- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.243
- 823
Evet bence büyük bir zafer hemde Gökcek in ki..
Zira acikca ortaya koyuyorum iste..
2009 yerel secimlerinde
MHP nin % 28 oy orani var..
Bugün ki secimde MHP nin oy orani % 7 ye düstü..
Buda demek oluyor ki MElih Gökcek tek basina MHP +CHP ittifakina karsi yaristi..
EE sonuc...
Adam tek basina MHP + CHP yi bile gecti..
Bu kadar basit..
Buda büyük zaferdir..
Yaaa sorma valla çatlayıp patladık burada, kıskandık, onlar sevinç naraları atıyor diye. Ahh anlayabilseler biz ülkemizi düşünüyoruz kimseyle alıp veremediğimiz yok ama dediğim gibi bizim önemsediğimiz değerlerle, oy verenlerinki farklı olduğu için böyle oluyor. Tek adam ideolojisine her zaman karşı çıktım çıkmaya da devam edicem çünkü böyle oluyor büyük kitleler var yanımda ne desem sorgulamadan inanıyorlar diye yolsuzluklar, ülkem üzerine menfaatler ve çocuklarımızın buna yem edilmesi hiç göz önüne alınmıyor at koşturuyorlar memlekette. Köprü yol herşeyden önce geliyor. Ama o yapılan otoyollarda köprülerde dünyanın en pahalı benzinin kullanıyoruz. Köprü yaptı diye temel vatan sevgimizi, marşlarımızı, ötekileştirilmeyi, yok sayılmayı, mitingelerdeki hakaretleri, doğunun özerkliğe doğru adım adım gitmesini, temek hak ve özgürlüklerimizi, düşüncelerimizi söyleme ve yayma hürriyetini, her fırsatta Atatürk'ün ve Cumhuriyet'in izlerinin silinmesini sineye çekiyoruz köprü var ya daha ne. Acaba şunu soruyorum bu vatanı kurtaranlara iki ayyaş diyen, andımızı kaldıran, 10. marşı için karın doyurmuyor diyen, her 10 kasımda ayakta dikilmeye gerek yok diyen, nevruz pkk bayraklarıyla apo posterleriyle kutlanırken 29 ekim 19 mayıslarımızı kutlamayı yasaklayan, Atatürk'ün halka mirası AOÇ'a başbakanlık konutunu yapan birine nasıl oy vermeye gidebildiler özellikle kadınlar. Çünkü seçme ve seçilme özgürlüğümü size Atatürk verdi. Erkeklere de öyle. Demokrasi olmasaydı babadan oğula geçen bir düzen yürüyecekti ve kadnların hiçbir söz hakkı olamayacaktı padişah ne derse o. Zaten o döneme özenmiyor mı padişahım çok yaşa diyenleri mutlulukla selamlamıyor mu yazık ki ne yazık..
Ya Kamer gence veriyordur sulaması için.
Ya da ayakkabı kutularına saklıyordurDevleti göreve çagırıyorum Melih evindeki ayakkabı kutularına çiçek dikmiş (!!)
Melik gökçek tv de demin ilan etti kazandığını.. sandıkların %99 u açıldı minik bi fark var.. Adalet kazanmıyor maalesef
senin erkek arkadaşın kaza bela gelmezse ordan illa ki kurtulacak dilerim de öyle olur, ben de bdp nin aldığı bir doğu ilinde yaşıyorum eşim astsubay zaten doğudan çıkışımız yok illaki 2 3 yılda bir geliyoruz ne diyeyim icraatlarıyla övünsünler. isyanı bastırmak yerine böylesine sahip çıkan başka bir dünya ülkesi yok!! bir de utanmadan isyancılara müdahale eden Atatürkü vahşi olarak anlatıyorlar sağa sola.
Ya sunu merak ediyorum bende..
Hani hep muhalefetten olanlar merak ediyorum nasil görmezler diyorlarya, bende sunu merak ediyorum?
Acik acik CHP + MHP + BDP ittifaki yapildi..
CHP nin güclü oldugu yerde CHP yi..
MHP nin güclü oldugu yerde MHP yi
BDP nin güclü oldugu yerde BDP yi destekledi bu 3 parti..
Yetmezmis gibi birde Cemaat bunlari destekledi..
AKP bir tarafta CHP+MHP+BDP+cemaat bir tarafta buna ragmen AKP ezdi gecti..
Acaba hic mi düsünmüyor bu insanlar " asla ayni ortamda olamayacak görüsler bile birlesti, her görüsten, her durustan, her tarzdan insanlar birlesti yinede bu adami deviremedik. Acaba bizde mi var bir hata bu kadar insan neden bu adami destekliyor, yada bizimkiler nerede hata yapiyor" diye hicmi düsünmez:))))
Yahu dis basini bir okuyun, hepsi birlesti yinede bir Erdogan etmedi diyorlar:))))))
Bunda ders alacaklar icin cok dersler varda iste:))))
Ak Parti % 50 oy alıyor. Her 2 kişiden biri AKP'li olduğuna göre; sizce Bahçeli mi yoksa Kılıçdaroğlu mu Ak Partili ?
Ak Parti % 50 oy alıyor. Her 2 kişiden biri AKP'li olduğuna göre; sizce Bahçeli mi yoksa Kılıçdaroğlu mu Ak Partili ?
ankarada kim aldı hala anlayamadım ben
haberlere bakıyorum şu an hepsi melih gökçek diyor ?
melik gökçek nasıl aldı şaşırmıcam diyorum ama yok abi yine şaşırıyorum ya twitter da adamı takip eden herkesin ne kadar akıllı (!) bir insan olduğunu bilir zatenadam ankarada iki ayda bir aynı yerlere çiçek ekiyo söktüklerini napıyo sormak lazım kendisine
Ya sunu merak ediyorum bende..
Hani hep muhalefetten olanlar merak ediyorum nasil görmezler diyorlarya, bende sunu merak ediyorum?
Acik acik CHP + MHP + BDP ittifaki yapildi..
CHP nin güclü oldugu yerde CHP yi..
MHP nin güclü oldugu yerde MHP yi
BDP nin güclü oldugu yerde BDP yi destekledi bu 3 parti..
Yetmezmis gibi birde Cemaat bunlari destekledi..
AKP bir tarafta CHP+MHP+BDP+cemaat bir tarafta buna ragmen AKP ezdi gecti..
Acaba hic mi düsünmüyor bu insanlar " asla ayni ortamda olamayacak görüsler bile birlesti, her görüsten, her durustan, her tarzdan insanlar birlesti yinede bu adami deviremedik. Acaba bizde mi var bir hata bu kadar insan neden bu adami destekliyor, yada bizimkiler nerede hata yapiyor" diye hicmi düsünmez:))))
Yahu dis basini bir okuyun, hepsi birlesti yinede bir Erdogan etmedi diyorlar:))))))
Bunda ders alacaklar icin cok dersler varda iste:))))
usülsüzlük ve şaibeler sebebiyle itiraz süreci başladı resmi bir sonuç yok henüz...
bende ankaradayım arkadaşım siz yapılan anketleri görmediniz mi neden bu kadar ümitlenmiştiniz ki
haber siteleri akp diye göstermiş.
tşk ederim..
Hiç umudum kalmadı, bir otobüs dolusu insanlar, tuvaletlerde yakılan oylar....
Bu millet kendine kesti faturayı farkında değil, suriye ile savaşa girdiğimizde tekrar konuşuruz, ne de olsa cebimizden ckan paralar umrumuzda değil.
Kimse kazık çakmadı hanımefendi dunyaya ki Tayyip başbakanımızda çaksın..
O gider biz oy verecek başka bir alternatif buluruz
Ankara2da tüm anketlerde Mansur Yavaş yüzde 2-3 puanla önde götürüyordu kararsızlar hariç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?