- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
Senelerini bu yolda harcayıp bunlar yüzünden atanamayip sonra.da karşına oh canıma degsin desinler ondan sonra konuşalım. Allahtan korkan beddua etmez açık net bunda ayıp anasilmicak bi şey ypk.
Ne güzel geyik dönüyordu ya. B.ku çıktı. Bence banlar geri gelsin diye isyan etmemizi bekliyorlar. Bize bir oyun oynadılar :)
Çook yazık çok gerçekten kendi hırsları uğruna insanları esaz onlar KOYUN gibi yola sürüyorlar ..
Bu ülkede koalisyon olmaz arkadaşım olamaz chp akp mhp olmaz. Akp istemez onlar koalisyonu bile beceremez afedersiniz.
Hakaret ederseniz de banlanıyorsunuz, mesela şu anda bu topikte hakaretler edilmiş, onlara gereken yapılacak.Küfür edersen banlaniyosun digrr sebepler kalktı.
Çook yazık çok gerçekten kendi hırsları uğruna insanları esaz onlar KOYUN gibi yola sürüyorlar ..
Bu ülkede koalisyon olmaz arkadaşım olamaz chp akp mhp olmaz. Akp istemez onlar koalisyonu bile beceremez afedersiniz.
Abla ne kadar tartışsak ne kadar farklı düşünsek de bu kadarı hiç olmadı.
Ben beddua etmiyorum,sadece ahirette karşılaşmak için dua ediyorum şu an.
Çünkü benim ne yaşadığımı Allah biliyor.
Abla ne kadar tartışsak ne kadar farklı düşünsek de bu kadarı hiç olmadı.
Ben beddua etmiyorum,sadece ahirette karşılaşmak için dua ediyorum şu an.
Çünkü benim ne yaşadığımı Allah biliyor.
Hakaret ederseniz de banlanıyorsunuz, mesela şu anda bu topikte hakaretler edilmiş, onlara gereken yapılacak.
Polemiğe girerseniz bizi ilgilendirmez dedik, hakaret serbest demedik.
Hakaret ederseniz de banlanıyorsunuz, mesela şu anda bu topikte hakaretler edilmiş, onlara gereken yapılacak.
Polemiğe girerseniz bizi ilgilendirmez dedik, hakaret serbest demedik.
birde atanmak isteyenler kamuda çalışmak isteyenler vardı ya
dilerim inşallah atanamazsınız,sizin gibi devlet, hükümet düşmanları bir yere gelemez inşallah
evde öyle sıkıntıdan patlayın çatlayın
hep söylemek istemiştim,oh be rahatladım
Seviyeli tartismak için seviye gerekli yabanim
İnan diktatör görmemişsin Hala diktatör diyebiliyorsanız o sizin bileceğiniz iş elbette. Ben kimin çalıştığına ülkeme ne kattığına bakarım.Zaten onlar bir şeyler becerebilseydi akp kafasına göre yasa çıkaramaz bu denli diktatörleşemezdi. Hep muhalefetin boşluğundan bu hale geldi.
Kizlar cnn turk te simdi soyledi bir akp li oylari calarken yakalanmis arada elektrik gidip geliyormus
Kizlar cnn turk te simdi soyledi bir akp li oylari calarken yakalanmis arada elektrik gidip geliyormus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?