2014 Seçim Sonuçları

Bende her zaman koalisyondan yanayım tek adam olayı hiç hoş değil bu olayın insanları ne hale getirdiğini görüyoruz vazgeçilmez olduklarını bildiklerinden bir ötekeliştirme, her yaptırımı uygulama, baskı herşeyi görüyoruz bunu istemiyoruz.

Adamın ağzına bir laf dolanıyor. uludereden konuşurken her kürtaj bir uluderedire getiriyor lafı hooooop yasa çıkıyor. Milli içkimiz ayrandır diyor hooop yasa çıkıyor 22den sonra alkol satışı yasak. Bu nereye kadar böyle gidicek. Mecliste tartışılsın. Bizim de haklarımız savunulsun.
 
ben böyle bir akp aşkı görmedim ya yazıklar olsun sana da bedduana da.
nefret ettim şu ban olayının esnemesinden bunun gibiler coştu böyle işte.

çıkıyorum ben lanet olsun.

Uzme kendini
Onlar alismis yolsuzluga,harama,torpile hakkiyla kaxanana tahammul edemiyorlarvhemen cikiyor gercek yuzleri
 
Her iki şekilde de hayatın zorluklarla veya ne zaman emekli olacağının belli olmadığı bir ülkedeysen bu neyin hırsı arkadaş........verdiğiniz oyun hesabını da sormuyorsunuz

bunların 12 yılda yaptığını cumhuriyet dönemi boyunca yapamadılar. çünkü bunlardan çok daha fazlasını çaldılar.
 
aslında seçimi kimin kazanacağı belliydi buna maalesef demek istiyorum.
ama büyükşehirlerde sandığımdan daha çekişmeli ilerliyor durum ve bu güzel bir şey bana kalırsa.
herkes gözünü açmalıydı artık, umarım açılmıştır...
 
Bedduaya kafanızı yormayın bizim Peygamberimiz bile beddua etmemiş böyle insanlar edincemi kabul olacak boşverin.Öbür tarafta herkes hakkı neyse onu alır.Hem aynı cümlede Allahın adını kullanıp sonrada bela okumak Müslümanlıga yakışmaz kimsenin dininide kimse sorgulayamaz ayıp ya.

Senelerini bu yolda harcayıp bunlar yüzünden atanamayip sonra.da karşına oh canıma degsin desinler ondan sonra konuşalım. Allahtan korkan beddua etmez açık net bunda ayıp anasilmicak bi şey ypk.
 
Ebedimutluluk bir beddua etti buraların tadı kaçtı gerçekten.
Hiç gerek yoktu böyle bir terbiyesizlige, yazık diyorum...
Zıt görüste insanlar olarak seviyeli bi sekilde tartısamayacak mıyız biz...
 
ben ÇEÇENİM arkadaşım Türk değilim! anam ÇEÇEN babam ÇEÇEN dedelerim nenelerim 7 sülalem ÇEÇEN! türkiye cumhuriyeti vatandaşı olabilirim ama ÇEÇENİM! o bizim anayasamızın saçmalığı bence, bir ülkede yaşayan herkes o kimliğe dahil olmak zorunda değil!

Dur sakin ol,
Ben anayasada yazanı soyluyorum, orada Türk yazdigi surece Türküz
O nedenle Türkiyeli gibi terimler üretmek dogru degil

Siz çeçen asıllı türksünüz

Ben sizi kızdırmak icin yazmadım

Bu ülkeye vatandaslik bagi ile bagli olan herkes Türk kimligi tasimak zorundadir
Anayasamizda bu boyle

Ne zaman Anayasaya Turkiyeli diye bir terim girer o zaman Turkiyeliyiz deriz :KK31:
 
Son düzenleme:
yine galeyana gelen masum insanlar ölecek. ne için? boşu boşuna. birilerinin rantı uğruna..
Çook yazık çok gerçekten kendi hırsları uğruna insanları esaz onlar KOYUN gibi yola sürüyorlar ..
Chpyi iktidara istemiyoruz. Tek başına iktidar olmasın hiç kimseler. Koalisyon olsun. MEcliste bir sürü parti olsun. Bir adam çıkıp kafasına göre yönetmesin ülkeyi. Otokontrol sağlansın kimse de illegal iş yapamasın. Akpyi sevmeyen herkesi chpli görmekten vazgeçin.
Bu ülkede koalisyon olmaz arkadaşım olamaz chp akp mhp olmaz. Akp istemez onlar koalisyonu bile beceremez afedersiniz.
 
Bende her zaman koalisyondan yanayım tek adam olayı hiç hoş değil bu olayın insanları ne hale getirdiğini görüyoruz vazgeçilmez olduklarını bildiklerinden bir ötekeliştirme, her yaptırımı uygulama, baskı herşeyi görüyoruz bunu istemiyoruz.

koalisyon olması için hiç bir partinin başa geçmemesi lazım.yani akp oy çoğunluğu aldığı halde koalisyon kurulamaz bildiğim kadarıyla.hem öyle bile olsa chp nin yada mhp nin bir araya gelip koalisyon oluşturacağını pek sanmıyorum yani kim olsa tek başına başta olmak ister sonuçta bütün partiler diğerlerine göre farklı bi görüş içeriyo
 
Son düzenleme:
Ne güzel geyik dönüyordu ya. B.ku çıktı. Bence banlar geri gelsin diye isyan etmemizi bekliyorlar. Bize bir oyun oynadılar :)
 
Yerel seçim olduğunun farkındayım. Ben geneli baz almak istiyorum. Keyfimin kahyası olamaz kimse. Hangi secim diye sorduğumu da hatırlamıyorum.
 
X