2014 Seçim Sonuçları

AKP Gaziantep te baya bi önde. Orda da elektrikler gitti. Ne yani bu da mı manidar.
 
ebedi mutlulugun mesajı hiç hoş deyil ,asla tasvip etmiyorum .. :26:

ama bunu tüm arkadaşlar böyle düşünüyormuş gibi aksetirmeyin lütfen ... herkez kendinden mesuldür asla bedduayı tasvip etmem :KK19:

Ben böyle düşünmüyorum zaten,ben de geçmişte 1 kez verdim,dedem de anneannem de destekledi zamanında,bir kişinin yaptığını herkese genelleyemem.

Calisip emek harcayana insallah atanamazsin catla patla diyen ve ona katilanlar

Allah büyük ya.:KK31:
 
Beddua etmek moda oldu galiba :44:
Böylelerinin örnek aldığı kişiler belli zaten, kimse kafaya takmasın. Herkes kalbinin ekmeğini yer. Kalbi kötü olan kazamaz hiç bir zaman.
Seçim sonuçları da çok midemi bulandırdı.
Yok cihan haber ajansı yalan söylüyor, yok bilmem ne ?? Ne olacak acaba sonuç :KK31:
 
ebedi mutlulugun mesajı hiç hoş deyil ,asla tasvip etmiyorum .. :26:

ama bunu tüm arkadaşlar böyle düşünüyormuş gibi aksetirmeyin lütfen ... herkez kendinden mesuldür asla bedduayı tasvip etmem :KK19:

ben zaten genelleme yapmadım ki yorumum direk o kişiye:KK1:
 
Hayır bir başkan neye dayanarak gece 22den sonra alkol satışını yasaklar. Bu meclisten nasıl geçer? Demokratik bir şey mi bir anda böyle bir karar almak. aklıma ilk gelen basit bir örneği söyledim.

Bu ülke sağ partilerden yanadır her zaman sola oy çıkmaz tamam. Ama bir lider benimsemek gereksiz geliyor. Bir liderimiz olsun bize kanunlar koysun istediğini satsın yesin zenginleşsin. Ama ülkeyi de geliştirsin. Mutlu mesut yaşayalım gidelim mantığı bana göre değil. Bir partinin bu kadar yüksek oylar alması makasın bu kadar açılması gelişmiş ülkelerde yaşanmıyor. Bunun da çok sebepleri var tabi. Kimseyi yadırgamıyorum ama hükümetleri eleştirebilmeliyiz. Daha iyiye gitmesi için. Meclis içinde çok fazla parti olmak zorunda. Bunu hep söylüyorum ama mesela mecliste feminist parti görmeyi çok istiyorum. Demokrasi çoğunluğun iktidarı değildir ki.
Biraz araştırırsan birçok ülkede içki satışı o saatlere yakın yasak. Ayrıca yasak olmasa ne olucak ? Ay saat 10dan sonra hergün içkimi içiyorsun ? Sen mahallede oturmuyorsun dur kesin ama benim kapımda 5 senedir serseriler eksik olmazdı pislik insanlar için kapımıza penceremizin önüne o sarhoş kafa ile işediler camlarımız kırıldı cam şişeleri süpürdük her sabah biz .. Akşam 8den sonra köşede oturup içerlerdi biz markete çıkamazdık ki ben izmirliyim !

Bak çalıp çırpma yer yemez o konuda emin değilim ama ülkeye öyle şeyler kattıki bir listesi var 1 sayfasına 1 günün yetmez bulursam paylaşacağım.
:KK34:
 
offf off ne olacak böyle bilmiyorum adam akıllı seçim bile yapılamıyor yahuu. Chp alacağıo yerleri aldı daha oylama sürüyor kritik noktalarda akp de aldı tamam beklediğimiz birşeydi zaten. Ama bu kadar elektirik gittiği haberleri normal mi hemde böyle bir günde. Peki teçhizatsız olunması böyle bir ihtimale karşı çünkü akşam sayılacağı belli oyların fener yok birşey yok Eskişehirde çoğu yerde oylar sayılırken orada olmak isteyen kişiler reddedilmiş filan neden yanii. Ha unuttum bugün kabine girdim normal mührü vurdum üç pusulaya da sonra kontrol ettim zarfa koydum oyalanmadım bile benden sonraki adam ne uzun sürdü be adbestmi alıyorsun dedi çıktım kelli felli sakallı bir adam seni mi beklicez diyor dedim bekleyeceksiniz kusura bakmayın. Terbiyesiz diyor bir de. :KK31:
 
Şu siyasiler seçim bitmeden neden konuşma yapıyorlar, neden zafer konuşmaları geliyor ekrana anlamadım.
Demokrasi şöleni yaşanmışş, pehhh :KK14:
 
eskişehirdeki durum nedir arkadaşlar ya
korktum açıkcası bi oyun olur son anda diye :26:
 
Bu kadar il de elektrik kesintisi mi olur ya:KK47::KK47::KK47: Gel de şüphelenme:KK47:
$Bj_8PGACMAABJl-.jpg
 
Çok canımı sıktı bu beddua ya. Kimse onun bedduasiyla acikta kalmaz da beni düşündüren sirf karsi görüşte diye bu laflari eden kimsenin büyüyeceğini çocuk nasıl olur asil. Bu kadar mi alcalir bi insan?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
 
"Ezilmiş halkın kendini bir gücün parçası gibi hissetme çabasından başka bir şey değil bu sonuçlar. Sadece acıyorum bu acizliğe." bunlar sizin yazdıklarınız değil mi kimsenin kendisini ezilmiş gördüğü yok ki nerden çıkıyor bunlar. AKP ye oy veren insanlar bu ülkenin vatandaşı vee gayet aklı başında, sağduyulu insanlar
Yahu demiyorlar mı başörtümüz yüzünden horlandık, kötü muamele gördük, şöyle ezildik böyle zorlandık, sonra bazıları da şöyle devam etmiyor mu, oh olsun bize bunları yaşattılar ama şimdi AKP oyları aldı götürdü. Bundan sonra bizi ezemeyecekler kafası işte.
Ayrıca sayduğu neyin sağduyusu Allah aşkına.

Ses kayıtları çıkar, taraflar kabul etse bile rte aşıkları iftira bunlar der. Hiçbirinden yararlanmadan halk yapılan hizmetleri sayar yok milyonluk cephe kaplama yok hayatında istanbula gitmemiş kişinin üçüncü köprü savunması yok dış borçlarımız ülkenin ekonomisi hakkında zerre bilgisi olmayanların imf ye borcumuz kalmadı zırvaları.

Geçktn insaf ediyorum bu neyin bilinci. Bir de sorayım, samimi olun, AKP seçmeninin yüzde kaçı dönn dolaplardan, ekonomiden, siyasetten haberdar? Kaçı başbakanın tv deki konuşmaları cümleleri haricinde bir cümle kuruyor?

Evet canım gaaaayet aklı başında insanlar.
 
Son düzenleme:
X