2014 Şubat Anneleri

nette konu bile açmışlar gebelikte manda yoğurdu diye, bi bakayım dedim yemeden, ben de şaşırdım:) canım ne zaman doktora gideceksin, haber ver bana mutlaka, ben daha dün gittiğim için 15 gün var yoğurt bozulur.. neyse az kaçamaktan bişey olmaz değil mi? :))

bence bişey olmaz o hamileliğin son zamanlarında yiyince öyle geç doğurtuyodur biz daha başındayız.. ben yedim valla yarasın meleğime:KK1: eşime de dedim şimdi bi daha alma manda yoğurdu diye :KK19: haftaya gidicem doktora ama kocakarı hurafesi diye doktorun kabul edeceğini sanmam ye bişey olmaz diyecektir haber veririm sana canım sorunca:KK16:

inek yoğurdu zararlı değil canım, ama manda yoğurduyla ilgili bişeyler okudum gebelikte kullanımından, aklım karıştı.. inan ben tam süt ve ayran canavarıydım, ama abartttım ocak ayından beri.. yada hamilelikten de olabilir kaç gündür ayran içip istifra ediyorum.. sabah erken çıkıyorum bikaç gündür peynir, yumurta da yok :KK43: zaten sütün adını duymak midemi, bulandırıyor.. bu bulantılar geçeydi iyiydi, var mı bilginiz ne zaman geçiyormuş genel olarak..

canım bende henüz mide bulantıları başlamadı sadece iştahsızlık var bide çabuk acıkıyorum.geçen akşam dondurmadan diksindim sanki okadar.kolayı kahveyi hiç azıma almadım daha aklıma bile gelmiyor.

canım lekelenmem durdu sadece şeffaf bir akıntı var inşallah ta olmaz zaten eşimde yok düğünde geç gelecek :KK43: neyseki şu anda bi sorun yok :)

kızlar bende son günlerde birşey daha oldu...yiyecek birşey gördüğümde ya da kokusunu aldığım zaman resmen ağzım sulanıyor:KK70: ağzı sulanma demişken benim normalde ne meyveye ne limona hiç bişeye ağzım sulanmaz öyle görünce ama sanırısam bebekten resmen ağzımın içindeki salgının artarak çoğaldığını hissediyorum..:)) ilk başlarda utanç verici geldi bana bu durum çok ayıp her gördüğünden isteme derler ya ama ne bileyim şimdi gülüyorum kendi kendime:) annem olur öyle çok yemesen bile tadına bak dedi:KK70: hani tok oluyorum ama tabiri caizse ağzımın sulandığı şeyden bir çatal dahi alsam içim rahatlıyor o hevesim geçiyor:KK70::KK70: doktora sorsam kovar beni heralde:KK70::KK70:

canım aşeriyorsun :KK1: :KK1:

al bende de o kadar canım, ne görsem istiyorum ama şımartmıyorum bebişi:KK66: az önce sormuştum ben de aş ermek bu mu oluyor, tatlı yerken bir anda aklıma gelen tuzlu şeyi çekiyor canım, bu kadar erken aş erilir mi? tecrübeli arkadaşlar paylaşsın bilgilerini :KK66:

kocayı şımart,çocukları şımart valla bıraksınlarda bi 9 ayda biz şımaralım dimi ama :126:

yoğurt zararlı mı bilmiyorum ama,bende ayranı çok içiyorum .süt artık bana kokuyo sanki.

bide ayran zararlımı bilmem ama benim şu arada bir gelen açık pembemsi akıntı rahatsız ediyo :18:

canim ayran tuzlu ise belki carpintiyi falan arttirabilir, cunku gebelikte zaten tansiyon yuksek oluyor normalden bildigim kadariyla...

canım bende henüz mide bulantıları başlamadı sadece iştahsızlık var bide çabuk acıkıyorum.geçen akşam dondurmadan diksindim sanki okadar.kolayı kahveyi hiç azıma almadım daha aklıma bile gelmiyor.

canım lekelenmem durdu sadece şeffaf bir akıntı var inşallah ta olmaz zaten eşimde yok düğünde geç gelecek :KK43: neyseki şu anda bi sorun yok :)

maşallah maşallah:) Allah korusun esirgesin hepimizi ve bebişleri:) bişey olmaz inşş ferah tut kalbini annesi:) herkes için ve kendim için bisürü dua ediyorum

canim ayran tuzlu ise belki carpintiyi falan arttirabilir, cunku gebelikte zaten tansiyon yuksek oluyor normalden bildigim kadariyla...

ayranı tuzlu içmiyorum. gerçi bugün içeyim dedim ama unuttum sonra benim tansiyonum düşüyo galiba hafif sersemlik oluyo baş dönmesi falan.pek bişey yiyemediğimden olabilir canım hiç bişey çekmiyo :KK43: ne güzel bazı arkadaşlar aşeriyomuş bile..

arkadaşlar yiyecek ismi vermeyelim yazmışsınız, tamamen katılıyorum ama bunu sormam lazım.. özel bir durum çünkü, netten çok baktım bulamadım.. ben ocak ayından beri vücudumu hamileliğe hazırlamak için sağlıklı (çok sağlıklı:))) beslenmeye calışıyorum , özellikle hamile oldugumu öğrendikten sonra günde 2-3 bardak ayran içmeye başladım, ama malesef 3- 4 gündür ciddi anlamda rahatsız ediyor, adını duymak istemiyorum.. eşimde kıyamamış gitmiş manda yogurdu almış, çok severim çünkü.. netten baktım zıt görüşler var, kimi diyor doğumu geciktirir, kimi diyor erken doğum yaptırır.. şuan onu yemezsem yoğurt ağzıma süremiyorum.. aranızda tam bilgisi olan var mı, yardımcı olursanız sevinirim..

biri yazmismi nihayet yiyecek ismi vermeyelim diye.cok sukur:))
ben de midesi bulananlardanim.ve acim suan.ama yiyemiyorum.ne kadar cok yogurttan bahsedilmis.canim cekti.ev yapimi yogurdum var.cok guzel olmustu.bir hafta once nasil guzel gelmisti tadi.ama bir haftadir gormek dahi istemiyorum.hatta burda okudukca aklima kokusu geldi ve midem kalkti:KK66:keske haxir yogurdum olsaydi evde:KK43:(
yiyeceklerden bahsetmeme meselesine ben de katiliyorum.cani.cekip bulamayan da olur,midesi bulanan da.bu bir sure olacak sanirim.sonra gececektir.o zaman rahat rahat konusulabilir yiyeceklerden dite dusunuyorum.
ayrica burayi takip etmek ne kadar zor.dun 200 olmustu bugun 240 larda falan sanirim.

canı birşeyler çekip yemek yiyenleri hayranlıkla izliyorum şu anda :KK43:((
mutfağa girmekten bile nefret ediyorum
eşim yemek adı söyleyince direk midem bulanmaya başlıyor eşimde sanki işkence yapıyorum diye dalga geçiyor haklı adam :)))
bence iştahınız açıkken bunu iyi değerlendirin arkadaşlar
1-2 haftaya başlarsınız benim gibi
ama kesinlikle şikayetçi değilim bir arkadaşımız dediği gibi midem bulandıkça sanki bebişim bana sesleniyormuş gibi geliyor anne bak burdayım ben söz seni bırakmayacağım der gibi hissediyorum kendimi
Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah
Allahım hiç bir anayı evlatsız,hiç bir evladı da anasız bırakmasın (Amin)

canı birşeyler çekip yemek yiyenleri hayranlıkla izliyorum şu anda :KK43:((
mutfağa girmekten bile nefret ediyorum
eşim yemek adı söyleyince direk midem bulanmaya başlıyor eşimde sanki işkence yapıyorum diye dalga geçiyor haklı adam :)))
bence iştahınız açıkken bunu iyi değerlendirin arkadaşlar
1-2 haftaya başlarsınız benim gibi
ama kesinlikle şikayetçi değilim bir arkadaşımız dediği gibi midem bulandıkça sanki bebişim bana sesleniyormuş gibi geliyor anne bak burdayım ben söz seni bırakmayacağım der gibi hissediyorum kendimi
Allahım isteyen herkese nasip eder inşallah
Allahım hiç bir anayı evlatsız,hiç bir evladı da anasız bırakmasın (Amin)

amin tatlım...benimde başladı bulantılarım ama çok şiddetli değil..daha öncede deiğim gb zorlanıyorum ama sonra içimi yinede mutluluk kaplıyor:KK70: bu mutluluktan allah kimseyi mahrum bırakmasın inş.. bizleri hepimizi korusun

sevgili şubat annelerii:) iyi geceler hepinize...bol bol güzel güzel uyuyun bebişler yarına kadar daha da büyüsün bize sımsıkı sarılsın kuzucuklar:).. tatlı rüyalar hepimize:)

sizi gidi cenebazlar, okuyamadim da hepsini, bi kac mesaji begendim begendim simdi de selamimi verip cikiyoruuum...
ins hep guzel haberler almak dilegiyle!! opuyorum! :KK54:

X