2014 Seçim Sonuçları

Biz ne yaparsak yapalım halkımız bize oy veriyor hissiyatını oluşturdunuz adamlarda resmen.......bu mentaliteyle Türkiye düzlüğe mi çıkacak
 
birileri paraları bizde burda birbirimizi yemeye devam ediyoruz
karın tokluğuna gidip oy veriyoruz hay maşallah halimize
onlar yesin biz kokusuna ekmek banarız diyerek hem de
ne bol gönüllü insanlarmışız rızkımızı zengine hibe etmeye koştuk... :KK31:
 
Burada yapılan ima ve kastedilenler bellidir.Allahtan korkusu yok kişinin ya bu nasıl bir ithamdır sen kime hırsız diyorsun o dönemlerden bugüne nasıl gelindi!Eğer farklı bir dönem kastedilseydi sizin dediğiniz gibi belirtilirdi özellikle.Belirtilmeden Cumhuriyet dönemi deniliyorsa burada kastedilen dönem bellidir.

Böyle bir ima yapmamıştır bence. Zaten Atatürk Cumhuriyet dönemi başbakanı bile değil. Açıkçası iftira atmak olmasın diye isim veremiyorum ama bazı dönemlerde bazı başbakanlar için çaldı çırptı denilmişti bence onları kastetmiştir.
 
evet bende fark ettim bana göre devlet kurumunda çalışan insanlar akp ye oy veriyorlar maaşımızı onlar ödüyo diye ve tabiki kendi büyük büyük büyük çevresindeki insanlar da öyle.millet yapılan yolsuzluklara tapelere bakmıyor.bizi kim daha iyi yönetir diye bakıyor.çalıyor ama işte yapıyor diyorlar.ama ilerisini hiç düşünmüyorlar.olan da bize oluyo:KK53::KK53:

bizimkiler neye göre vermiş bilmem
antalya ve ankaradaki akrabalar chpye vermiş
istanbuldakiler akpye vermiş
kayseri ve maraştakiler de akp mhp karışık vermiş

biraz da adaya göre vermişler gibi geldi bana
bilemiyorum
ama memurlukla ne ilgisi varki
kim gelse o maaş ödenecek zaten
 
Kırdıysam kusura bakmayın ama olmayan bi şeyi nasıl satsin demenize de ben cok kırıldım. Bu ülkede satılan onca şey belgeli kayitliyken nasil inkâr edilir?


yo est takıldım sadece..
valla şimdi o satılan şeyler meselesi uzun anlat anlat bitmez..
zaten eski hükümetlere baktığım zaman da bir sürü satılmış şey görüyorum..
tabi Atatürk döneminden sonrasını kast ediyorum..

 
bırak mercani. hırsını bana saldırarak almaya çalışıyor. hiç bilmeyen biri bile google a cumhuriyet dönemi ne demek yazsa benim dediğimi bulur. şu günde şu attığı iftirayı ben allaha havale ettim.

k.i.b butonunu kullan abla uğraşma.
 
Benim anlayamadığım bi çok ilde mhp de oy patlaması yaşanmış chp yi sollamış olmasına rağmen genele vurulduğunda chp nin çok altında kalmış görünüyor bu işte bi gariplik var :KK37:
 
sen de kendi mesajına bakarsan neden söylediğimi anlarsın. ağza alınmayacak hakaretler ettin. halbuki düzgün bir şekiilde anlatabilirdin. o zaman ben, demek ki bu insanları yanlış tanımışım derdim. ama bir olup her zaman yapılanı, ezmeyi tercih ettin.
şu sitede tartışsam bile arkasından helallik isteyen biriyim. bir de seninle yazışmışlığımız vardı. bu kadar sert bir muameleyi haketmedim..

Ağza alınmayacak hakaretler mi:44:
Alıntılar mısın o mesajlarımı.
 
Ben en çok salı günü dershanedeki öğretmenlerin suratını çok merak ediyorum :KK1: Herkes RTE için AKP kazansın istiyor ben de hocalarımın suratını görmek için :KK1:
 
Biz ne yaparsak yapalım halkımız bize oy veriyor hissiyatını oluşturdunuz adamlarda resmen.......bu mentaliteyle Türkiye düzlüğe mi çıkacak

:KK9::KK9::KK9::KK9::KK9::KK9: ben zaten diyorum ne çıkarsa çıksın videoda çıksa farketmez gene oy verilir mağlesef :KK31:
 
Aus adana'yı paylaşabilirmisin milliyete göre akp öne geçti hürriyte göre mhp hala önde :44:
böyle bi çekişme olamaz yahuu :KK23:
 
X