- Konu Sahibi anonnnnnnnnniiiimmmm
AmiiiinnnnAy inşAllah gerçekten Allah bize mutluluktan ağlamayı nasip etsin rabbim isteyen herkese versin Aminnn![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
AmiiiinnnnAy inşAllah gerçekten Allah bize mutluluktan ağlamayı nasip etsin rabbim isteyen herkese versin Aminnn![]()
Benimde aynısı oldu reglim 10 gün geçti bugün kan verdim beta 100 çıktı çok şaşkınım inşallah sağlıklıdırKadının adet günü 17 Aralıkmış
14 Aralık kan vermiş negatif
20 Aralık kan vermiş negatif
31 Ocak kan vermiş 542
Geç döllenme olmuş yani olabiliyormuş böyle şeyler inşAllah bizim de olur
Amiiiinnnn
İnşAllah belirtileriniz nelerdi ya da idrar testlerinde pozitif gördünüz mü ?Benimde aynısı oldu reglim 10 gün geçti bugün kan verdim beta 100 çıktı çok şaşkınım inşallah sağlıklıdır
Evet pozitif gördüğüm gün kan tahlili yaptırdım duygusallık vardı çok fazla birazda kasık ağrısı başka bir belirti yoktuİnşAllah belirtileriniz nelerdi ya da idrar testlerinde pozitif gördünüz mü ?
İnşAllah öyle güzel haberi bizde alırızEvet pozitif gördüğüm gün kan tahlili yaptırdım duygusallık vardı çok fazla birazda kasık ağrısı başka bir belirti yoktu
10 gün geçmiş son kan testinden.Merhaba 14 ocakta beta negatifti 20 ocakta negatifti dün yaptırdığım kan sonucum 542 çıktı ikiz olma ihtimali yüksek mi? Bilgisi olan bilgi verebilir mi? Birde kasık ağrısı olması ara ara sert bir sancı şeklinde vuruyor bu doğal mı?
İnşallah en sağlıklı şekilde güzel bir haber alırsınızİnşAllah öyle güzel haberi bizde alırız
Amin inşAllah 2 gündür yemek yerken yemeğin yarısında midem bulanıyorİnşallah en sağlıklı şekilde güzel bir haber alırsınızdaha öncesinde boş gebelik geçirdim bende tedirginim inşallah sağlıklı bir gebeliktir
![]()
Amin inşAllah hayırlı haberler alırızİnşallah en sağlıklı şekilde güzel bir haber alırsınızdaha öncesinde boş gebelik geçirdim bende tedirginim inşallah sağlıklı bir gebeliktir
![]()
Amin inşAllah hayırlı haberler alırsın2 yıldır deniyoruz benimde gecikmenin 3. Günü daha demin pembe akıntı geldi inşallah adet olmambana da dua edin lütfen
Maalesef hasta oldumAmin inşAllah hayırlı haberler alırsın
Aynı durumdayım inşAllah önümüzdeki ay hayırlısı ile güzel haber alırızMaalesef hasta oldum
aynı durum bende de var şuan 21 aralık son adet tarihim 13 ocakta beta negatifti adetim 10 gün gecikti hastaneye gittim boş veya dış gebelik olabilir kese görünmüyo dediler test yaptım 1200 küsür çıktı sonra 2 kat arttı hep şuan 4000 küsür 2 gün sonra gidicem muayene olmaya keseyi görürüm inşallah10 günde 540 çıkınca 1.5 aylık dediler ama 10 gün önce verdiğim negatifti o yüzden şaşırdım