• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Türkiye ye temelli döndüm ve arkadas cevrem yok

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
aslinda güzel fikir bu cok tesekkür ederim tek mantikli cevabi siz verdiniz sagolun ya neredeyse küfür edecekler fikir danistim diye herkes saka gibiler ya
Öğretmenlik için belge vs istiyorlar kurumlarda ama halk eğitim vs sorabilirsin milli eğitime gidip , belgelerin yeterli ise yönlendirirler
Lakin halihazırda zaten işin var
Öğretmenlikten ziyade almanca pratiği eksik olanlara diksiyonun gramerin düzgün ise konuşma pratiği yaptırarak yardımcı olabilirsin.

Ben 2020 de istanbula döndüm boşandım,çevremde 2 insan ya var ya yoktu. Şuan bir sürü arkadaşım var iş değişikliği yaptım,her işten çok iyi dostlar mutlaka kazandm :) olur neden olmasın çok ta takılmayın bu kadar.
Allah daha da iyi yapsin hayatinizi darisi basima aslinda bende home office yani evden calismak yerine bende aktif disarda calissam suan bir ton cevrem olurdu ama Kütahya da ne yapabilirim bilemiyorum iste bana uygun bulamadim neyse sagolun yorumunuz icin

Öğretmenlik için belge vs istiyorlar kurumlarda ama halk eğitim vs sorabilirsin milli eğitime gidip , belgelerin yeterli ise yönlendirirler
Lakin halihazırda zaten işin var
Öğretmenlikten ziyade almanca pratiği eksik olanlara diksiyonun gramerin düzgün ise konuşma pratiği yaptırarak yardımcı olabilirsin.
34 oldugum icin biraz cekiniyorum gec kalmisim gibi bazi seylere ama haklisiniz bir arastirayim bakalim sertifika felan istiyorlar dogal olarak tesekkür ederim yorum icin tekrardan

Bence en güzel çevre gezerek yapılıyor. Turlara katılın, yurtiçi yurt dışı, dağ bayır yürüyüş ekiplerine katılın çok güzel sohbet muhabbet oluyor, katılanlarda hep eğitimli insanlar genelde. Öyle saçma tiplerde olmuyor.
İşiniz zaten varmış,size ortam lazım.

ay bi soru sordum yemedigim linc kalmadi baskalari neler sormus benim sorum batti son care olarak ilk defa bi siteye üye oldum kadin kadina diye ama kadin kadinin düsmani oldugunu bi kez daha gördüm cidden nefret ediyorum hem cinslerimin bu kiskanclik huylarindan cevremi nasil gelistiririm diye soru sordum caninizi mi istedim cogunuz cok kaba ve fesat insanlarsiniz sirf fotografimi koydum diye kiskancliktan öldünüz soruma güzel cevaplayanlara cok tesekkür ederim digerleri de insallah yasadiklarimi yasarlar sayfami siliyorum yaziklar olsun ya fesat insanlar

Bence en güzel çevre gezerek yapılıyor. Turlara katılın, yurtiçi yurt dışı, dağ bayır yürüyüş ekiplerine katılın çok güzel sohbet muhabbet oluyor, katılanlarda hep eğitimli insanlar genelde. Öyle saçma tiplerde olmuyor.
İşiniz zaten varmış,size ortam lazım.
sagolun allah razi olsn yorum icin

ay bi soru sordum yemedigim linc kalmadi baskalari neler sormus benim sorum batti son care olarak ilk defa bi siteye üye oldum kadin kadina diye ama kadin kadinin düsmani oldugunu bi kez daha gördüm cidden nefret ediyorum hem cinslerimin bu kiskanclik huylarindan cevremi nasil gelistiririm diye soru sordum caninizi mi istedim cogunuz cok kaba ve fesat insanlarsiniz sirf fotografimi koydum diye kiskancliktan öldünüz soruma güzel cevaplayanlara cok tesekkür ederim digerleri de insallah yasadiklarimi yasarlar sayfami siliyorum yaziklar olsun ya fesat insanlar
Abla git bir sakinleştirici yazdır kendine. Kimse seni linçlemedi senin lincin ne olduğundan haberin yok, kendi kendine her yorum yazana anonimliğine güvenip hakaret yağdırdın. Ağzına geleni sayıp söyleyemezsin yok sen bana yorum yazma daha zekiler yazsın bilmemne. Çok biliyosan bildiğini yap kimseye hakaret etmeye hakkın yok.
Bu arada bilgin olsun seri beğenmedim atmak da kural dışı, banlanacaksın hem hakaretlerin için hem hal ve hareketlerin için. Allah şifa versin

Merhaba herkese ben 34 yasinda tek yasayan bir kadinim adim Vildan yeni üye oldum biraz kafam dagilsin diye
ben Almanya dogumluyum fakat 6 yil önce Ailem ile Türkiye ye yerlestik temelli
Ailem var Akrabalarim var tanidiklar var o konuda hic yalniz degilim sevilen sayilan insanimdir kendi halimdeyim
fakat ben Türkiye de okumadigim icin Okul arkadaslarim yok sizler gibi veya burada yetismedigim icin
mahalle arkadaslarim yok kötü olan ise ben Home Office evden calisiyorum Alman sirketinde e ticaret ile ilgileniyorum
bu sebep ile is yerinden de arkadasim yok ilk geldigim seneler arkadaslar edindim fakat korona olunca sogukluk girdi aramiza kimisi evlendi uzaga yerlesti kimisi baska sehirde calismaya gitti derken zar zor yaptigim arkadasliklarimda bitti
sonra da korona yüzünden eve kapandim calistigim icin evden yine eve kapandim bu da bende Anksiyete yapti
yasadigim sehirde düzgün yasitlarima göre Kurs yok hepsi yasli veya fazla genc
Anksiyetemi yenip arkadas edinmek istiyorum ama nereden edinecegimi bilmiyorum buradaki yasitlarim hep 2 3 cocuklu evli
benim gibi biri varsa da nereden bulacagimi bilmiyorum cok neseli biriyim cana yakinim ama durduk yere nereden kiz arkadas edinecegimi bilemiyorum var mi benim gibi olan tavsiye verecek olan ilk defa böyle bir yere derdimi anlatiyorum

NOT: Arkadaslar sanirim algilamada sorun var buradaki bazi arkadaslarin veya ben anlatamadim ben buraya Arkadasim olun diye üye olmadim zaten Istanbulda yasamiyorum cogunuz uzak sizin bi arkadasliginiz benim icin zaten imkansiz siz isteseniz de olmam yani size sadece Anksiyetem var utangac biriyim ve hayatima sifirdan basladim ailemle o yüzden nasil Cevre yapabilirim onu sordum sacma sapan yorum yapacaksaniz hic yapmayin TESEKKÜRLER!
Arkadaşlık uygulamaları var onlardan birkaçını indirin sohbet edin ama dikkat edin ortalık kötü niyetli insanlarla dolu. Kurs yok hepsi yaşlı ya da çok genç, yaşıtım yok demişsiniz. Kütahya'da yaşıyorsunuz. Peki gidebilecek gezilecek yerler yok mu orada? Hani mesela bazı gruplar oluyor şehirlere ait, Kütahyaya dair gruplara katılın faceb...kta bakın araştırın.

sadece fikir danismak neden bu kadar olay oldu ben onu anlamadim caninizi istemedim gelin arkadas olalim da demedim hayatima sifirdan basladim 6 yildir ve son care olarak ilk defa bi siteye bayan bayana oldugumuz icin sordum bunda neden dolandiriciymisim gibi herkes linc etti anlamiyorum yani o kadar sacma soru sormuslar benim ki niye olay oldu fotografim var diye mi?

Siz ters cevaplar verdiğiniz için ☺️

Bir de bayan demiyoruz artık sosyalleşmediğiniz için güncelden uzak kalmışsınız.

Hiç sormayın kıskançlıktan hepimiz çatır çatır çatladık. Çünkü fotoğrafınızı koymuşsunuz😅

Neden arkadaş bulamadığınızı yazardım da kalbiniz kırılmasın. Merak edenler son mesajınızı okuyabilirler😅😅

Beddua ve kapanış.
Güle güle

Ne güzel Almanca biliyorsunuz, yabancı dil öğrenme ve sohbet uygulamaları da var. Almanca öğrenmek isteyen birine dil öğretirken siz de sohbet etmiş olursunuz. Karşı taraf da size kendi bildiği dili öğretir, karşılıklı bilgi paylaşımı olur.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back