nolsun be yaa gidiyor kör topal :))) çok şükür sitem olmasın ağrım sızım yok,şu sıralar vajinamda batma olmaya başladı aradım doktorumu çok normal dedi sinir sıkışması olabilir dedi rahatladım :)) öyle diyince bile geçti ağrım sanki :)))) sabırsızlıkla şubatın gelmesini bekliyorum günler geçmiyor sankim
ay niye öyle dedi kii?? benimki hiçbirşey demiyor tamam önde gidiyor ama 4 gün kadar öyle çok ta ileri değil her halukarda şubatta gelir heralde aman erken gelmesin dee böyle 40.hafta tamamlanınca gelsin yavruşum böyle tombik tombik olsun :))) normalmiş canım sinir sıkışması olurmuş,hele bazen resmen hareket edemiyorum batma gelince kasılıp kalıyorum yaa,bir de bu sabah ilk defa kustum,ilk aylardaki halim tekrarlamaya başladı ufaktan anammmaynı sorun bendede var ya batma hele yürüdügüm zaman dahada batıyorallahtan normalmiş bende şubatın gelmesini bekliyorum ama doktorum şubata kalmaz ocak 20 gibi gelir diyor
ay niye öyle dedi kii?? benimki hiçbirşey demiyor tamam önde gidiyor ama 4 gün kadar öyle çok ta ileri değil her halukarda şubatta gelir heralde aman erken gelmesin dee böyle 40.hafta tamamlanınca gelsin yavruşum böyle tombik tombik olsun :))) normalmiş canım sinir sıkışması olurmuş,hele bazen resmen hareket edemiyorum batma gelince kasılıp kalıyorum yaa,bir de bu sabah ilk defa kustum,ilk aylardaki halim tekrarlamaya başladı ufaktan anammm((
bir de aralık anneleri topiğine göz attım bugün de hepsi gece wc ye 10 kere kalkmaktan şikayet ediyorlardıı işeme ördeğimi alsam odaya haha :)
ay niye öyle dedi kii?? benimki hiçbirşey demiyor tamam önde gidiyor ama 4 gün kadar öyle çok ta ileri değil her halukarda şubatta gelir heralde aman erken gelmesin dee böyle 40.hafta tamamlanınca gelsin yavruşum böyle tombik tombik olsun :))) normalmiş canım sinir sıkışması olurmuş,hele bazen resmen hareket edemiyorum batma gelince kasılıp kalıyorum yaa,bir de bu sabah ilk defa kustum,ilk aylardaki halim tekrarlamaya başladı ufaktan anammm((
bir de aralık anneleri topiğine göz attım bugün de hepsi gece wc ye 10 kere kalkmaktan şikayet ediyorlardıı işeme ördeğimi alsam odaya haha :)
ben yatıyorum kızlar iyi geceler hepinizee :)
bütün gece uyumadım 5i 10 geçeyi felan gördüm midemde bi yanma bulantı atamadım oturdum yatakta üşüttüm hereldesonrada uyumuşum namaza geç kalktık kıyı kıyıya kahvaltıda hazırlayamadım işe gitti eşimle babası yani bütün gece uyumadım desem ne fayda son yarım saatte uyudum yani
hazırlanıp çıkıcam doktora tiroid için dün kan verdim bakalım kaç çıkcak:18:
dün bütün çarşıyı parasız dolaşmıştım bugün direk eve gelcem diyodum dün akşam eşim hem para hem kartı verdi
bikaç şey var aklımda bakalım alabilirsem alıcam
görüşürüz kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Merhaba canım, bbilim oradan alışveriş yapmıştı. Kargoya verilmiş, yarın, en geç ptesi elinde olması gerekiyor. O zaman öğreneceğiz ne kadar güvenilir olduğunu:) inşallah bir problem çıkmaz. Çünkü ben de oradan sipariş vermeyi planlıyorum. Ankara da çom pahalı. Eminönüne gidebilenlere de çok imreniyorum valla. Ne güzel ne alacaklarını görüp öyle alıyorlar.
Hımm o zaman gelsinde ondan bilgi alalım. Benimde hoşuma gitti bakınca sitedekiler fiyatlarıda uygun geldi. Sende ankaradamısın. Ben aslında suluhana gitmeyi düşünüyorum birde bebek şekeri için.ordada malzemeleri görüp alabiliyorsun ama fiyatları nedir bilmiyorum. Henüz gidemedim. Gidebilirsem yazarım sanada. Ama gidemezsemde mecburen intertentten istiycem.
günadın canlarr
dün sabahtan gözüm batıodu doktora gittim şüphelenip konjuktivit çıktı
ilaç yazmiyim lensi çıkar dinlen dedi
eve geldim bende:)
bugünde evdeyim lenssiz batmıo Allahtan
ay hiç sevmiom bu rahatsızlığı yaa lens takanların baş belası resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?