her sabah ve her akşam düzenli olarak nezle oluyorum şaka gibi , ama öğlen saatlerinde normalim ,şu anda ise tek gözümden yaş geliyor anlayamadım gitti . Sizlerde de böyle bir durum varmı ?[/QUOT
Ya ben de 3 gündür nezleyim gebelik nezlesi diye bir şey varmış sanırım bizimkisi ondan oluyor :)
hehe benimde burnum tıkanıo
ama biyerde okumuştum burun tıkanması olabiliomuş
Zorlaya zorlaya yemek yiyorum sizde de oluyor mu güzel anneler bulantı yok ama yiyemiyorum
benim de biraz iştahım kesildi.
dondurma bile yemiyorum bazen okadar vahim durum
bnim gibi obur biri için
ben geldimmmmm......çok şükür kalp atışlarını duyduk canlarım...her şey yolunda.darısı sizlere olsunnnnn
ama progesteron verdi...rahim çevresinde cok az bi kan var dedi...seni korkutmasın dedi.yine de tedbir amaçlı verdi...günde bi tane yatmadan önce...
ayrıca folik asite devam....yine aynısını verdi.folidoce....
hadş hayırlı olsun darısı başımaa
o küçük kanamayı üstten bakarak mı gördü acaba?
Kızlar yorum yapin lütfen bugün ilk muayeneme gittim sat.ima göre 6+5 teyim doktor son adet tarihini yanlış hatırlıyor olabilir misin, adet gecikmesi 2 hafta mi oldu gibi şaşkınlık ifadeleri kullandı.5 gün gectiginde ki hcg degerim 880di bunu da az gördü ama hiç açıklama yapmadı. Bende kalp atisini duyacağım heyecanıyla saskin gibi soru bile sormadım. Sadece şimdi ne kadarlık gözüktugunu sordum 5 gibi dedi ultrason sonucundan da bişey anlamiyorum
sen öyle hesaplıosun ama 32 günde bir adet görüyorsan 6 haftlalık olabilirsin
kaldıki geç döllenmede oabilir
doktorun bence seni boşuna endişelendirmiş
Kızlar tam mevsiminde hamile kaldım sanırım (Allahın izniyle)sevdiğim meyveler zamanı önümde koca bi tabak ama neler olduğunu söylemiyorum. Ama birisi portakal suyumu dedi
(
evet meyveler çok güzel
kışın ne yicektik dimi ama
kızlar merhaba bendede ilk başlarda kasık ağrısı olmuştu ama şuan yok
benimkide azaldı ama arada gene oluo