portatif bez dolaplarda.Ona ayrıcamı bir dolap alsam yoksa şifonyer tarzı bir şey mi bulsam
Doğum izni bir süre rafa kaldırıldı diye biliyorum ben.2 hafta uzatıldı doğum sonrası o kadarla kaldı.Başka bir gelişme yok olmazda sanırım
Doğum izni bir süre rafa kaldırıldı diye biliyorum ben.2 hafta uzatıldı doğum sonrası o kadarla kaldı.Başka bir gelişme yok olmazda sanırım
canım geçiçi çözümler üretceksen plastik şifonyerler var 4 çekmeceli falan onalrdan al bingöldeki eve napcan şimdi mobilya bişi alsan almak bir dert sonrasında taşımak bir dert ben olsam öyle yapardım yani en azından
ateş ölçer olarak alabiliyorsan şu temassız olanlardan al 70 tlyede bulabilirsin onları
çocuk hastanelerinde bile ondan kullanıyorlar artık çünkü enfeksiyon yayılmasını engelliyor diye başka çocuklardan
ama sen sadece kendi çocuna kullancan bana kulaktan ölçen yeterli diyebilirsin
ama şimdi baktımda aralarında çokta fark yok öyle fiyat olarak yani almışken bence temassız olanı al
biri gelir bir komşu ister falan gönlün rahat verirsin misal temas etmediği için
Evet geçici bir çözüm olması gerek.Plastik şifonyerlerde olabilir aslında dediğin gibi.
Temassız alayım o halde.Bakınayım ben markalara biraz
Aramızda elazığda yaşayan var mıydı :44::44::44:
sanırım uzatılmadıda resmi olarak hayırlısı ben umutluydum ama artık umut kalmadı
hiç haber varmı canım 2 hafta uzadına dair ben göremedimde,
dediğine göre part time iş durumu yattı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?