2014 Şubat Anneleri

yok kız kim önlük getircekki
sizinde biş kalmamış eksik
bu arada ateş konusu açılmışken söyleyim bebeklerin başı beyin aktivitesindenmi nedendir vucutlarına göre daha sıcak oluyor hep
benim ilaç heveslesi kaynanam ve görümcem oğlum bebekken sürekli derlerdiki bana bunun başı yanıyo ateşi var buna ilaç ver ölçerim bişi yok normal vucut ısısı en çok 36,8-37
beni her gördüklerinde aynı şeyi dile getirirlerdi bende ısrarla ilaç falan vermezdim
aklınızda olsun bebeklerin başı daha sıcak oluyor vucutlarından en iyi çözüm ateş ölçerle ölçmek

Kızlar merhaba, nasılsınız? Sizleri çok özledim evi taşıdım internetim hala bağlanmadı ;( şimdi telefondan birazcık okuyabildim bebekler için aldıklarınız şahane maşallah bende aralık ayında alıcam kısmetse eklerim bu aralar ağırlaşmaya başladım belim ağrıyor kilom biraz hızlı ilerliyor onun dışında gayet iyiyiz çok şükür cumartesi kontrolüm var kızımı çok özledim

teşekkürler bbilimcim cevabın için, içim rahatladı az da olsa...

ben daha fizik tedavi doktoruna gitmedim canım,yarın veya sonraki gün gideceğim inş... evet kendi doktorum dedi en geç 36 haftaya kadar bekleyebiliriz diye..sezeryana bahane aradığını düşünmüyorum canım çünkü kendisi normal doğum taraftarlığıyla biliniyor.yalvarıp yakarsan da anormal bişi olmadığında sezeryana almıyor. o yüzden de korktum aslında, hani sezeryancı olsa para için yapıyor derdim de, böyle bi kadının bunu demesi ürküttü beni..neyse sen 5 yıl evvel ben de çektim aynısını ama bişi olmadı diyorsun demek ki erken doğum yaptıracak bi durum değil.. hem fizik tedaviye hem de başka bir kadın doğumcuya daha görünesim var şimdi..

Aaa antalyada misin ben konyaaltindayim aslen izmirliyim ama esim burali.Benim dr mehmet simsek.Hastane konusundada memorial a kara verdik dr u oraya götürcez :) sejin dr hastane olayi nasil karar verdinmi ? Allahtan kurutma makinem var burda ciddi nem var zor kuruyor camasirlar ama ogluma kurutma teli aldim onun camasirlarini güneste kurutcam

aynı ağrıları bende çekiyorum.....mümkün olduğunca gec çıkayım izne diyorum ama bu ağrılarla bas edebilirsem tabi....sen böyle deyince bende korktum.gittigimde söyleyim bari doktoruma canım

bbilim ve lip hayırlı olsun cicileriniz.güzel günlerde giysin hep bebişleriniz...

benim misafir odasında 3 kapılı dolap var.eşimin bekarkenki odasının dolabı...içinde yorgan yastıklarım vardı....napsam da bu dolabı boşaltsam diye düşündüm veee kv min verdiği büyük hurçlar geldi aklımayastık yorganlarımı güzelce yerleştirip dolabın üstüne koydum....kızıma dolap oldu işte dışına güzel stickerlar yapıştırdım mı tamamdır...

bence kesinlikle yapacağın en iyi şey olur bu başka doktorlara görünmek yani fikir olur sana
ama eğer çekebilirim ben ağrıyı diyorsanda çek şurda 2 ay gibi bişi kaldı zaten
hem belki bebek yönünü değiştirince yaptığı baskıda azalır sinirlerine

birde canım fizik tedavide yaptıkları çok aanarmal bişi yok
bizim bardak çekme dediğimiz olay var mesela onun daha moderne hali sonra sıcak havlu uygulaması yapıyorlar, birde tens diye bişi bağlıyorlar mesela böyle minik elektordlar yapıştırıyorlar o bölgeye minik elektirik akımları veriyorlar yani bebeğini etkilemiyor hiç bir şekilde

şimdilik güzel bir çözüm bulmuşsun canım ilerde kızın büyüyünce istediği oda takımını alırsınız inş. zaten şimdiki alacağın şey o büyüyüyene kadar kalmıyor yada kalsada o beğenmiyor

evet bbilimim....şimdilik idare edicez....zaten kiradayız diye oda yapmak istemedik...2 seneye ev alıp tasınsak mahvolacak....e zaten 1-2 yasına kadar dibimden ayıramam ben minnagımı....şimdilik en iyi çözüm bu

Ateş ölçer almam şart benim ben anlamam zaten ateşli mi değil mi Senin kullandığın bir marka varmı...Braun önerilmiş çoğu yerde ama bilemedim

Yer sıkıntın olursun vakumlu hurçlarda çok pratik oluyor jackim aklında bulunsun. Bende bugünlerde bunu düşünüyorum park yatak alıcaz tamam ama elbiselere nasıl çözüm bulsam bilemedim ya ben ne alsam acaba :26::26::26::26:

Son düzenleme:
meraba kızlarrr nasılsınız bakem nası gidiyor?? ben güya atandım ama heralde bu yavaşlıkla ücretli izinle başlarım gibi görülüyor:))) hala tebligat gelmedi yahu bu devlet işleri ne kaa uzun sürüyormuş...

kronik benimkinin belli bir markası yok bimden almıştım ben kulaktan ateş ölçerdi
ozamanda çok pahalıydı o tarz ürünler bimde indirimdeydi kaçırmamıştım
bence markası değilde ölçme şekli önemli daha çok şuanda en iyileri alından direk temassız ölçen aletler onlar biraz pahalı
kulaktan falan ölçenler aşağı yukarı aynı fiyatlar sanırım ve bence herhangi birini alabilirsin

dolap konusuna gelince kendi dolabında bir çekmece birazda elbise asacak yer ayarlarsın olmazsa neticede sizde tayincisiniz
alsan bile hangi eve koycan ?

evet bbilimim....şimdilik idare edicez....zaten kiradayız diye oda yapmak istemedik...2 seneye ev alıp tasınsak mahvolacak....e zaten 1-2 yasına kadar dibimden ayıramam ben minnagımı....şimdilik en iyi çözüm bu

haklısın zaten 2 yaşına kadar yanında yatması normal bence

Anneler şu doğum izninden haber yok daha ne olacak biz çalışan annlerin hali bilinmez geçseydi doğumdan önce iyi olurdu hem doğum parası için hemde 2 hafta 2 haftadır ama hükümetin önceliği sürekli değişiyor günler geçtikçe işi gelip gitmekte zorlaşıyor akşam olunca kaburga batması artıyor gece uykusu yok denecek kadar az amaaa herşeye rağmen şükür diyorum bebişler sağlıklı olsun inşallahhh

Kulaktan ölçenlerden mi alayım sence ne dersin? O kadar çok marka ve o kadar çok özellikli ürünler varki insan şaşıyor hangisini alayım diye. İstanbuldaki evde dolapta yer açıcam bir şekilde bilimim ama burda nasıl bir çözüm bulsam onu bilemedim.Burda kendi kıyafetlerimiz bile portatif bez dolaplarda.Ona ayrıcamı bir dolap alsam yoksa şifonyer tarzı bir şey mi bulsam

Doğum izni bir süre rafa kaldırıldı diye biliyorum ben.2 hafta uzatıldı doğum sonrası o kadarla kaldı.Başka bir gelişme yok olmazda sanırım

canım geçiçi çözümler üretceksen plastik şifonyerler var 4 çekmeceli falan onalrdan al bingöldeki eve napcan şimdi mobilya bişi alsan almak bir dert sonrasında taşımak bir dert ben olsam öyle yapardım yani en azından

ateş ölçer olarak alabiliyorsan şu temassız olanlardan al 70 tlyede bulabilirsin onları

çocuk hastanelerinde bile ondan kullanıyorlar artık çünkü enfeksiyon yayılmasını engelliyor diye başka çocuklardan
ama sen sadece kendi çocuna kullancan bana kulaktan ölçen yeterli diyebilirsin
ama şimdi baktımda aralarında çokta fark yok öyle fiyat olarak yani almışken bence temassız olanı al
biri gelir bir komşu ister falan gönlün rahat verirsin misal temas etmediği için

Evet geçici bir çözüm olması gerek.Plastik şifonyerlerde olabilir aslında dediğin gibi.

Temassız alayım o halde.Bakınayım ben markalara biraz

Aramızda elazığda yaşayan var mıydı :44::44::44:

benim bildiğim yok hiç duymadım burda ama eşim şimdi orda iki gün kalcak iş için

hayırdır ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…