Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Arkadaşın avukatlığını yapmak gibi olacak ama Cumhuriyet dönemi denilince benim aklıma İsmet İnönü'den Erdoğan'a kadar olan dönem geliyor. Belki tarihçiler için farklıdır bilemem ama çoğu insan için benim dediğim dönem Cumhuriyet dönemi sayılır.
evet senin ki nasıl seçimse benim ki de seçim. o zaman öyle olmak istiyordum, şimdi böyle.. bu kimseyi ilgilendirmemeli.. seçimlerimden, kararlarımdan dolayı kimse beni yargılayamaz..
o benim izmir hakkındaki izlenimimdi. kimseye iftira atmadım. iftirayı allahtan kormazlar atar. netseki burada herşey kayıtlı..
antalyada akp mi önde gidiyo
chp lilerin çoğu öyle canım ataürk çüyüz diyorlar bi komşumuz var ölesiye savunuyor atürk ün hayatı anlat dedim böyleee baktı kaldı atürk ü hepimiz seviyoruz yaptıklarınıda biliyoruz onun gibi biri gelemez ama maalesef yok artık ben chp de yerini doldurcak bir politikacı görmedim daha
Burada yapılan ima ve kastedilenler bellidir.Allahtan korkusu yok kişinin ya bu nasıl bir ithamdır sen kime hırsız diyorsun o dönemlerden bugüne nasıl gelindi!Eğer farklı bir dönem kastedilseydi sizin dediğiniz gibi belirtilirdi özellikle.Belirtilmeden Cumhuriyet dönemi deniliyorsa burada kastedilen dönem bellidir.Arkadaşın avukatlığını yapmak gibi olacak ama Cumhuriyet dönemi denilince benim aklıma İsmet İnönü'den Erdoğan'a kadar olan dönem geliyor. Belki tarihçiler için farklıdır bilemem ama çoğu insan için benim dediğim dönem Cumhuriyet dönemi sayılır.
eskişehir noldu acaba merak ettim
chp lilerin çoğu öyle canım ataürk çüyüz diyorlar bi komşumuz var ölesiye savunuyor atürk ün hayatı anlat dedim böyleee baktı kaldı atürk ü hepimiz seviyoruz yaptıklarınıda biliyoruz onun gibi biri gelemez ama maalesef yok artık ben chp de yerini doldurcak bir politikacı görmedim daha
bana yalancı dediniz çok darıldım size
her ikş tarafta yapıyor bunu ve insan dayanamıyor gerçekten,
sanal alemde de sinir olunabiliyormuş ya bir yaşıma daha girdim valla
Üsküdarımı Akp aldı mı ? ilçelerdeki durumu nasıl?
chp 39 a 42 önde
bizim bütün aile farklı partilere oy vermiş
akp de var chp de mhp de
sonuçlar da geçen seçime göre aynı oldu sanki
evet senin ki nasıl seçimse benim ki de seçim. o zaman öyle olmak istiyordum, şimdi böyle.. bu kimseyi ilgilendirmemeli.. seçimlerimden, kararlarımdan dolayı kimse beni yargılayamaz..
o benim izmir hakkındaki izlenimimdi. kimseye iftira atmadım. iftirayı allahtan kormazlar atar. netseki burada herşey kayıtlı..
Attın yolcu..Bu söylendiğinde de "sen niye alındın, tanıdık mı geldi?" diye bir ithamda bulundun.
İzmir insanı senin söylediğini yapacak en son kitledir.
Bunu ne amaçla yaptın bilmiyorum ama bu bildiğin bir ile ve insanına çamur atmaktır.
Kastamonuyu mhp almış galiba
ben netten takip ediyorum austa paylaştı zaten akp önde gözüküyor
Kastamonuyu mhp almış galiba