2014 Şubat Anneleri

güzel anneler:KK70: herkese mmeraba...hangi sayfayı neyi okuyacağımı şaşırdım...bu hafta benmde bulantım oluyor.. önceleri sadece araba tutmuş gb sıcak basıyordu bu sabah baya baya öğürtü yaşadım çok azda acı su çıkardım malum boş mide...doktor olması normal aşırı kusman olursa gel yoksa az az olur onlar dedi...benimde öncesinde daha belirgin kasık agrım vardı şimdi bulantım önüne geçiyor bunun... sizinle paylaşayım..sabah bulantımı bir dilim kepek ekmeği yiyerek kestim.. ama yanında herhngi bir sey yemeden.. daha sonrada midem hafifleyince normal kahvaltı yaptım..şimdilik tok karnına bulantım olmuyor şükür...ama yinede kontorllü az ve sık yiyorum yağlıdan bol baharatlıdan kaçıorum yoksa şişiriyor.. hı unutmadan bide sabah çay yerine süt içiyorum kahvaltıda o da biraz rahatlatıyor gibi...

Kac haftalik hamilesin ne zaman basliyor bulamtilar ortalama acwba ?bende henuz bqslamadi ama zormus gercekten:KK43:

selam kızlar, bende aranıza yeni katıldım babalar gününde öğrtendim süprizi :) 2. bebeğim olacak 22 aylık bir oğlum var :))

Kac haftalik hamilesin ne zaman basliyor bulamtilar ortalama acwba ?bende henuz bqslamadi ama zormus gercekten:KK43:

ben suan altıncı haftadayım bende daha küçüktür bebeğim diordum. doktorum son adet tarihinin ilk gününne göre hafta hesaplayacaksın en doğrusu o dedi...suan beş hafta beş günlük oluyorum canım daha yeni başladı bir iki gündür

ben suan altıncı haftadayım bende daha küçüktür bebeğim diordum. doktorum son adet tarihinin ilk gününne göre hafta hesaplayacaksın en doğrusu o dedi...suan beş hafta beş günlük oluyorum canım daha yeni başladı bir iki gündür

Himm Allah yardimcimiz olsun bakalim nasil bir surec yasayip gorucez hayirlisiyla

güzel anneler:KK70: herkese mmeraba...hangi sayfayı neyi okuyacağımı şaşırdım...bu hafta benmde bulantım oluyor.. önceleri sadece araba tutmuş gb sıcak basıyordu bu sabah baya baya öğürtü yaşadım çok azda acı su çıkardım malum boş mide...doktor olması normal aşırı kusman olursa gel yoksa az az olur onlar dedi...benimde öncesinde daha belirgin kasık agrım vardı şimdi bulantım önüne geçiyor bunun... sizinle paylaşayım..sabah bulantımı bir dilim kepek ekmeği yiyerek kestim.. ama yanında herhngi bir sey yemeden.. daha sonrada midem hafifleyince normal kahvaltı yaptım..şimdilik tok karnına bulantım olmuyor şükür...ama yinede kontorllü az ve sık yiyorum yağlıdan bol baharatlıdan kaçıorum yoksa şişiriyor.. hı unutmadan bide sabah çay yerine süt içiyorum kahvaltıda o da biraz rahatlatıyor gibi...

merhaba duygudeniz tanıstıgıma memnun oldum oncelıkle kasık agrım vardı dıye yazmısssın benımde oluyor bugunlerde ama tam olarak agrı degıl sankı ıgne batması gıbı sancı gıbı arada bır gırıp cıkıyor tam rahımımde yada bana oyle gelıyor. senınkı nasıldı bır sakıncası yoksa ogrenebılır mıyım.bulantıya gelınce sankı yedıkten sonra oluyor bırde acayıp halsızlıgım var. Allahım hepımıze sabırlar versın su endıseyı ve kaybetme korkusunu yasamayalım inşallah.

Merhaba kızlar :KK3: :KK3:
Maşallah hamişler arttıkça yorumlara yetişilmiyor yarım gün girmesem alıp başını gidiyo yetişemiyorum size :KK55:
Birçok kişi aşermeye başlamış :KK53: Ben bırak aşermeyi akşama kadar aç oturuyorum canım hiçbirşey yemek istemiyor iştahım tam takır kuru bakır benim gibi hiçbirşey yiyemeyen var mı? Yoksa sadece ben mi böyleyim? :KK53:

her sabah ve her akşam düzenli olarak nezle oluyorum şaka gibi , ama öğlen saatlerinde normalim ,şu anda ise tek gözümden yaş geliyor :KK1:anlayamadım gitti . Sizlerde de böyle bir durum varmı ?[/QUOT

Ya ben de 3 gündür nezleyim gebelik nezlesi diye bir şey varmış sanırım bizimkisi ondan oluyor :)

hehe benimde burnum tıkanıo
ama biyerde okumuştum burun tıkanması olabiliomuş:KK70:

Zorlaya zorlaya yemek yiyorum sizde de oluyor mu güzel anneler bulantı yok ama yiyemiyorum

benim de biraz iştahım kesildi.
dondurma bile yemiyorum bazen okadar vahim durum
bnim gibi obur biri için:KK70:

ben geldimmmmm......çok şükür kalp atışlarını duyduk canlarım...her şey yolunda.darısı sizlere olsunnnnn:KK16::KK16::KK16:

ama progesteron verdi...rahim çevresinde cok az bi kan var dedi...seni korkutmasın dedi.yine de tedbir amaçlı verdi...günde bi tane yatmadan önce...:KK34:

ayrıca folik asite devam....yine aynısını verdi.folidoce....
hadş hayırlı olsun darısı başımaa
o küçük kanamayı üstten bakarak mı gördü acaba?

Kızlar yorum yapin lütfen bugün ilk muayeneme gittim sat.ima göre 6+5 teyim doktor son adet tarihini yanlış hatırlıyor olabilir misin, adet gecikmesi 2 hafta mi oldu gibi şaşkınlık ifadeleri kullandı.5 gün gectiginde ki hcg degerim 880di bunu da az gördü ama hiç açıklama yapmadı. Bende kalp atisini duyacağım heyecanıyla saskin gibi soru bile sormadım. Sadece şimdi ne kadarlık gözüktugunu sordum 5 gibi dedi ultrason sonucundan da bişey anlamiyorum
sen öyle hesaplıosun ama 32 günde bir adet görüyorsan 6 haftlalık olabilirsin
kaldıki geç döllenmede oabilir
doktorun bence seni boşuna endişelendirmiş

Kızlar tam mevsiminde hamile kaldım sanırım (Allahın izniyle)sevdiğim meyveler zamanı önümde koca bi tabak ama neler olduğunu söylemiyorum. Ama birisi portakal suyumu dedi:KK43:(

evet meyveler çok güzel
kışın ne yicektik dimi ama

kızlar merhaba bendede ilk başlarda kasık ağrısı olmuştu ama şuan yok

benimkide azaldı ama arada gene oluo

ben 6. hafta içindeyim ara ara kasık kırampları ve baatmalar oluyo. arada bide pembemsi akıntım oluyo ama devam etmiyo.yinede endişeleniyorum.pazartesi ye randevu alıcam inşallah her şey yolundadır...

çok hızlısınız kızlar yorumlara yetişilmiyor ben de günlük 1 saatlik yürüyüşüme çıkıyorum akşama okurum artık beril14 belki karşılaşırız sultanbeyli yolllarında :))))))))

arkadaşlar yiyecek ismi vermeyelim yazmışsınız, tamamen katılıyorum ama bunu sormam lazım.. özel bir durum çünkü, netten çok baktım bulamadım.. ben ocak ayından beri vücudumu hamileliğe hazırlamak için sağlıklı (çok sağlıklı:))) beslenmeye calışıyorum , özellikle hamile oldugumu öğrendikten sonra günde 2-3 bardak ayran içmeye başladım, ama malesef 3- 4 gündür ciddi anlamda rahatsız ediyor, adını duymak istemiyorum.. eşimde kıyamamış gitmiş manda yogurdu almış, çok severim çünkü.. netten baktım zıt görüşler var, kimi diyor doğumu geciktirir, kimi diyor erken doğum yaptırır.. şuan onu yemezsem yoğurt ağzıma süremiyorum.. aranızda tam bilgisi olan var mı, yardımcı olursanız sevinirim..

bugün ayakta olduğumdan fazla uyudum herhalde : ) sürekli etimeke talimim zaten midem çok bulanınca sade midem bulanmayınca üzerine krem peynirle yiyorum.

vücutlarımız hormonlara alışma evresinde herhalde, suyu da bol tüketmek lazımmış ama ben de çok fazla su içemiyorum baş ağrısı yapıyor o da.

sıvı tüketiminde çeşitleri baya kısıtladım, özellikle gazlı içecekler tamamen çıktı hayatımdan. kahvesiz nasıl geçecek diye düşünüyordum şimdi canım onu da istemiyor. içecek olarak su dışında başka neler içiyor herkes??

bugün ayakta olduğumdan fazla uyudum herhalde : ) sürekli etimeke talimim zaten midem çok bulanınca sade midem bulanmayınca üzerine krem peynirle yiyorum.

vücutlarımız hormonlara alışma evresinde herhalde, suyu da bol tüketmek lazımmış ama ben de çok fazla su içemiyorum baş ağrısı yapıyor o da.

sıvı tüketiminde çeşitleri baya kısıtladım, özellikle gazlı içecekler tamamen çıktı hayatımdan. kahvesiz nasıl geçecek diye düşünüyordum şimdi canım onu da istemiyor. içecek olarak su dışında başka neler içiyor herkes??

sut:KK53::KK53::KK53:

arkadaşlar yiyecek ismi vermeyelim yazmışsınız, tamamen katılıyorum ama bunu sormam lazım.. özel bir durum çünkü, netten çok baktım bulamadım.. ben ocak ayından beri vücudumu hamileliğe hazırlamak için sağlıklı (çok sağlıklı:))) beslenmeye calışıyorum , özellikle hamile oldugumu öğrendikten sonra günde 2-3 bardak ayran içmeye başladım, ama malesef 3- 4 gündür ciddi anlamda rahatsız ediyor, adını duymak istemiyorum.. eşimde kıyamamış gitmiş manda yogurdu almış, çok severim çünkü.. netten baktım zıt görüşler var, kimi diyor doğumu geciktirir, kimi diyor erken doğum yaptırır.. şuan onu yemezsem yoğurt ağzıma süremiyorum.. aranızda tam bilgisi olan var mı, yardımcı olursanız sevinirim..

Merhaba berilcim,
yerinde olsam doktora danışırdım bir sakıncası varsa zaten sana söyleyecektir. Ha eğer ki sakıncası varsa da, marketlerde daha koyu kıvamlı ev tipi yoğurtlar falan da oluyor ya da süzme yoğurt olabilir belki. belki ayranı sürekli içtiğin için psikolojik olarak da gıcık gelmiş olabilir, alternatifleri dene bakalım nasıl olacak. Mesela benim de canım soğuk çorba istiyor yapmayı bilsem bir de sürekli yorgun olmasam yapmak istiyorum : ))))

ben geçen gün yarım kilo yemişimdir belki daha fazla eşim almış benim de hiç aklıma gelmedi kötü bişey olabileceği yoğurt sonuçta ne olabilir ki? doktora gidince ben de bi sorayım bakalım :26:

X