2014 Seçim Sonuçları

üzülme canım,takma kafana.Allah herkesin kalbine göre versin inşallah:KK19:

İnşallah canımm yukarı da Allah var o görüyor biliyor. İnşallah emeklerinin karşılığını alırsın. Herkes alır. Bu kadar fanatikleşmeyi, bir kişi yüzünde insanlara beddua etmeyi bu kadar sevinerek eğlenerek dalga geçebilmeyi anlamıyorum insanlıktan nasip almış olmak lazım. Ama Allah hiçbir zaman kimsenin emeğini yerde koymaz er ya da geç yerine gelir benim bu zamana kadar emek verip kazanamadığım hiçbirşey olmadı önce Allah'a sonra emeğime güvendim kazandım çok şükür. Bu da başbakanın yarattığı birşey değil mi zaten insanlarıo birbirine öyle düşman etti ki öyle ötekileştirdi ki insanlarda ona dönüşmeye başladı. Şaşırmamamız lazım boşverr..

Cidden benim de keyfim kaçtı..O şahsı az buçuk biliyorduk, daha net öğrenmiş olduk.
Kpss yüzünden, atanamamaktan canına kıymış insanlar var ya..

Gerçekten böyle insanlarla aynı atmosferde nefes almaktan utanç duyuyorum.

Allah hepinizden razı olsun,biraz daha iyiyim.Ne hale geldik,böylece gördük aslında.
 
Ne kadar seviyesiz laflar olmus öyle:eek: keser doner sap doner gun gelir devran döner demişler o soylenen laflar bigün soyleyeni bulsun insallah. Kalp kirmak ne kolay olmus ya hemde ne icin.
 
Bugün bazı illerde elektrik kesintileri yaşanması çok manidar gerçekten.
 
Hakaret ederseniz de banlanıyorsunuz, mesela şu anda bu topikte hakaretler edilmiş, onlara gereken yapılacak.

Polemiğe girerseniz bizi ilgilendirmez dedik, hakaret serbest demedik.
Küfürü de hakaret anlamında yazdım Mune. Kafam bedduada kaldı ne yazdığımi bilmiyorum pek.
 
Üslup benim üslubum değil yalnız. Biz ezildik horlandık diye ezilmiş edebiyatı yapanların üslubu. Ben kalkıp da bu insanlara ezilmişler demiyorum. Kendini böyle niteleyen insanlardan bahsediyorum.

"Ezilmiş halkın kendini bir gücün parçası gibi hissetme çabasından başka bir şey değil bu sonuçlar. Sadece acıyorum bu acizliğe." bunlar sizin yazdıklarınız değil mi kimsenin kendisini ezilmiş gördüğü yok ki nerden çıkıyor bunlar. AKP ye oy veren insanlar bu ülkenin vatandaşı vee gayet aklı başında, sağduyulu insanlar
 
melih gökçek sandık müşahitlerini değiştirmiş:KK14:

elektirk kesintileri olmuşy yine nerde olduğunu bilmiyorum ama :KK19:
 
Şuana kadar baya çelişmeli gitti oylar. Bu beni sevindirdi. Şuan akp alsa da genel seçimde bu durumun değişeceğini düşünüyorum .
Ayrıca beddua döner dolaşır sahibini bulurmuş. İnsanlar kendini paralıyor bi yerlere gelebilmek için yazık gerçekten yazık...
 
Eskişehir'de elektrik kesintisi sırasında bir oy sandığının kaçırılmaya çalışıldığı ve polis çağırıldığını söylüyor Yılmaz büyükerşen

Hadi yaa dedim ya parkon burada elektirikler gitti diye eşimin öğrencileri yazdı. Başlarında bekliyorlarmış yaa. İnanamıyorum gerçekten bunların yapılabildiğine. Sandığa oturduk diyordu öğrenciler. Burada endişe yaratan büyükşehirin gitmesinden çok Tepebaşı belediye Ak partinindi orası gitti o yüzden yapıyorlar akp izi kalmadı Eskişehir'de yani en son öyleydi.
 
Eskişehir Bld Bşk Yılmaz Büyükerşen: Elektriği dağıtan şirkete kesintinin sebebini sorduk. Cevap yok
 
madem çeçensiniz anayasamıza saçmalık diyorsunuz neden halen türkiyede yaşıyorsunuz?

Ay alkis yav. Ben de cerkesim biz de cerkesiz anne tarafim ama izmirliyiz Ataturk bizim de atamiz der ananem gogsunu gere gere bu ulke bize kapilarini acmis nimetlerini kardesligini sunmus simdi ona sirtimi cevirmem ben :)

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
X