- 28 Mart 2013
- 12.828
- 17.334
- 498
Kizlar cnn turk te simdi soyledi bir akp li oylari calarken yakalanmis arada elektrik gidip geliyormus
Al iste
![KK14 :ssz: :ssz:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk14.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kizlar cnn turk te simdi soyledi bir akp li oylari calarken yakalanmis arada elektrik gidip geliyormus
üzülme canım,takma kafana.Allah herkesin kalbine göre versin inşallah![]()
İnşallah canımm yukarı da Allah var o görüyor biliyor. İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın. Herkes alır. Bu kadar fanatikleşmeyi, bir kişi yüzünde insanlara beddua etmeyi bu kadar sevinerek eğlenerek dalga geçebilmeyi anlamıyorum insanlıktan nasip almış olmak lazım. Ama Allah hiçbir zaman kimsenin emeğini yerde koymaz er ya da geç yerine gelir benim bu zamana kadar emek verip kazanamadığım hiçbirşey olmadı önce Allah'a sonra emeğime güvendim kazandım çok şükür. Bu da başbakanın yarattığı birşey değil mi zaten insanlarıo birbirine öyle düşman etti ki öyle ötekileştirdi ki insanlarda ona dönüşmeye başladı. Şaşırmamamız lazım boşverr..
Cidden benim de keyfim kaçtı..O şahsı az buçuk biliyorduk, daha net öğrenmiş olduk.
Kpss yüzünden, atanamamaktan canına kıymış insanlar var ya..
Gerçekten böyle insanlarla aynı atmosferde nefes almaktan utanç duyuyorum.
Küfürü de hakaret anlamında yazdım Mune. Kafam bedduada kaldı ne yazdığımi bilmiyorum pek.Hakaret ederseniz de banlanıyorsunuz, mesela şu anda bu topikte hakaretler edilmiş, onlara gereken yapılacak.
Polemiğe girerseniz bizi ilgilendirmez dedik, hakaret serbest demedik.
Üslup benim üslubum değil yalnız. Biz ezildik horlandık diye ezilmiş edebiyatı yapanların üslubu. Ben kalkıp da bu insanlara ezilmişler demiyorum. Kendini böyle niteleyen insanlardan bahsediyorum.
İnan diktatör görmemişsin Hala diktatör diyebiliyorsanız o sizin bileceğiniz iş elbette. Ben kimin çalıştığına ülkeme ne kattığına bakarım.
Uzme kendini
Onlar alismis yolsuzluga,harama,torpile hakkiyla kaxanana tahammul edemiyorlarvhemen cikiyor gercek yuzleri
Eskişehir'de elektrik kesintisi sırasında bir oy sandığının kaçırılmaya çalışıldığı ve polis çağırıldığını söylüyor Yılmaz büyükerşen
He he tutuşmuş:) yavaş kazansın mansur yavaş, bundan belki 10 sene sonra yavaş yavaş
madem çeçensiniz anayasamıza saçmalık diyorsunuz neden halen türkiyede yaşıyorsunuz?
Flash tv.ye göre %47 ile Mahmut Tuncer önde.![]()
melih gökçek sandık müşahitlerini değiştirmiş
elektirk kesintileri olmuşy yine nerde olduğunu bilmiyorum ama![]()
Lafa değil, icraata bakarsınız dimi)