2014 Seçim Sonuçları

Ben en çok salı günü dershanedeki öğretmenlerin suratını çok merak ediyorum :KK1: Herkes RTE için AKP kazansın istiyor ben de hocalarımın suratını görmek için :KK1:

ben de yarın akşamı bekliyorum.özel bir sebepten:KK1:
 
Bi İstanbul ve Ankara mı bu oranları alt üst etti diyosun yani?

Bir İstanbul ile Ankara mı?

Türkiye'nin nüfus oranlarından haberiniz mi yok acaba?:KK53:

5 seçmenden biri İstanbul'da oy kullanıyor. Ankara koca şehir. 2 büyükşehir.

Altında ne arıyorsunuz anlayamadım:44:
 
Son düzenleme:
Avukatlk etms gibi olmayim ama soylemeden edemicem.tarihcisinz guyya cumhuriyet doneminin ne oldgunu secim heyecaniyla unuttunz herhal.1923~günümüz. .arkadas cumhuriyet tarihinden bugune demek istedi.ama dedgm gibi hirs size ofke kontrolunuzu yitirmenze neden olmus.bu kadar tehditvari konusmanz cok komik olmuş kendnizi gosterme cabasi mi ne bilemedm..

Tarihte Cumhuriyet dönemi "Atatürk dönemi" ni tanımlarken kullanılır. Yani Cumhuriyetin kurulduğu ilk yıllardan bahsedilirken "cumhuriyet dönemi" denir.

Bunu tarihçi olmayanlar da bilir aslında.
 
Seçim sonuçları açıklanmadan önce hatta yayınlanmadan önce sandıklar bile yeni açılmaya başladığında doğuda bir şehirin sürpriz yapacağını söylemiştiniz ki daha çok azı açılmıştı Doğu bile olsa ama gördüğünüz gibi Bdp hakim doğuya ezbere yazmış olmak için yazıyorsunuz bazı şeyleri ortada daha belli birşey yokken. Şu anda herkesin öngördüğü şeyleri sanki tek siz düşünmüşsünüz gibi bakın yazın bunu bir kenara deyip sonra da bakın benim dediim çıktı demek için yazmakta kendinizi üstün göstermenin çabası ama herkes farkında olubileceklerin zaten. Olmayablir de.

Yahu hem ezbere olarak siz yaziyorsunuz hemde kalkmis karsidakine iftira ediyorsunuz:)))

Benim buradan söylememe gerek yok yazin nete cikar dogu da AKP nin süpriz yaptigi sehir diye:)))

Yada Aus tan rica edin koyar:))

Bu nedir arkadas ya...Bari kendi yaptiginiz seyleri karsi taraf yapiyormus gibi göstererek komik duruma düsmeyin :)))
 
Cok yaniliyorsunuz Mune, Baykal ile karsi karsiya geldiginde evet Baykal i gönderip Sarigül ü yerine getirmek vardi ama son zamanlarda CHP nin genelbaska degisikligi yapmak gibi bir düsüncesi yoktu..

Kilicdaroglu nun bu son secimde diger partilerden transfer adaylar almasi CHP icinde muhalif bir görüs olusturdu hemde oldukca büyük cocunlukta..

Akabinde cemaatle yakinlik kurmasi iyice körükledi..

Sarigül düsüncesi Kilicdaroglu taraftarlarinin secimi olacak ama muhalifler Sarigülü de istemeyecek..

Zira muhalifler zaten Sarigül ün Istanbul adayliginida istememisti..

Bekleyip görün...Ayrica bunlar benim secimden önce, olasi secim sonuclarina göre yaptigim arastirmalardan edindigim intibadir..

Yılmaz Büyükerşen, hürriyet.com.tr’ye yaptığı açıklamada “Sandıkların yüzde 15’i açıldı. Bu sonuçlara göre bizim oyumuz yüzde 52,07, Ak Parti’nin adayı ise yüzde 35 oy almış görünüyor. Çok sayıda sandığın bulunduğu 9 büyük mahallede ve adliyede elektrikler yok. Elektrik dağıtım şirket cevap vermiyor.

Tutanaklar tutulup imza altına alınamıyor. Gültepe'de bulunan Salih Zeki Lisesi'nde bir kişi, oy pusulası dolu çuvalı kaçırmaya çalışırken yakalandı. Bu kişi bir odada tutuluyor, avukatlar gerekli işlemleri yapıyor. Halk ayakta, herkes balkonlarda, tencere tava çalıyor” dedi.

Eskişehir’de toplam seçmen sayısı 602.341. İl genelinde oy kullanılan sandık sayısı ise 2.236.

OYLAR FENER IŞIĞINDA SAYILDI
Bu arada GAZİANTEP’te, oy kullanma işlemlerinin tamamlanmasının ardından, şiddetli fırtına yüzünden tellerin kopması nedeniyle elektrik kesintisi yaşanan bazı okullarda, oy sayımı ışıldak ve el feneri ışığında yapıldı.

Gaziantep’te 07.00’de başlayan oy kullanma işlemi saat 16.00’da sona erdi. Oy kullanma işleminden sonra sayımına başlayan görevliler havanını kararmasıyla birlikte elektrik olmaması nedeniyle zor anlar yaşadı. Görevliler sıraların üzerine koydukları el fenerleri, ışıldak ve lüks gibi aletlerin ışığından yararlanarak oyları saymaya çalıştı. Kentin birçok noktasında elektriklerin kesik olmasından dolayı oy sayım işleminde gecikme yaşandığı bildirildi. (DHA-Eyyüp BURUN-Mehmet BULUT)

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/26118403.asp

Salih Zeki de mi yakalanmış vay vay.. Bizim haricimizde çou yerde elektirik kesikti zaten ya en yapacaklarını şaşırdılar yani. Neyse sonuç olarak yine alındı Eskişehir. Burada çok emin konuşup bu sefer büyükerşen alamaz diyenler vardı oylama da bitsinde bakalım.
 
Avukatlk etms gibi olmayim ama soylemeden edemicem.tarihcisinz guyya cumhuriyet doneminin ne oldgunu secim heyecaniyla unuttunz herhal.1923~günümüz. .arkadas cumhuriyet tarihinden bugune demek istedi.ama dedgm gibi hirs size ofke kontrolunuzu yitirmenze neden olmus.bu kadar tehditvari konusmanz cok komik olmuş kendnizi gosterme cabasi mi ne bilemedm..
arkadaşınızın ağzı yok galiba avukatcıklar olarak bir bir türediniz.evet o dönem budur yazdığınız gibi ama kastedilen belli değil mi?Eğer belirtmeden Cum. dön.dersem ne anlarsınız.İnsanları APTAL YERİNE KOYMAYIN.Kastedilen hırsızlıkla itham edilen ortadadır.Ben yapılan ithama dayanamadım yazdım da sakın sen kendini gösteriyor olmayasın yırtık dondan çıkar gibi çıktın zira
 
Son düzenleme:
bende seni merak ettim simon hiç rengini belli etmedin. ne yazacağımı bilemedim şimdi. söylemezsen sen bilirsin deyim affına sığınarak

ben topbaş a verdim istanbul da büyükşehir için
diğer ikisine de chpye bastım

zaten sabah söyledim kararsız olduğumu ve adaya göre vereceğimi
sarıgülü hiç beğenmiyorum çünkü muharrem ince olsaydı ona verecektim

hayırlısı olsun ne diyelim
ben genel seçime göre vermedim ama genelde oyum başka olacak
 
CHP ile MHP ciddi bir ittifak içindeydi Mhp nin güçlü olduğu yerlerde Chp ya aday göstermedi, yada ciddi adaylar çıkarmadı, Chp de aynı şeyi yaptı. bu ittifak olamsaydı Mhp bu oranları görürmüydü bilmem.

Bu dediğiniz belki doğru olabilir ama sorumun cevabı bu değil, neden bu oranları gördü demiyorum nasıl oluyor da genele vurulunca bu kadar orantısızlık oldu onu anlamaya çalışıyorum ayrıca mhp nin chp nin desteği olmadan bu kadar da aciz bir parti olduğunu da düşünmüyorum. Bahçelinin yerine daha yeterli bir lider gelse işlerin çok değişeceğine inanıyorum.
 
fuatavni

Erdogan rejimini yıkma savası daha yeni baslamıstır diyor

Ne savası ya huzur istiyoruz huzur :KK14:
 
Yahu hem ezbere olarak siz yaziyorsunuz hemde kalkmis karsidakine iftira ediyorsunuz:)))

Benim buradan söylememe gerek yok yazin nete cikar dogu da AKP nin süpriz yaptigi sehir diye:)))

Yada Aus tan rica edin koyar:))

Bu nedir arkadas ya...Bari kendi yaptiginiz seyleri karsi taraf yapiyormus gibi göstererek komik duruma düsmeyin :)))

o zaman açıklanmadan yazsaydınız karşılaştırabilirdik ve söylediğinizin doğru olup olmadığını değerlendirebilirdik belli olan sonuçlardan bir ili benim dediğim o ildi demek kolay. Seçim yasağı kalktığında bile doğuda daha çok az sandık açılmıştı üzerinden bir sonuç çıkaramayacak kadar yani meğer siz ne kadar öngörülüymüşsünüz haberimiz yokmuş. Sarıgül konusunda da aynı şeyi yapıyorsunuz işte herkesin az çok zaten tahmin ettiği birşeyi bir tek siz ortaya atmış düşünmüşsünüz gibi yazın bir kenara diyorsunuz. Mune de bu anlamda zaten size cevap verdi. Herşeyde bilgim var, istihbaratım var diyorsunuz ya komik oluyor.
 
:KK52:Sagolasin Medcezir.. Ben de bunlar nereye kayboldu diyordumm... Gerci bugun fazla katilamayacagim bu guzel muhabbetlere... Ise gitme saatim geliyor, hazirlanmam lazim..:KK43:
 
X